Hrátky v zákulisí

Hrátky v zákulisí https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517910/bmid_hratky-v-zakulisi-mmh-517910.png 4 75 25

Sinners na turné série

1. díl

Pět úžasných mužů, jedna sexy žena a zákulisí kapely... Když Brian Sinclair, hlavní skladatel a kytarista nejžhavější metalové kapely na scéně, ztratí tvůrčí jiskru, bude zapotřebí nocí plných přímo hříšné vášně, aby uvolnil svou nahromaděnou genialitu... Když se psycholožka Myrna Evansová vydá na turné s kapelou Sinners, snaží se ji svést každý člen kapely. Ale Brian je jediný, kterého chce dostat do svých rukou... Potom divoké a šokující chování obou milenců vyžene celou skupinu k novým výšinám slávy... a hříchu.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ocelot
Originální název:

Backstage Pass , 2010


více info...

Přidat komentář

TerryDee
26.02.2024 5 z 5

Tak tohle vám byla jízda. A to celkem hříšná, jako hodně hříšné. Fúha.

Kapela Sinners mě zaujala od samého začátku. Moje rockové a metalové srdce zapleskalo samou radostí. Všichni členové kapely jsou originální a osobnosti sami o sobě. A právě díky tomu mě zaujali a já se do nich zbláznila.

Samozřejmě, že jsem se do Briana zamilovala na první dobrou. A kdo by také ne. Kluk se srdcem na dlani, který by snesl ženě modré z nebe.

Myrnu jsem si oblíbila. Byla to zajímavá ženská hrdinka. Profesorka, ale zároveň divoká a nespoutaná žena. Jediné, co mi na ní trochu vadilo, byl ten fakt, že nechtěla mluvit o sobě a svých pocitech. Chápu, že se bála po minulé zkušenosti, ale Brian byl jiný.

Doufám, že se dočkáme dalších dílů o téhle povedené partičce kluků. Protože to jsou zlatíčka.

virgo_books
25.02.2024 4 z 5

Tohle je kniha, kterou přečtete za chvilku, protože je skvěle napsaná.

Nicméně název a obálka je trochu zavádějící, protože i já sama si myslela, že je to reverse harem (jedna žena a více mužů).

Pokud tuhle linku nemusíte, tak vás uklidním. Reverse harem to totiž určitě není.

To ale neznamená, že to není opravdu erotická knihy.

Hlavní hrdinka je vysokoškolská profesorka, která je fanynka právě téhle rockové skupiny.

Na jedné konferenci se jí poštěstí, protože je tam potká.

Řeší se tam i další věci, jako třeba rodinné problémy, ale kniha je hlavně zaměřená na tu romantiku.

Já jsem si knihu užila a těším se na další díly s jinými členy kapely.

Za poskytnutí knihy moc děkuji nakladatelství Ocelot.


Raislin
22.01.2024 1 z 5

Já tedy nadšená z knihy nejsem. Je zde hodně erotiky, ale příběh jako takový je o ničem. Do baru přijde psycholožka v kostýmku a celá světoznámá metalová kapela jí padne k nohám. Jako vážně? To snad ne!

terikus
12.01.2024 5 z 5

Tahle knížka byla spíš sex a okolo trošku omáčky. Brian byl na rockera až moc slaďas a Myrna rádoby zlomená žena. Každopádně mi to vůbec nevadilo a ráda si přečtu další díly, nejvíc mě zaujal Sed a Trey.

miloslava3256
11.01.2024 4 z 5

Množství sexu mi v knize až vadilo, opravdu snad 2/3 je sex. Některé scény byly fakt výborný, že máte pocit že se z toho zblatníte. Jednoduchý příběh, trochu temná minulost co si musela hlavní postava vytrpět a bojuje se stínem.

ŽanetH.
29.12.2023 5 z 5

4,9*/5*
Jakmile se jedná o knihu z hudebního prostředí, tak kdo mě sleduje ví, že tu nesmím vynechat! V zásobě jich ještě pár mám, ale tuhle jsem nedokázala odložit, když jsem na ní viděla samé pozitivní ohlasy. A co víc, @nakladatelstviocelot mi jí poslalo na recenzi #spoluprace , děkuji ! 

