Mrtví prezidenti přehled

Mrtví prezidenti https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/309159/bmid_mrtvi-prezidenti-s0k-309159.jpg 4 242 242

Deadpool série

< 1. díl >

Když lezou z hrobů mrtví američtí prezidenti - od George Washingtona po Geralda Forda - aby terorizovali své krajany, největší hrdinové Marvelu si nemohou dovolit zprofanovat svůj mediální obraz masakrem těchto amerických patriotů. Tak odpudivá operace se dá svěřit jen do rukou po zuby ozbrojeného šílence s nevybíravými zabijáckými sklony a bezprecedentní obranyschopností, jehož mizerné reputaci už nemůže uškodit nic. Ale kdo v marvelovském vesmíru je ochoten špinit si ruce rozšmelcováním těchto zmrtvýchvstalých hlavounů? Nejvyšší čas povolat do boje Deadpoola!... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Dead Presidents , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrtví prezidenti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (40)

RichardWest
16.02.2024 1 z 5

Já nějak nevím. Deadpoola ve filmu mám fakt rád jako a jako relaxační záležitost je to fakt skvělý, ale tohle mě prostě vůbec nebaví. Asi vyžaduju od komiksu trochu víc, než jen jednu vtipnou hlášku za sešit mezi x fakt hroznými. Jako oživit prezidenty USA je super nápad, to tvůrcům určitě nechci upírat, ale mám prostě pocit, že mi tento komiks nedává nic navíc. Takže na poslední dva sešity už prostě nemám vůbec náladu a komiks odkládám a pravděpodobně jej spíš prodám, než že bych se k němu ještě někdy vracel.

OdvaznyMladyMuz
15.05.2023 4 z 5

Deadpool střílí hlášky v každý bublině. Čekejte spíš kvantitu, ne kvalitu. Nevidím v tom však problém. Některý vtipy sice skřípou jak z úst Jirky Krampola, ale těch několik povedených vtipů a přehršel nápadů doručí čirou zábavu, kterou si užijete během nemilosrdnýho kosení všech nemrtvých amerických prezidentů.


ArkAngel
22.07.2022 3 z 5

Zatímco obvykle Deadpool bojuje proti klasickým Marvelovským padouchům, hned na začátek nové řady se tvůrci rozhodli, že dají čtenářům menší historickou lekci a vytvořili armádu zombie prezidentů. Nápad je to rozhodně originální a s jednotlivými prezidenty jsou spojené i odkazy a vtipy na jejich životy. Humor je samozřejmě Deadpoolovsky debilní, ale taky je to mířeno na jinou kategorii, než do jaké už spadám.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mrtví prezidenti v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených284x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených17x
v Knihotéce134x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech2x