terikus terikus komentáře u knih

☰ menu

Neznámý žalm Neznámý žalm Laura Thalassa

Třičtvrtě knížky mě nebavilo...hodně jsem se nutila, trvalo mi to hrozně dlouho to vůbec přečíst...konec byl dobrej, ale to trápení, než se člověk dostane k tomu dobrýmu....možná že bych raději četla knížku o Temper :-D

30.03.2024 4 z 5


Kontrakt 3 Kontrakt 3 Melanie Moreland

Krasný zakončení série, posledních asi 50 stránek jsem brečela jak želva :-D

04.03.2024 5 z 5


Ahoj, tady Sam Ahoj, tady Sam Dustin Thao

Jakože bylo to smutný, ale že bych z toho byla nějak na větvi, to se říct nedá. Pořád jsem čekala, kdy konečně udeří to něco, díky čemu je knížka tak populární v zahraničí a nějak nic. Nevím čím to je, protože třeba u Tisíc polibků jsem řvala jak želva...a tady nic. Asi mi ten styl psaní nějak nesedl. Nevím.

22.01.2024 4 z 5


Hrátky v zákulisí Hrátky v zákulisí Olivia Cunning

Tahle knížka byla spíš sex a okolo trošku omáčky. Brian byl na rockera až moc slaďas a Myrna rádoby zlomená žena. Každopádně mi to vůbec nevadilo a ráda si přečtu další díly, nejvíc mě zaujal Sed a Trey.

12.01.2024 5 z 5


Štvrté krídlo (Limitované vydanie s oriezkou) Štvrté krídlo (Limitované vydanie s oriezkou) Rebecca Yarros

Na tuhle knížku jsem se nemohla dočkat a to čekání stálo za to. Jedním slovem paráda, konec mě dost překvapil. Hlavní hrdinové mi byli sympatičtí, nebyla část, kdy bych se nudila, nebo nutila do čtení. Jediný, co mi vadí je, že budeme muset čekat na další díl....:-D

28.12.2023 5 z 5


Ricci Ricci Marcy Jell

Máme tu předposlední díl super série. Za mě byl tenhle díl nejslabší, ale pořád pecka. Sem tam se vyskytly různé nesrovnalosti, ale daly se přehlédnout. Na Hectora se těším úplně nejvíc ze všech bratrů a jsem si jistá, že autorka opět nezklame.

26.11.2023 5 z 5


Světlo v plameni Světlo v plameni Jennifer L. Armentrout

Tak se nám to pěkně zamotává a nemohlo to skončit v horší chvíli :-D. Pro mě je tahle série lepší, než Z krve a popela a tenhle díl mě v tom jen utvrdil. Každopádně to čekání bude něco...

20.11.2023 5 z 5


Naše vina Naše vina Mercedes Ron

Tak tohle byla jízda! Parádní divočina i přes to, že člověk tak nějak odhadne, co se bude dít. Místy jsem se nemohla od čtení odtrhnout a za mě je to nejlepší díl série.

17.11.2023 5 z 5


Láska na hraně Láska na hraně Penelope Douglas

Tak musím říct, že tohle jsme tady teda asi ještě neměli :-D. Přečetla jsem toho už dost, ale takhle jsem se u knížky necítila už dlouho. Vypadávaly mi oči z důlků a rudla jsem jak rak :-D. Pořád jsem nemohla odhadnout jak to teda bude a hrozně mě to bavilo! Doporučuji spíš pro nekonzervy.

10.11.2023 5 z 5


Království obávaných Království obávaných Kerri Maniscalco

Většinou mi trvá knížku přečíst cca den, tuhle jsem četla snad týden a nebylo to žádnou čtecí krizí. Vůbec mě to nevtáhlo do děje, když už jsme se něco dozvěděli, tak se do toho zamotaly další různý teorie, takže z toho člověk byl spíš ještě víc zmatenej a konečný rozuzlení bylo o ničem...jsem dosti zklamaná

31.10.2023 3 z 5


Poslední oběť Poslední oběť Richelle Mead

(SPOILER) Závěr série byl skvělý, plný zvratů a emocí. Jediná vada na kráse byl Adrian, toho mi je vážně líto...

05.10.2023 5 z 5


Rozchodové řízení Rozchodové řízení Petr Procházka

Kniha je čtivá, vtipná a nápaditá. A ten konec!!!! Brutální. Jsem v šoku...tohle jsem opravdu nečekala... doporučuji všem!

22.09.2023 5 z 5


Život je příliš krátký Život je příliš krátký Abby Jimenez

Hrozně smutná knížka, člověka nabádá k přemýšlení, jak by se zachoval on sám, kdyby onemocněl smrtelnou nemocí, jak by se s tímto osudem vyrovnal. Bojovat za každou cenu? Prožít zbytek času naplno? Vanessa to měla hezky vymyšlené, ale člověk míní, život mění.

16.09.2023 5 z 5


Pouta vášně Pouta vášně R. L. Mathewson

Úplně jsem nečekala, že se bude jednat o historický román, tedy žánr, který nevyhledávám, ale příběh se mi přesto moc líbil.

11.09.2023 5 z 5


Unbreakable Unbreakable Aminokyselinka

Knížku jsem si koupila, aniž bych tušila, že jsem jí kdysi četla na wattpadu. Jako jedno z mála díl odtamtud mi zůstala v paměti a jsem moc šťastná, že jsem si jí nevědomky pořídila oficiálně, protože tohle je velká parádička! Často jsem přemýšlela, co se s autorkou asi stalo, když jsem z wattpadu odešla a tadááá, tady jí máme! Přeju moc úspěchů, držím palce a těším se na další její práci.

10.09.2023 5 z 5


Hra s láskou Hra s láskou R. L. Mathewson

Jako takhle, asi dobrý...ale někdy mi přišlo, že Jasonovi je tak 15 let :-D

31.08.2023 4 z 5


Všechno, co jsme měli Všechno, co jsme měli Jennifer Bright (p)

Celkem předvídatelné, ale fajn čtení. Jedná část mě dost dojala a po dočtení mám chuť si dát nějaký koláč :-D

26.08.2023 4 z 5


Lucas Lucas Marcy Jell

Val mi byla ze začátku krajně nesympatická, což se postupem děje zlepšovalo. Lucas byl na druhou stranu super už od začátku. Bonusová kapitola nezklamala a ochutnávka mě navnadila až tak, že se nemůžu dočkat dalšího dílu.

18.08.2023 5 z 5


Pukom do srdca Pukom do srdca Teagan Hunter

Miluju příběhy o sexy hokejistech! Byla to taková příjemná oddechovka, která v žádném případě nezklamala a já netrpělivě očekávám další díl.

16.08.2023 5 z 5


Až ti budu nablízku Až ti budu nablízku Bianca Iosivoni

Krásný příběh z dá se říct originálního prostředí. Jediný, co mi opravdu lezlo krkem bylo skloňování jména Cole, ale za to autorka nemůže.

15.08.2023 5 z 5