*,,Vždycky byla celá rozpálená. A on se do ní ochotně ponořil, i kdy věděl, že se spálí. Možná to byl důvod, proč ho tak přitahovala."

Pět muzikantů na turné, doktorka psychologie, která studuje sexuální chování fanynek a hodně - HODNĚ sxu! Brian Sinclair hlavní skladatel a kytarista kapely Sinners. 
Myrna, které je 35 a rozhodně není jen tak ledajaká fanynka. Má za sebou rozvod a nelehkou životní situaci.

I když je v knize opravdu mnoho erotických scén a to sotva začnete číst , podíváte se i do zákulisí, tour busu a jak to chodí mezi členy kapely.
Některé "hot" scény pro mě byly už za hranou, ale každý má rád něco jiného, tak kvůli tomu nechci srážet hodnocení .

*,,Teď už stačí jen sebrat odvahu a nechat si znovu roztříštit srdce."

Podle všeho je tohle první díl, takže se můžeme těšit na další. A já moc doufám, že se v dalších dílech objeví v hlavní roli jiný člen z kapely Sinners .

A na konci mé recenze bych ráda zmínila větu z autrčina poděkování:
,,Myslím, že kdyby se mého srdce a mé duše nějakým způsobem nedotýkala hudba, nepřežila bych jediný den."

..a v tom, jsem s ní stoprocentně za jedno! !!!

anna7852
21.12.2023 5 z 5

V knize je hodně sexu a i to mělo hezky příběh. Takze za me super.Těším se na pokračování :)

Jita160
20.12.2023 5 z 5

Za mě povedená hudební eroťárna.
Chlast, sex a metal to neodmyslitelně patří do jednoho balíčku.
Já si tyto hudební hrátky nesmírně užila.
Pět muzikantů na turné plus doktorka psychologie, která studuje sexuální chování fanynek zaručuje čtivost a pikantní scény .
Briana jsem si okamžitě oblíbila na tvrdého metaláka to byl dokonalý romantik a Myrna mu dokázala být úžasnou nejen sexuální můzou.

evineckY
16.12.2023 5 z 5

Na rozdíl od mých oblíbených čtenářek, mi se kniha líbila z prostého důvodu - ujíždím na romantice z hudební scény. Vím, že se tady neděje nic, co už bych nečetla a je to jedno klišé, ale taky se probírají témata, jako jsou rodinné vztahy, domácí násilí a stalker. Pravdou je, že ''grant'' Myrny a její příchod do skupiny mohla autorka trošku vyšperkovat, to byla nuda, ale jak říkám, mi se kniha líbila :-)

Bryel
16.12.2023 1 z 5

Hrátky v zákulisí byly za mě přešlap hodně vedle.
Nevadí mi eroticky laděné knihy, pokud nabídnou i něco víc, ale tady po vyjmutí žhavých scén zbyde jen velmi slabý příběh plný klišé se zcela nesmyslně jednajícími postavami. Celé to na mě působilo hloupě až nesmyslně. Především začátek.
Nebudu se v tom víc vrtat, tahle kniha není pro mě.

