Hrej hráčem

Hrej hráčem https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182081/hrej-hracem-182081.jpg 4 856 153

The Game série

< 1. díl >

Jaký je plán hry? Maddie v tom má jasno: Arogantní a egoistický playboy Braden z kalifornské univerzity představuje pro ni vše, co se jí na klucích hnusí. Připomíná jí totiž jejího bratra, který dokáže myslet jen na sebe a ničí životy všem v okolí. Maddie spolu s kamarádkami vymyslí plán, jak tomu namachrovanému Bradenovi za všechna příkoří udělit lekci. Hlavní aktérkou plánu je právě Maddie, která do měsíce Bradena svede, omotá si ho kolem prstu a pak ho surově odkopne. Operace Hrej hráčem může začít. Žádná ze zasvěcených holek ovšem nemá zdání, že podobný plán má i Braden se svými přáteli. A jakou hru hraje on? Plán je přimět tu paličatou a nedostupnou „královnu univerzity“, aby se do něj zamilovala, svést ji, a pak ji srazit na kolena. Ani jeden z obou aktérů netuší, že život může změnit pravidla hry… Možná oba zjistí, že nejde člověka soudit podle prvního dojmu…... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Galatea
Originální název:

Love game , 2013


více info...

Přidat komentář

monika0181
09.11.2023 5 z 5

Ani já nepatřím přímo do cílové skupiny, je to spíš YA romance. Ale četlo se to velmi dobře, svižně, příběh předvídatelný, ale bavil. Někdy jsem měla pocit, že to překračuje hranici YA romance a románu pro ženy, ale buďme upřímní a nebuďme puritány. Ono to tak je a nebyli jsme jiný. Je to krásná vzpomínková knížka na starosti mládí. Jistě se pustím do celé série.

001Terka456
05.11.2022 4 z 5

Takové celkem předvídatelné, nenáročně, ale moc milé čtení. Jenom těch vulgarismů tam na můj vkus bylo možná trochu moc. Ale jinak hezký příběh. Braden mi ze začátku nebyl moc sympatický, ale nakonec jsem si ho oblíbila.


Ralemo
19.02.2022 4 z 5

(SPOILER) Hezky napsaný příběh. Zajímavé prostředí vysoké školy, bylo tam vše, rodinné drama, zápletka, šťastný konec.

Maddie byla příjemná, mladá slečna, které prožila rodinnou tragédii a neustále řešila hříchy svého bratra. Je dobře, že konečně dospěla do stavu mu přestat neustále pomáhat. I přes to, že se do Bradena nechtěla zamilovat, tak se to stalo a i Braden se změnil po tom co potkal Maddie a přestal být arogantní týpek co sbalil každou druhou buchtu.

I přes jejich sázky, si nakonec dokázali odpustit. :) hezký příběh, doporučuji přečíst.

NikolaSkop
18.09.2021 4 z 5

Celkem predvidatelne ale bavila jsem se..

princesse
09.09.2021 3 z 5

Od začátku bylo jasné jak to dopadne i to, že to nebude jen tak a nějaká zápletka přijde. Přišlo jich víc. Cílovka už dávno nejsem, ale početla jsem si příjemně. Utíkalo to a zvládnu i ostatní díly, počítám.

lihate
10.05.2021 4 z 5

Vím, že hra je definitivně u konce. Jen ne tím způsobem, jaký jsme si s holkama vysnily. Předpokládaly jsme, že tímhle krokem hra skončí. Ale teď je mi jasné, že jediné co končí, je moje účast v téhle hře. A to je začátek všeho, čemu jsem se původně chtěla vyhnout. Ale je mi to jedno.

Vlastně je to typický příběh plný klišé - hodná, oblíbená a krásná holka. Nejkrásnější, neoblíbenější kluk, co se vyspí se vším, co vrhá stín a pomocí intrik a her se do sebe zamilují a je to láska na život a na smrt. Zkrátka všechno co se děje na vysoké škole v knihách ale ne v realitě. Haha... Taková kniha je každá druhá a leckdy lepší a s propracovanějším příběhem. Ale něco mě na téhle knize zaujalo natolik, že se mi to celkově vlastně dost líbilo. Bylo to praštěný, vtipný, plný napětí, přetvářek a lásky. Přestože je hned na začátku jasný, jak to skončí, mám tyhle příběhy ráda a vždycky mě pobaví. Takže se těším na další díly a na díl o Abbi.

"Vzpomínky jsou dobré v tom, že nikdy nezmizí. Můžeš si je napořád uschovat, a když chceš, tak ožijou, a když jsou šťastné, tak je to jedině v pořádku."

"Chtíč není láska a láska není jenom chtíč."

Zuzana207
23.04.2021 4 z 5

Príbeh Maddie a Bradena je nenáročné oddychové čítanie, určené skôr mladším čitateľom. Ale myslím, že kniha neurazí ani staršie ročníky. Hoci je zápletka nenáročná a dej predvídateľný, kniha sa číta rýchlo a ľahko.

