veruzz_ veruzz_ komentáře u knih

☰ menu

Tichý - Kronika vraha Tichý - Kronika vraha Thomas Raab

dvě hvězdy za styl psaní, to se mi líbilo.... Jinak nic zajímavého, depresivní prostředí. Nedočetla jsem.

17.10.2018 1 z 5


Poslední paní Parrishová Poslední paní Parrishová Liv Constantine

waau, to byla jízda. Jednodušší styl psaní mi nevadil. Nenudila jsem se ani chvilku a hltala stránku za stránkou... Určitě doporučuji.

17.10.2018 5 z 5


Trhlina Trhlina Jozef Karika

Nebudu hodnotit. Dle komentářů jsou dva tábory. Pro někoho slatanina a bláboly, pro jiného naprostá bomba. Přiznám se, ze pokud by kniha nebyla prezentována jako vyprávění někoho, kdo údajně tento příběh zažil, asi bych ji neprecetla. Zahloubala se mi daleko do mozku a nevim jestli tuhle knihu uchopit jako fakt neni fikci. Asi z ni potrebuji trochu vystrizlivet :-)

25.08.2018 4 z 5


Blackout – Zítra bude pozdě Blackout – Zítra bude pozdě Marc Elsberg (p)

Kniha určitě stojí za přečtení.. a líbí se mi fakt, ze bude nebo již je přidáná na seznam povinné četby.

20.08.2018 3 z 5


Zmizela v mlze Zmizela v mlze Michaela Klevisová

Krasne napsané, napinave, perfektne promyslene a bavilo me prostredi severske prirody.

13.07.2018 4 z 5


Měsíční svit ti sluší Měsíční svit ti sluší Mary Higgins Clark

Moc postav a nuda...

26.06.2018 1 z 5


Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Vzrušující detektivní román? Tak to pardon, ale vzrušení si představuji úplně jinak.
Jedna velká nuda. Dlouhé, ale opravdu zbytečně dlouhé. Knize by stačila polovina. Hluchá místa, nic moc se neděje, žádné zvraty, jen se horko těžko prokousává nudným a zdlouhavým vyšetřováním... Zajímavá je postava Strika a Robin. Toť vše.
Dala jsem šanci Hedvábníkovi, jsem za polovinou a už teď toho lituji.

09.03.2018 2 z 5


Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Sice ještě nemám dočteno, ale....
Pro mě naprosto strhující knížka, kterou jsem kdy četla! Nejhorší příběh, zdrcující příběh. Pro ženy hodně emocionální. Která se při čtení nepodívá na svého partnera a nevnukne si malinkou myšlenku, že by přece jen.....? :-)
V knize se odehrává hrůzostrašný příběh. Čte se velmi dobře, ale zažívám nepříjemné pocity, jsem z knihy nervózní a nejraději bych ji měla už dočtenou a zahrabala daleko do knihovny. Jinak na to, že to je prvotina, je velmi dobře a čtivě napsaná a hlavně - je přirozená. Bohužel věřím, že po světě je spousty takových příběhů... Nevím jak to dopadne, ale doufám že autorka nám na závěr trochu uleví a dočkáme se odplaty! :-)

06.09.2017 5 z 5


Dokonalý cizinec Dokonalý cizinec Renée Knight

Nic moc...Sice nápad dobrý, ale tak nějak mě to do děje nevtáhlo. Kladně hodnotím tajemství, které se ruku v ruce nese celým příběhem....Taktéž nechápu označení nálepkou Bestseller... Přijde mi, že poslední dobou je takto označena každá druhá kniha a čtenáři jsou pak spíše zklamaní :-(

16.08.2017 2 z 5


Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Velmi čtivá knížka. Bylo to příjemné čtení, především díky hlavní postavě Erice, která by si ale myslím v další knize zasloužila přece jen trochu mírumilovnější prostředí a nějakého toho parťáka k sobě.... :-) Další knihu od autora si určitě přečtu.

16.08.2017 3 z 5


Stalkeři Stalkeři Paul Finch

Oceňuji propletený a promyšlený příběh. Dobře se četlo, ale čekala jsem trochu víc. Něco mi tam prostě chybělo. Ale určitě autorovi dám šanci v další knize.....

16.08.2017 4 z 5


Skryté zlo Skryté zlo Sandra Brown

No... hodnotila bych trojkou. Příběh sice zajímavý, neurazí, ale nenadchne. Taková mírná detektivka s trochou červené knihovny.... Četlo se sice dobře, stránky ubíhaly, ale chybělo mi takové to šimrání v břiše, kdy se v knize odkrývá to, na co čtenář čeká....

16.08.2017 3 z 5


Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Keplerovská dvojice - velmi čtivé psaní na vysoké úrovni. Silně propracované detaily knihy, pomalé ale zajímavé rozplétání poutavého a snad až neuvěřitelně příšerného příběhu, který vás možná nenechá spát... Hodnotím jako jednu z nejlepších knih, které jsem kdy četla. Kéž bych si ji mohla přečíst znovu ;-)

16.08.2017 5 z 5


Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Velmi čtivé od první stránky. Zajímavý příběh plný zvratů a postupného rozuzlení jedné velké záhady. Jak se začtete, tak už nepřestanete...Tyhle knihy můžu.....:-)

16.08.2017 5 z 5