Áňa 998
04.12.2023 3 z 5

Na úvod bych ráda řekla, že knihy z žánru erotiky nečtu a nemám nějak extra v plánu s tím začínat. Na popud @luccina_knihovna jsem ale po jedné takové knize sáhla s tím, že budu mít pomyslně odškrtnuto!
.
V knize Hrátky v zákulisí se seznámíme se členy metalové kapely a s Myrnou, psycholožkou, jejíž kariéra visí na vlásku. Autorka nás zavede do zákulisí kapely, ale i k dalším libůstkám jejích členů.
.
Pokud jste fanoušky erotických románů, tak tady si opravdu přijdete na své. Je málo stran, kde by nebyla nějaká sexuální scéna. Všechny jsou dost detailně popsané a já se místy divila, že slova nepropálila papír, až tak!
.
Co se týká příběhu, autorka včlenila i vážnější notu. Myrna neměla úplně růžovou minulost, a ta ovlivňuje její přítomnost. To v kontextu s erotikou knize dávalo aspoň nějaký realističtější nádech. Nebudu lhát, bylo hodně scén, kdy jsem si říkala, co to sakra je.
.
Jestli si říkáte, že je škoda, že hlavní linku má pouze jeden člen kapitoly, tak jsme na tom stejně. Co jsem tak pochopila, mělo by se jednat o sérii a kdo ví? Třeba se další díl bude věnovat někomu jinému, i když chemie mezi Myrnou a Brianem byla skvělá.
.
Tahle kniha spadá do tábora buď ji milujete nebo nesnášíte. Pro mě to byla změna žánru, dost rapidní, takže budu diplomat a dám tři hvězdičky. Myslím si ale, že čtenáři jako @luccina_knihovna si přijdou na své.

Ann1307
03.12.2023 5 z 5

Tahle kniha je prezentovaná jako echt eroťárna. A jo! Peprných scén je tam opravdu hooodně, ale není to jen o tom.

Můžu ji porovnávat třeba s Padesáti odstíny, nebo Rudou galerií a řekla bych, že tahle vychází zdaleka jako nejlepší! :)

Rudá galerie byla přespříliš explicitní v popisech, skoro až jako z nějaké anatomické odborné kamasútry. :/
V Hrátkách je popisů taky požehnaně, ale celkově to vyznívá mnohem přirozeněji.

Hlavní hrdinka Myrna je učitelka sexuálního chování a psycholožka. Na jedné nudné konferenci se připlete k partě pěti kluků, kteří jsou náhodou nejznámější a nejžhavější rockovou skupinou, kterou Myrna zbožňuje.
A tak, když se naskytne příležitost se s jedním členem kapely zaplést, udělá to.
Bere to ale pouze jako tělesnou věc, žádné city. Jenže Brian to vnímá jinak. Romantika by mohla být jeho druhé jméno. :)
Ale Myrna se zamilovat rozhodně nechce, má za sebou totiž příšerné manželství, takže vážných známostí má na dlouhou dobu dost a chce si jen užívat.

Myrna taky bojuje s lehce upadající kariérou, ale napadne ji spásná myšlenka, která povede k více času s Brianem a mohla by ji pomoct znovu kariéru nastartovat. Všechno zní perfektně, až na to, že Myrna tuší, že si její srdce tímhle plánem koleduje o pořádný průšvih.

Moc mě to bavilo!! Některé scény byly trochu šokující, ale rychle jsem se naladila a pak si už jen zkrátka užívala žhavý příběh plný hudby a jiskření.
Vývoj vztahu mezi Myrnou a Brianem byl skvělý a prostředí turné top!
Celkově je to po romantické stránce spíš slowburn a jak je tedy u takových knih zvykem, konec je zas úplně natřískaný a zrychlený. Což mě trochu mrzelo, ale i tak jsem spoko :)

Moc doufám, že u nás vyjdou i další díly!!

eliska2126
26.11.2023 5 z 5

O autorce jsem ještě nikdy neslyšela, ale její styl psaní mi sedl a příběh byl díky tomu opravdu čtivý. Prostředí hudební kapely bylo moc fajn, hlavní postavy mi byly sympatické a i ostatní členové kapely mě bavily.

Trošku jsem se bála pikantních scén, protože nebudeme si lhát, ale psát je neumí každý. Ale tady můžu s klidem říct, že jsem se nesetkala s žádnými stupidními pojmenováními a vše bylo napsáno vážně dobře. A navíc ta chemie mezi Brianem a Myrnou byla opravdu skvělá.

