Případ pečetního prstenu

Případ pečetního prstenu https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524329/bmid_pripad-pecetniho-prstenu-652ac1b9e1ba3.jpg 5 14 8

Danielin vztah s Lukasem se slibně vyvíjí a Daniela doufá, že se Lukas stane dobrým otcem pro jejího sedmiletého syna. Jenže se o něj začne zajímat i jeho biologický otec. Navíc ji osloví klientka se starožitným prstenem, který skrývá pečlivě střežené rodinné tajemství. Jelikož jde o nemalý majetek, chtivých dědiců je víc a neštítí se ani špinavých praktik. V ohrožení se ocitnou i Danielini nejbližší.... celý text

Přidat komentář

Vlasta71
včera 5 z 5

Knížka která vtáhne do děje a udržuje vás v napětí až do konce. Líbila se mi Daniela a její syn Timo. Ten byl upřímně dětský a vše humorně oživil. Měla jsem strach zároveň se těšila jak to skončí.
Nabízí se otázka bude pokračování?

Bastlik152
22.04.2024 2 z 5

Má to potenciál napínavé, vtipné a romantické knížky. Chvilkami se to četlo lehce, chvilkami jsem měla chuť to odložit. Některé postavy už mi přišly překombinované. Tak divně useknuté či navazující odstavce. Nebyla to knížka, ke které bych se kvůli stylu psaní chtěla vrátit.


lucie.svobodova
15.04.2024 5 z 5

Jedná se o druhou knížku, kterou jsem od autorky četla a musím říct, že je znát neuvěřitelný posun ve psaní . Knížka je čtivá a zaujala mě hned od prvních stránek, nechybí zde rodinné tajemství, minulost, napětí, nějaký ten smutek, ale ani humor nebo romantická linka.

Danielin vztah s Lukasem se slibně vyvíjí a Daniela doufá, že se Lukas stane dobrým otcem pro jejího sedmiletého syna. Jenže se o něj začne zajímat i jeho biologický otec. Navíc ji osloví klientka se starožitným prstenem, který skrývá pečlivě střežené rodinné tajemství. Jelikož jde o nemalý majetek, chtivých dědiců je víc a neštítí se ani špinavých praktik. V ohrožení se tak ocitnou i Danielini nejbližší.

Daniela pracuje ve firmě svého otce a jeho společníka - Lukase. Mezi nimi přeskočí jiskra a začne se mezi nimi vyvíjet něco vážnějšího, než jen nějaké chvilkové pobláznění.
Dostanou od klientky zakázku, aby zjistili původ starožitného prstenu a tím vše odstartuje.

Co je s tímto prstenem jinak?
Co jim rodina klientky tají?
Co se to tu vůbec celkově začalo dít?
Odhalí Daniela tajemství, kterým je tento prsten opředen?

Co se týče postav, hlavní hrdinka Daniela mi byla sympatická, svérázná, s ničím a nikým se “neprdí, i přes to, že v životě sama nemá na růžích ustláno. A když je mi sympatický hlavní hrdina, obvykle to značí, že se mi bude kniha líbit .

Malý Tim je prostě sedmiletý brouček , kterého si nejde nezamilovat .
Lukas - přála jsem jim to s Danielou spolu, ale zároveň jsem přála Michaelovi (biologický otec Tima), aby se dozvěděl co a jak.
Málokdy se mi stane, že jsou mi sympatické všechny nebo většina postav, které mají v ději větší prostor a tady to přesně tak bylo .

Ludmila91
28.03.2024 5 z 5

Moc hezký příběh

marianamik
23.02.2024 5 z 5

Táto kniha mala všetko čo vtiahne čitateľa do odvíjajúceho príbehu. Dobrodružstvo, kriminálne prvky, romantiku. Môžem len doporučiť. Podľa ukončenia sa pýta pokračovanie, dúfam, že sa dočkáme aj toho. Za mňa 5 hviezdičiek, a aj navyše ak by sa dalo.

babicka_amalka
26.12.2023 4 z 5

docela dobré čtení, jen snad těch hystericko-žárlivých scén mohlo být o něco méně ;-)

Agida
16.12.2023 5 z 5

Pribeh me od zacatku vtáhl do děje, moc se mi líbilo pátrání ohledně prstenu a rodinného tajemstvíOd první chvíle jsem si oblíbila Danielu a její rodinu (nejvíc jejího synka Tima - sama mám syna) a hlavně jsem ji přála vztah s Lukasem, zároveň jsem, ale chtela, aby se Michael (otec Tima), dozvěděl pravdu, bylo to napínavé a zamotane od zacatku až do konce . O to víc mě to bavilo a nedalo se přestat cist, než bude konec. Skvělá knížka, která určitě stojí za přečtení

Inka342
15.12.2023 5 z 5

Určitě doporučuji k přečtení. Postavám by slušelo ještě i pokračování....

Autorovy další knížky

2022  54%Rok (na) draka
2023  90%Případ pečetního prstenu

Kniha Případ pečetního prstenu je v

Přečtených18x
Doporučených1x
Knihotéce55x
Chystám se číst31x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x