alipeli alipeli komentáře u knih

☰ menu

Napůl zlý Napůl zlý Sally Green

tak tohle pro mě byla naprostá ztráta času, sice je to čtivě napsaný, ale obsah hodně pokulhává

24.06.2014 2 z 5


Kostičas Kostičas Samantha Shannon

Anotace knihy mě osobně nijak extra neuchvátila a velká propagace knihy mě jen odrazovala od přečtení. Ale kvůli práci jsem si ji musela přečíst a...kniha mě naprosto uchvátila. Konečně se propaguje kniha, která je opravdu skvělá.
Sice přečíst prvních cca 50 stránek je docela za trest, protože je tam pro mě málo odstavců a hodně dlouhého textu. Ale to musíte vydržet. Stojí to fakt za to!

04.05.2014 5 z 5


Napůl zlý Napůl zlý Sally Green

už jsem něco za půlkou, skvěle se to čte, ale příběh mě nijak zvlášť neuchvátil, moc se tam toho neděje
podle mě se to bude líbit milovníkům Hunger Games

25.04.2014 2 z 5


Tetovaný Tetovaný Peter V. Brett

Knihu jsem četla již po druhé a přijde mi snad ještě mnohem lepší. Děj je naprosto skvělý, postavy hlavních hrdinů jsem si zamilovala a nadšeně se vrhám na další díl.

01.08.2013 5 z 5


Alchymie věčnosti Alchymie věčnosti Avery Williams (p)

Je to takový průměr - neuchvátí, ale zase to není úplně nejhorší. Kniha je málo propracovaná, ale vzhledem k počtu stránek se ani nedivim. Doporučuji čtenářům spíš okolo 15-ti let.

05.03.2013 3 z 5


Trnový princ Trnový princ Mark Lawrence

příběh samotný je skvělý nápad, ale pro mě to bylo málo čtivý, proto "jen" 4*, rozhodně nedoporučuju dětem, je tam sprostá slova; tato kniha se určitě bude líbit příznivcům Písně ledu a ohně

12.02.2013 4 z 5


Behemót Behemót Scott Westerfeld

tato série je opravdu skvělá, nemůžu se od ní odtrhnout

15.06.2012 5 z 5


Procitnutí Procitnutí Lisa McMann

Tak tohle je opravdu skvělá knížka, nejdřív mi ale dlouho trvalo zvyknout si na způsob psaní (ty časy mi tam docela vadily), ale celou knížku jsem přečetla na jeden zátah...vím, že je to malá knížka, ale stejně...málo kdy se to povede...vřele doporučuji, když si potřebujete od všeho odpočinout

15.06.2012 4 z 5


Čas čarodějnic Čas čarodějnic Deborah Harkness

Tahle kniha mě opravdu mile překvapila...moc jsem od ní totiž neočekávala a ani se mi do ní nechtělo, ale už od začátku se tam něco děje a ani nevíte, jak rychle se tahle tlustá kniha (upozorňuju, že to má i relativně malá písmena) čte...jestli se do Času čarodějnic začtete jako já, nebudete chtít přestat a budete nejspíš ponocovat stejně jako já, takže jsem se zase celý týden nevyspala...ještě že budu mít teď ty prázdniny :) už aby vyšel další díl...kdo nečetl, určitě si to přečtěte

15.06.2012 4 z 5


Morová rána Morová rána Margit Sandemo

Od této knížky jsem moc neočekávala, ale to byla chyba. Je to hezká knížka, hlavně taková oddychová, což je na toto hnusné počasí pro mě ideální. Četla jsem ji celou jedním dechem a vůbec nevnímala čas. Co nejdřív se pustím do čtení dalšího dílu. Vřele doporučuji.

15.06.2012 3 z 5


My Fair sukuba My Fair sukuba Jill Myles

ten, kdo si oblíbil první dva díly, tak si rozhodně zamiluje i tento

15.06.2012 3 z 5


Nick a Norah: Až do ochraptění Nick a Norah: Až do ochraptění Rachel Cohn

tak tohle je opravdu skvělá knížka...pro změnu to není fantasy a přesto se mi to líbilo...postavu Nicka jsem si hrozně zamilovala, je to prostě moc milej kluk...jo, kdybych nějakýho Nicka potkala ve skutečnosti ;-)

15.06.2012 3 z 5


Páni mají radši Sukuby Páni mají radši Sukuby Jill Myles

Skvělá knížka, moc dobře se čte, ale je moc krátká. Už mám doma i druhý díl, na který se brzo vrhnu a těším se na třetí. Jestli máte rádi knížky na způsob J.R.Ward nebo Sherrilyn Kenyon, tak si je rozhodně přečtěte.

15.06.2012 4 z 5


Jako v pavučině Jako v pavučině Cat Clarke

Nemohla jsem se od knížky vůbec odtrhnout, což když si to tak vezmu, není zrovna v době školy to nejlepší . Ne, je to opravdu skvělé čtení. Určitě si to přečtu znovu. Obálka samotná je hezká, ale originál se mi líbí víc.

15.06.2012


Rudá pyramida Rudá pyramida Rick Riordan

skvělá knížka, určitě si přečtu zbylé díly, ale Percy mě chytl víc...tak nějak mi přirostl k srdci :)

15.06.2012 3 z 5


Krevní msta Krevní msta Alyxandra Harvey

zas tak hrozný to nebylo, čte se to v podstatě samo, ten děj tam nějakej je a hlavní postavy jsou taky zajímavé...ale ty historické části jsem musela přeskakovat, ty jsem fakt nedávala

15.06.2012 3 z 5


Poutník Poutník John Twelve Hawks

Poutník je prvním díle série a už se nemůžu dočkat, až si přečtu zbývající díly, protože to vypadá na jednu z nejlepších sérii, které jsem v posledních letech četla.

15.06.2012 5 z 5