Akléda_
08.11.2023 4 z 5

Wooohooo tak tohle bylo pořádně žhavé čtení a já si to fakt užila. Četla jsem to v tu nejlepší možnou chvíli, zhltla jsem to za pár dní, což momentálně není moje klasické čtecí tempo a moc jsem si to užila. To co tu má fungovat tu funguje skvěle, žhavé je to extrémně, chemie tam je taky, romantika taky a to prostředí muziky, koncertů a písniček tomu také dodává skvělou atmosféru. Obzvlášť to prostředí pro mě bylo velmi osvěžující a bavilo mě, velmi jsem si ho užívala. Četlo se mi to extrémně dobře, stránky mi mizely pod rukama ani nevím kam, užívala jsem si každou stránku a až na konec to bylo fakt skvělé. Hlavní hrdince je 35, což není věková skupina o které bych často četla ani které bych se blížila, ale přesto mě čtení bavilo. Myrna je psycholožka, takže bylo zajímavé sledovat její úhel pohledu, s čímž se pojí i to, že v průběhu knihy začne dělat výzkum, ze kterého máme možnost vidět pár střípků, to bylo velmi zajímavé. Nebylo to to hlavní samozřejmě, ale byla jsem ráda, že to přeci jen nebylo jen o sexu, že to nebyla pozice za pozicí a nejelo se zprava, zleva, čelem vzad, fakt to bylo moc příjemně vyvážené. Máme možnost vidět i kapku traumatu z minulosti, se kterým si autorka zvládla poradit bravurně, až právě na samotný konec. Kdyby nebylo posledních pár řádků budu úplně nadšená. I tak jsem ale velmi spokojená, čtení mě bavilo, splnilo to co mělo a dokonce jsem dostala i něco navíc. Na další díly se určitě chystám a moc doufám, že se jich u nás dočkáme.

TheMelorry
03.11.2023 4 z 5

Varování, že jde o knihu naditou milostnými scénami měo rozhodně své opodstatnění. V podstatě velká část knihy je věnována právě této tématice, někdy na úkor děje, který je ale i tak zajímavý. Rocková kapela, velké turné a profesorka psychologie, to zní dobře. Až jsem si říkala, že je škoda, že tomu není věnováno více prostoru.
Pozitivně vidím to, že jednotlivé scény se neopakují, autorka pořád přichází s něčím novým a jsou vhodně zvolené výrazy, které nepůsobí nepatřičně nebo směšně.
Celkově mi kniha přijde jako příjemná oddechovka, která nepřekvapí zápletkami ani akcí, ale člověk se u ní nudit nebude.

Kikina182
29.10.2023 3 z 5

Kniha Hrátky v zákulisí je prezentovaná jako příběh, ve kterém není nouze o peprné scény. A musím uznat, že milostných scén je tu opravdu hodně. Řekla bych, že zabírají asi tak polovinu knihy. Bohužel mi ale přišly s výjimkou asi dvou nebo tří obyčejné a všechny na jeden způsob, takže mě hodně rychle začaly nudit.

Příběh samotný je příjemný, ale bohužel na něm není nic zvláštního. Zajímavé bylo povolání hlavní hrdinky i její minulost, ale ani jedna z těchto linek nebyla nijak výrazněji rozebrána, což mě moc mrzí, protože to mohlo dostat knihu na úplně jinou úroveň.

Za mě se tedy jedná o oddechovku, která mě neurazila, ale zároveň ani nenadchla. Čekala jsem víc. Ale pokud hledáte něco, u čeho vypnout, určitě to není špatná volba.

Kacuss_
29.10.2023 2 z 5

Erotický román, který buď milujete nebo nesnášíte. Já to měla jako na houpačce. Příběh na mě začal trochu moc zhurta. Ale časem postavy získali mou důvěru a děj mi mizel před očima. Knihu bych doporučila těm, kteří rádi čtou knihy s hudebním prostředím a nevadí jim, když jsou některé milostné scény již přes čáru.
Nečekejte žádný velký zvrat - žena (psycholožka) se seznámí s kapelou a zakouká se do kytaristy Briana.
Přirovnala bych to k Rytmus, já a Malychin - ale v “trochu drsnější formě..

