*Táňa* *Táňa* komentáře u knih

☰ menu

Sladká pomsta Sladká pomsta Nora Roberts

Popravdě romány moc nečtu a Sladká pomsta se mi dostala du ruky náhodou, ale čtení jsem si užila a námět o zlodějích mi sedl. Vřele doporučuji!

28.11.2016 4 z 5


Vášnivý sprosťák Vášnivý sprosťák Christina Lauren

Kniha se mi líbila. Smála jsem se, červenala se a u zlomového okamžiku se mi zatajil dech. Přiznávám, že kniha mě v moc ohledech nepřekvapila, věděla jsem, do čeho jdu, ale i tak jsem si ji celou užila a těším se na její pokračování.

30.12.2015 4 z 5


Rozum a cit: Jane Austenová v jednadvacátém století Rozum a cit: Jane Austenová v jednadvacátém století Joanna Trollope

Pokud máte rádi knihy bez vážnějšího děje a zápletky, Rozum a cit si i v podobě Joanne Trollope oblíbíte. Za mě jsou to průměrné 3 hvězdičky, příběh se táhl a myslela jsem se, že se u knihy uzívám k smrti...

29.12.2015 3 z 5


Zkouška věrnosti Zkouška věrnosti Julie Kagawa

Od knihy jsem nic nečekala. Prostě jsem se bezmyšlenkovitě pustila do čtení a doufala, že se mi příběh zalíbí. Julie Kagawa je opravud dobrá autorka a s knihou Talon mě nezklamala. Povedené dílko o dracích s trochu klišé zápletnou a useknutým koncem.

07.10.2015 4 z 5


Detektiv Michael Crow - Klauni Detektiv Michael Crow - Klauni Ivan Dachs Hladík

Od této detektivky jsem čekala mnohem víc :/
2,5*

29.06.2015 3 z 5


Nádherná svatba Nádherná svatba Jamie McGuire

Aneb pro ty, komu se Abby s Travisem dostali pod kůži a chtějí další slaďárnu na jedno odpoledne. Jamie nezklamala a tuhle jednohubku vřele doporučuji ♥

23.06.2015 4 z 5


Kelt Kelt Lada Jánská

Nečekala jsem, že se mi tohle dílko z pera české autorky tolik zalíbí. I když to nebylo nic světoborného, tajemná část příběhu mě dostala. Lada Jánská mě utvrdila, že čtení českých autorek není vůbec na škodu! Mnohdy jsou podobné knížky odsuzovány právě kvůli tomuto - pff, česká autorka, to číst nebudu! Jenže lidé s podobným myšlením přijdou o tu neskutečnou jízdu, kterou jim příběh nabízí!
Takže šup, šup, přečtěte si Kelta!

24.05.2015 4 z 5


Nataša Nataša Matěj Novobilský

I když mě v příběhu nic nepřekvapilo, na čtivosti to rozhodně neubírá. Pokud chcete strávit jedno odpoledne nad milou knížkou plnou nástrah ze všedního života, rozhodně si Natašu přečtěte :))

17.05.2015 4 z 5


Hrej férově Hrej férově Emma Hart

Uff, konečně dočteno. Popravdě si nemyslím, že by to byl nejlepší díl ze série, jak jsem už mnohokrát četla. Byl to slabší průměr. Kniha mě moc neoslnila a při čtení jsem se nudila.

16.05.2015 3 z 5


Zmrzlinová královna Zmrzlinová královna Susan Jane Gilman

Susan je brilantní autorka a Zmrzlinová královna je opravdu báječná kniha.

21.04.2015 4 z 5


Krev polobohů Krev polobohů Rick Riordan

Jedna dlouhá jízda plná akce, napětí, romantiky a mytologie. Prostě naprosto úžasná kniha z pera ještě úžasnějšího autora.

02.04.2015 5 z 5


Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Dlouho očekávaná knížka. Všem se moc líbila. Všichni ji vychvalují na každém rohu a nedají na ni dopustit. Námět toho slibuje mnoho, snaží se lidi nalákat na příběh plný svižných obratů a vtipných hlášek. Tak kde jsem při čtení udělala chybu, že mě knížka neoslnila?

03.01.2015 3 z 5


Trhni si! Trhni si! Andrea Kabeláčová

Nebylo to špatné, ale Mia je opravdu výbušná a některé dialogy mi lezly krkem. Autorky styl mi však sednul a já doufám, že se od ní dočkáme ještě nějakých knížek! :))

06.12.2014 3 z 5


Kořist Kořist Andrew Fukuda

Druhý díl je naprosto úžasný! Očekávala jsem napínavý a akční děj, který tam opravdu byl. Nejenže se mi líbil druhý díl víc než první, ale měl nečekaný konec - ještě víc než v první knize. Opravdu tuhle sérii doporučuji. Tedy pokud nemáte raději upíříny jako "I'm a vampire. I know, I love you." (heh)

02.11.2014 4 z 5


Vytí na měsíc a jiné trapasy Vytí na měsíc a jiné trapasy Tim Collins

Lehce naivní příběh, který není stavěný na originalitě, ale Tim mile překvapil Chloe a Nigelem, se kterými jsme se setkali v prvních dílech. Je to knížka určena spíš mladšímu publiku, i když já se u ní také skvěle pobavila :))

27.10.2014 3 z 5


Prokletí Prokletí Michaela Burdová

Ten konec. To jako vážně?
Volání sirény je další knížka od mé oblíbené české autorky Míši Burdové. Klišé? Ano. Jenže i přes to, že to bylo jedno klišé vedle druhého, ten konec jsem prostě nečekala. Darren je bad boy s velkým temným tajemstvím - ale i jeho jsem si zamilovala. Za mě 4*

19.10.2014 4 z 5


Potrhaná křídla Potrhaná křídla Ruta Sepetys

Romantická zápletka se v knize objevila nejasně a nebylo mi vůbec jasné, s kým nakonec Josie bude. Po dlouhé době konečně kniha, u které jsem nedokázala předpovědět konec. Mám ráda knížky, co se čtou svižně, mají lehkou zápletku, nečekané zvraty a nikdy netuším, o co půjde dál. Potrhaná křídla mají všechno.

12.10.2014 5 z 5


Můj život u sousedů Můj život u sousedů Huntley Fitzpatrick

Nic originálního, žádný vážný děj ani zápletka. Je to obyčejná romantická kniha, která je pro letní odpočinkové odpoledne na dece u vody ta pravá. Byl to naivní příběh, který mě obměkčil a zahřál u srdíčka.

12.10.2014 4 z 5


Hrej tajně Hrej tajně Emma Hart

Konečně tu bylo i něco jiného než jenom předstíraná láska a sladký konec. Líbilo se mi, že knížka měla propracovanější zápletku a opomenu ty erotické scény - kterých tam bylo požehnaně - tak se mi druhý díl líbil víc. Ano, podlehla jsem nejspíš kouzlu Astona a hlavně mi byla Megan sympatická. Podtrženo, sečteno = krásný, romantická, čtivý, napínavý, bolestivý a úžasný příběh.

12.10.2014 4 z 5


Hrej hráčem Hrej hráčem Emma Hart

Popravdě? Pěkné čtení na jedno odpoledne, ale nic nového ani originálního nečekejte. Předstíraná láska, ze které vznikla opravdová láska = to už tu bylo tolikrát, že mě to nevyvedlo z míry. V příběhu bylo dost vtipných hlášek, postrádalo to však tu hloubku, kterou jsem od příběhu čekala.
(Druhý díl se mi líbil o dost víc :D )

12.10.2014 3 z 5