Vlasta71
Kapitán Meizner se ujímá případu středoškolského učitele spolu s novou posilou nadporučíkem Dominikem. Odkrývají hodně špíny. Kdo měl motiv? Dobře se četla, pachatele jsem opět neodhalila. I když trochu tušení jsem měla. Doporučuji
V knížce je plno krásných myšlenek, které nám připomínají co je v životě důležité. Je to příjemné čtení.
Námět byl výborný. Mně tedy vadil popis metalu,mohlo být o něco míň. Líbilo se mi spojení spisovatel a detektiv,kdy každý z nich uvažoval trochu jinak.
Za mně se kniha autorce povedla. Já tam našla hodně emocí. Největší byl asi vztek. Jak nemohli rodiče Terezy o ničem vědět, proč jí nevěřili?
Andrea našla útěchu na dně láhve,ale chápu tu bezmoc. Řešila to po svém.
Vše se na konci krásně propojilo.
Opět napínavý děj. Trnete co bude s Cynthií, když je v zajetí. Podaří se jí uniknout?
Tady se mně hodně libila postava Hany, její hlášky a odpovědi jsou legrační a moc jsem se bavila.
Druhý díl byl hodně napínavý a udržel nás v napětí celou dobu. Nevíte ani komu můžete věřit a kdo je zrádce. Cynthia nechce poslouchat nového vůdce. Nejraději by velela sama.
Musím přiznat, že ze začátku mně kniha moc nebavila. Ale pak se děj rozjel a už jsem hltala až do konce. Cynthia mně přišla zbrkla,do všeho se vrhala po hlavě.
Autorka opět nezklamala. V knížce je tajemství několika postav. Dozvíme se co se před lety stalo? Pokusi se o usmíření? Děj krásně plyne a ani nevadí, že se prolíná minulost se současnosti
Opět skvělý příběh plný emocí.
Johana sama pečuje o svou postiženou dcerku Nely. Jak moc je to těžké vím z vlastní zkušenosti.
Moc se mi líbí nápad knihy v knize o minulosti.
Knížky Miriam Bláhové mně neskutečně baví a budu se těšit na další.
Další výborná kniha od autorky.
Dvě nej kamarádky avšak každá úplně jiná s jinou představou o životě. Štěpánka je ta hodná a výborná studentka. Vdaná s dvěmi dětmi. Zuzana Vichřice je ta co si užívá života, protože co když žádné zítra nebude?
Co se mezi nimi stane a proč spolu nemluví? Dokáže Štěpánka odpustit a začít s rodinou nový start?
Krásný i když smutný příběh jak pomluvy a zákeřnost dokáží zničit život jedinci ale i celé rodiny. Cesty Báry a Ptáčníka se protnuly dřív než se poznali. Knížka je krásně čtivá a mně se líbilo střídání vyprávění Báry a Ptáčníka tak vlastně víme jak každý z nich prožíval svůj život.
Máte rádi magické prostředí a pohádkové vyprávění?
Annabeth byla trošku nešikovná, ale sympatická vypravěčka. Já si oblíbila její babičku a ukecaneho kocoura Ronalda.
Co by se stalo, kdyby z knih mizely postavy, slova a dokonce závěry?
Tak tomu čelí Annabeth a John. Podaří se jim zvítězit nad Netvůrcem?
Já doporučuji i mladším čtenářům
Kniha o práci kata, léčitelství, bylinkach a s romantickou linkou.
Ondrej je kat, všichni se ho štítí a bojí. Kristine domluvili sňatek s Ondrejem, ale neřekli jí co dělá. Najdou k sobě cestu a jak se zachová Kristina?
Mně se knížka moc líbila a mohu jen doporučit
Fantasy od české autorky mně mile překvapila. Sledujeme Robin hledačku, která pátrá proč se svět rozdělil na dvě části. Kain je velitel stráží, který hlídá přechod do druhé poloviny. Zároveň pátrá co se stalo bratrovi. Milá byla romantická linka. Konec je otevřený a já se těším na další knihy
Kniha, která pobaví,ale zároveň ukáže starosti s opravou zámku ale hlavně vztahu. Já se dost nasmala. A můžu jen doporučit
Jaký je život s puberťákem? Ustojí Mína konflikt s dcerou? Najdou k sobě opět cestu?
V téhle rodině chyběla hodně komunikace a naslouchání jeden druhému.
Miny mně bylo chvilku líto, chvíli jsem na ní měla vztek.
Milá oddechová romantika z pohledu mužského autora. Amalia pracuje jako advokátka v Barceloně. Práce se jí daří a je vyslána na jazykový kurz ve Vídni. Zde potká lidi z celého světa. A hlavně Václava studenta z Prahy.
Líbí se mi popis Vídně jejich památek, vináren a kaváren. Ráda bych se tam hned podívala.
Vadilo mně jen podvádění partnerů ve své domovině. Líto mně je Veroniky. Konec je otevřený. Bude tedy pokračování?
Světluška obsahuje 8 krátkých povídek s různými tématy jako je stáří,samota, úzkosti, adopce... Některé povídky měly předvídatelný konec. Mně se nejvíce líbila Ti, kterých se nejvíc bojíme.
Knížka je útlá a obsahuje 8 krátkých povídek. Je strašné co je člověk schopen pro záchranu rodiny od hladu schopný udělat. Autorka má pěkný styl psaní a dobře se čte.
Rebeka je mladá úspěšná fotografka, která se snaží vyrovnat se smrtí svého otce. Když potká otce Patrika doufá, že jí pomůže nalézt Boha. Ten má však jiné úmysly. Rebeky mně bylo líto, ale její naivita a postoj ke skutečnosti mně neskutečně vytáčel. Otec byl neskutečný manipulátor, lhář a prase. Vše je podle skutečné události a nutí nás k zamyšlení. Já mohu doporučit