Enthu
24.10.2023

Měla jsem určitou představu ohledně množství sexu, které se ve knize objeví. A že ho teda bylo hodně. Trochu jsem se obávala, že mi po čase přijde repetitivní a nebude mě bavit číst tyto scény, ale to se naštěstí nestalo. Scény se různě pozměňovaly a vždy to přineslo něco nového, takže mě to bavilo číst.

Očekávala jsem, že se o Myrně dozvím něco více, co se týče její práce jako profesorky sexu. Bohužel to tak nebylo a spíše její profese byla jen na okraj. Též jsem měla podezření ohledně toho, co by se tam mohlo stát vzhledem k její minulosti. A moje tušení se vyplnilo, sice to bylo jen na pár stránek, což mi přišlo jako škoda, ale bavilo mě postupně objevovat tajemství Myrny a ostatních členů kapely.

Dost mě překvapilo, že všichni kluci z kapely by hned šly do Myrny. Přišlo mi to trochu nereálné, ale jinak jsem si jednotlivé členy oblíbila a doufám. Každý měl něco do sebe, ale ze všech jsem si tedy nejvíce oblíbila Briana, jehož se tato kniha týká. Navíc bylo fajn vrátit se do hudebního prostředí. A ty jejich koncerty, přišlo mi, jako kdybych tam byla s nimi.

Hrátky v zákulisí se mi četly dobře. Příběh pěkně utíkal a nedokázala jsem se od knihy odpoutat. Některé kapitoly byly velmi krátké, jiné delší. Ale vždy, když bylo potřeba, tak šlo knihu odložit po dočtení kapitoly. Horší ale byly chvíle, kdy konec kapitoly končil zajímavě, že jsem musela pokračovat prostě dál.

Jestliže máte rádi erotické romány, odehrávající se v hudebním prostředí. Pak věřím, že Hrátky v zákulisí by se vám mohlo líbit.

Spolupráce Megaknihy.

Majka1979
23.10.2023 5 z 5

Úžasný príbeh, odporúčam prečítať si, ak máte radi erotickú literatúru, v ktorej nechýba samozrejme aj príbeh. Nie je celá kniha len o sexe a nie je o sexe s piatimi mužmi, ako by sa podľa obálky zdalo. Ale nemôžem povedať, že by tam dáke pokusy neboli. Nechcem veľa prezrádzať.
Od začiatku knihy až do jej konca sa stále niečo dialo. Kniha sa čítala sama, som veľmi rada, že som ju prečítala. Je to jedna z tých kníh, ku ktorým sa veľmi rada raz vrátim.
A teším sa na jej voľné pokračovanie, pretože som zistila, že to bude mať ešte pokračovanie a toho sa už neviem dočkať
Takže ak váhate, nečítali ste, tak si ju nenechajte ujsť

monika0181
21.10.2023 5 z 5

Otázka, co od této knihy očekáváte? Pokud chcete erotickou knihu a nehledáte žádnou hloubku, budete asi na správném místě. Pokud erotiku přeskakujete, asi neberte ani tuto knihu do rukou, neměli byste moc co číst. Děje tam je pomálu, v podstat jen podkres mezi scénami. Ne že by to bylo bez děje, ale fakt tam není primárním zájmem. Okrajově se i kniha dotkne psychického týrání, stalkingu, násilí. Ale jinak je to příjemný příběh s velkým množstvím sexu a erotiky. Nemusí to sednout každému. Ale sex tam není brutální, bát se nemusíte. Knihu chápu tak, že nemá ambice cokoli řešit, spíš pobavit, oddechnout, zpříjemnit si čas sny .... Kniha je čtivá, bude vám mizet pod rukama. Za mě jen lehce uspěchaný konec. Já jistě přečtu další díl. S hodnocením souhlasím s _Brunetka_ a Knihomol_ka, nemá smysl popisovat totéž.

Autorovy knížky

2023  84%Hrátky v zákulisí

Kniha Hrátky v zákulisí je v

Právě čtených5x
Přečtených82x
Doporučených4x
Knihotéce108x
Chystám se číst105x
Chci si koupit31x
dalších seznamech1x