Dokonalý cizinec

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Román, který by neměl uniknout žádnému fanouškovi Zmizelé nebo Dívky ve vlaku! Známé dokumentaristce Catherine Ravenscroftové se zničehonic objeví na nočním stolku záhadný román. Do té doby úspěšná a navenek vyrovnaná žena jako by se rázem propadla do zlého snu! Kniha se sice tváří jako fikce, do nejmenších podrobností však popisuje dávný den, kdy se Catherine stala nositelkou tíživého tajemství – tajemství, o němž věděl už jen jediný člověk na světě. A ten je dnes přeci mrtvý. Minulost rázem ožívá, Catherine se hroutí svět jak domeček z karet a jedinou možností, jak z téhle pasti vyklouznout, je dokázat, co se ten den opravdu stalo......celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/287488/big_dokonaly-cizinec-v7X-287488.jpg 3.81144
Žánr:

Komentáře (316)

Kniha Dokonalý cizinec

katerina6763
28. února

Kniha se mi trochu hůře četla, i když námět je zajímavý, stejně tak jako rozuzlení celého příběhu. Ale bylo to takové nějaké rozvláčné.

Filomena1961
20. února

V knize se prolínají dvě časové linie,zajímavá zápletka, otázka pravdy a lži, nenáročné, odpočinkové čtení, nečekaný konec. Tak na mě zapůsobil Knightův román.

LenkaM66
16. ledna

Napínavé čtení, kniha se dobře četla a konec velice překvapil. Doporučuji.

Janík61
21.12.2022

Moc fajn čtení.

Adriena838772
14.11.2022

Hodně suprová kniha

Šárka.Šála
02.10.2022

Nenáročná oddychovka na deštivý den.

Emma27
23.07.2022

Na knize mě zaujal název ,obálka.Příběh se četl dobře,celkově to bylo smutné.Rozuzlení příbehu mě překvapilo,nečekala jsem ,že by to to mohlo byt i tak.

Pavlína2019
25.06.2022

No, dočteno.
Mám takový smutný pocit.
Pěkná obálka, kniha se čte příjemně i díky velikosti písma.
Druhá od této paní autorky, psát umí dobře, napínavě, zajímavý námět - a jako v její další knize - všechno je nakonec jinak.
Je mi líto postav, vlastně všechny jsou svým způsobem tragické a k zamyšlení, jejich život je neveselý.
Určitě doporučuji k přečtení.

1 ...