Babu002
17.01.2021 5 z 5

Příběh se mi líbil. I když bylo jasné, jak to skončí, bylo hezké si ten jejich příběh přečíst.

Alnima
06.11.2020 4 z 5

Já jsem spokojená. Sice klasická oddechová z tohoto prostředí, ale to je prostě šálek mé kávy a stále se mi neomrzel.

Liduka
24.08.2020 4 z 5

Kniha mě bavila. I když mi vadila ta spousta sprostých slov a že Braden myslel místo mozkem zpočátku jen spodní částí těla a jeho kamárádi taky, jakoby na ničem jiném nezáleželo. Nic méně se mi líbilo, jak se postupně změnil k lepšímu. Už se těším na druhý díl

JitulHa
22.08.2020 3 z 5

Slušňačka a sukničkář, kde jsme to slyšeli? Ano, snad v každé druhé knize. Přesto si podobné příběhy stále nacházejí své čtenáře. Hrej hráčem tedy nepřekvapí, ale ani nezklame. Je to nenáročné čtení, ideální pro výplň volného času... (více v záložce recenze).

FairyD.
21.04.2020 5 z 5

(SPOILER) Veľmi pekne napísaný príbeh. Na začiatku mal každý predsutky aj keď v skutočnosti nepoznali životný príbeh druhej osoby a čo ich viedlo k takému to správaniu. Hlavné postavy si navzájom chceli dať príučku, nakoniec to skončilo veľkou láskou. Nechýbal humor, napätie, intrigy, láska,samozrejme tajomstvá a pretvárka.

Myška43
11.04.2020 5 z 5

Asi bych měla být na takové knihy stará, ale já mám tyto příběhy moc ráda. Knihu jsem přečetla na jeden zátah, moc mě bavila. Opět jsem si při čtení vzpomněla na svoje zážitky na škole, jo to byly časy.

petulkapeta
06.04.2020 5 z 5

sazka je sazka,ale laska je laska...no co k tomu řict pěkny přiběh dvou mladych lidi

Kukicka
07.03.2020 1 z 5

Na tohle uz jsem zrejme moc stara. Pubertarna neskutecna. Chovani hlavnich protagonistu mi spise pripominalo stredni a nekdy i zakladni skolu. Nemam nic proti tematum z VS, naopak. E. Kennedy je moje oblibena autorka a jeji serie Off-Campus je moje srdcovka, takze tam bych problem nevidela. Jeji knihy ale maji styl a uroven, takze oslovi i starsi ctenare. Tady to vidim max. do 18 let :-D. Jeste, ze to bylo tak kratke... Autorka je ale rocnik 1993, takze se to da pochopit

Ivet1990
06.03.2020 4 z 5

Kniha mi hodně připomínala Návrh ( ze série off campus). Bylo to milé oddychové čtení. Já jsem si knihu užila a bavila mě číst. Vzhledem, že kniha má jen něco málo přes 200 stránek, tak není moc prostor pro zbytečné natahování děje.

Kristy.Seb
06.02.2020 5 z 5

Začalo to sázkou a hned bylo jasné, že z toho bude láska jako trám. Na to jak byl prezentován Braden od začátku jako blbec, se z něj vyklubal zamilovanej fešák.

verunka93
10.01.2020 4 z 5

Příběh Bradena a Madie, kde všechno začalo sázkou. Braden nakonec není takový pitomec, jak se zdá. Dalo se čekat, že kniha takto skončí. Mi se moc líbila a určitě si přečtu i další díly. Příjemný romantický příběh.

oblakaknih
02.01.2020 3 z 5

Pokud jste někdy pochybovali o existenci další knihy After, teď už nemusíte. Tohle je totiž ona.
Začala bych tím, že je příběh postavený na hodně podobném základu. Když jsem se prokousala prvními stranami, měla jsem jasno. KLIŠÉ.
Vzhledem k tomu, že jsem před knihou četla povinnou četbu, potřebovala jsem nějaké lehčí čtení. Toto kniha splňuje.
Příběh se odehrává na vysoké škole, ale postavy se chovaly, jako by jim bylo patnáct. Je proto asi jasné, že mě všechny dost štvaly.
Kniha je napsaná jednoduše, takže se dost rychle četla.
Přestože knihy s takovým námětem příliš často nevyhledávám, čtení jsem si užila.
Už na začátku je pochopitelně jasné, jak kniha skončí. Romantika je neoriginální a klišé.
Doporučuji po nějaké obsáhlejší knize, nebo jako prázdninové čtení. Do dalších dílů se pustím.

_Steff_
24.11.2019 5 z 5

100% nejlepší kniha ze série. Dalším dílům začala trochu upadat originalita, ale i tak celá série potěšila 4/5*.