Andys02 Andys02 přečtené 30

☰ menu

Umění války

Umění války 2008, Sun-c'
3 z 5

Kniha je dobře čtivá. Pro mě to bylo docela odreagování. Jen nemůžu říci, že by mi to dalo více, než jen dobrý pocit ze četní.


Atlas svalů - anatomie: Pro studenty, fyzioterapeuty, sportovce, tanečníky, trenéry

Atlas svalů - anatomie: Pro studenty, fyzioterapeuty, sportovce, tanečníky, trenéry 2019, Chris Jarmey
5 z 5

Kniha je skvěle zpracovaná, ilustrace podrobně rozebrané. S koupí jsem velice spokojená, je to jedna z mála knih, kterou jsem plně využila.


Gotrek & Felix: Neopěvovaní hrdinové

Gotrek & Felix: Neopěvovaní hrdinové 2022, William King
2 z 5

Kniha je plná velmi krátkých příběhů, který mi moc nedaly. Sotva mě příběh zaujal, tak skončil.


Turnaj na Gorlanu

Turnaj na Gorlanu 2022, John Flanagan
5 z 5

Kniha mi je velice sympatická. Dokonale čtivá, vtipná a poutavá. Původně jsem chtěla začít číst sérii "Hraničářův učeň" ale dozvěděla jsem se o těchto dvou knihách, jejichž děj se odehrává před sérií a rozhodně nelituji. Tato kniha mě uvedla do psaného světa, seznámila mě s postavami dvou hraničářů (které jsem si zamilovala) a nalákala mě k pokračování. Ukončení první knihy byl uprostřed hlavního zlomu děje, hned jsem musela začít číst druhé pokračovaní! :)... celý text


Naslouchač

Naslouchač 2016, Petra Stehlíková
5 z 5

Naslouchač je po dlouhé době fantasy, která mě dokázala vtáhnout do děje v pár stránkách!! Kniha je velice čtivě napsaná. Za mě skvělé dílo.


Drákulova výzva

Drákulova výzva 2016, Brian Edmund Posehn
5 z 5

Deadpool a jeho skvělý, urážející důvtip skoro na každé straně mi dokáže zlepšit den. Kdo má rád Deadpoola, komiks se mu určitě bude líbit.