stelloušek stelloušek komentáře u knih

☰ menu

Twisted Love: Láska na ostří nože Twisted Love: Láska na ostří nože Ana Huang

Kniha se mi hrozně líbila. Bavila mě od první stránky. Obě postavy mi byly sympatické a vžila jsem se do nich. Líbilo se mi, že kromě jejich lásky, se v knize objevilo i drama. Těším se na další díly.

14.04.2024 5 z 5


Hypotéza lásky Hypotéza lásky Ali Hazelwood

Jsem úplně nadšená. Přečetla jsem to za tři dny, protože jsem se vůbec nemohla odtrhnout. Postavy mi byly sympatický a děj byl zajímavý a zábavný.

02.01.2024 5 z 5


Tři týdny do svatby Tři týdny do svatby Ella Quinn

Kniha se mi moc líbila. Byly tam sympatické postavy, které jsem si hned oblíbila. Úplně se mi ale nelíbilo, jak to bylo natahované. Místy mi to přišlo trochu nudné a to mě odrazovalo od čtení, takže mi to trvalo delší dobu přečíst. Jinak se mi ale děj líbil.

30.12.2023 4 z 5


Osudové pouto Osudové pouto Elizabeth Briggs

Hrozně jsem se těšila na druhý díl téhle série a nezklamal mě. První díl skončil hodně otevřeně a začátek v druhém hned navazuje. Děj byl napínavý, romantický a některé části byly hodně nečekané. Konec byl zase velmi otevřený a už se nemůžu dočkat na další díl.

22.10.2023 5 z 5


Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Kniha se mi hrozně líbila a přečetla jsem ji vlastně skoro hned, co jsem s ní začala. Kromě toho, že tam byla popsaná různá místa v New Yorku, tak tam byla popsaná i nejrůznější jídla, která bych si hned dala. Příběh hlavních postav byl krásný a četlo se mi to hrozně dobře.

28.07.2023 5 z 5


Třinácté znamení Třinácté znamení Elizabeth Briggs

Já mám ráda knihy s nadpřirozenými bytostmi, takže když jsem se dozvěděla o téhle knížce, hned jsem ji chtěla číst. Hrozně se mi líbilo, že do vlčí tématiky byla zapojena i znamení zvěrokruhu, čímž je příběh ještě zajímavější. Přečetla jsem to asi za tři dny, ale jediný, co nebyl úplně můj šálek kávy, byl styl, jakým byla kniha napsaná. Konec byl hodně otevřený a už se nemůžu dočkat na další díl.
(4,5 hvězdiček)

26.07.2023 4 z 5


Tanec za odpuštění Tanec za odpuštění M. K. Hardy

Kniha se mi hrozně líbila. Na konci prvního dílu jsem byla trochu zklamaná, že se příběh Lily a Alexe rychle ukončil, ale v tomhle dílu se to hezky dořešilo a dál se tam objevovali. Tanec za odpuštění je o Jackovi, který je kapitán All Blacks a nejlepší kamarád Alexe a o nové postavě Riley, která řeší problémy se svým bratrem. Oba byli sympatičtí a hned jsem si je oblíbila. S jejich chováním jsem většinou souhlasila a jejich vztah byl prostě krásný.

16.07.2023 5 z 5


Zrádné srdce Zrádné srdce Mary E. Pearson

Druhý díl se mi moc líbil. Přišel mi tedy, že je v této sérii trochu výplňový, protože se tam toho tolik nedělo jako v prvním díle, ale to vůbec nevadí. Byl tam hodně popsán život ve Vendě a lidé, kteří tam žijí. Myslím, že ve třetím díle bude zase nějaká větší akce a na to se už těším.

26.06.2023 4 z 5


Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Na tuhle knihu jsem se už dlouho těšila a věděla jsem proč. Už než jsem začala číst, bylo mi jasné, že to budu mi přečtené za chvilku. A opravdu, zabralo mi to 3 dny. Moc hezký a romantický příběh. Těším se na další díl.

07.06.2023 5 z 5


Haka za lilii Haka za lilii M. K. Hardy

Do knihy jsem se pustila na doporučení sestry. Když jsem začala číst, hrozně mě to chytlo a vydržela jsem u toho klidně dvě hodiny, protože se to strašně hezky četlo. Zajímavý příběh, který je originální a krásně napsaný. Konec byl sice až moc rychlý s otevřeným koncem, ale vlastně se tam všechno vyřešilo, takže ve finále se mi knížka moc líbila a na druhý díl se těším.

07.01.2023 5 z 5


Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Tuhle sérii jsem dostala k narozeninám asi 2 roky zpátky. Do teď jsem se k tomu nedostala, ale nedávno jsem se rozhodla, že si přečtu první díl a hrozně se mi líbil. Žánr fantasy mám moc ráda, takže už podle anotace jsem věděla, že se mi to bude líbit. Kniha se dobře četla a byla plná napětí. Vždycky se tam stalo něco, co jsem vůbec nečekala, takže se moc těším na další díly.

02.10.2022 5 z 5


Tiny Pretty Things Tiny Pretty Things Dhonielle Clayton

Než jsem knihu začala číst, moc jsem se na ni těšila. V jednu chvíli jsem teda měla období, kdy jsem ji skoro vůbec nečetla, ale potom jsem to zkusila a zase jsem se do toho dostala. Holky jsou tam ve stejném věku jako já, takže rozumím, proč je tam tolik nenávisti a intrik. Líbilo se mi to hlavně kvůli tomu, že to bylo hodně podle reality a s postavami jsem soucítila.
Dala bych tomu 4,5 hvězdiček a určitě si přečtu i druhý díl.

12.08.2022 4 z 5


Cukrárna v Paříži Cukrárna v Paříži Julie Caplin

Kniha je krásně napsaná. Je v ní romantický příběh, proložený popisem dortíků a zákusků. Při čtení se mi úplně sbíhaly sliny. Rozhodně si přečtu další díly.

24.07.2021 5 z 5


Kočky útočí Kočky útočí Sarah Andersen

Byla to pěkná, odpočinková kniha.

26.03.2021 2 z 5


Dospělost je mýtus Dospělost je mýtus Sarah Andersen

Pěkná knížka. Něco je vtipný, v něčem se vidím. Na odreagování je super.

06.03.2021 3 z 5


Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Kniha je hrozně hezky napsaná. Musela jsem knihu odložit kvůli škole, ale teďka jsem ji začala zase číst a dočetla jsem ji za dva dny. I když už na začátku vím, jak to dopadne, pořád mě příběh baví.

09.02.2021 5 z 5


Sníh nebo popel Sníh nebo popel Sara Raasch

Kniha se mi moc líbí. Byla napínavá a dobrodružná. Moc doporučuji a těším se na další díl.

20.01.2021 4 z 5


Červená je přece fajn Červená je přece fajn Lucia Zamolo

Knížka je moc hezky zpracovaná. I mně pomohla a moc jí doporučuji holkám okolo 11-15.

08.11.2020 4 z 5


Spolu jsme dokonalá holka Spolu jsme dokonalá holka Ariel Kaplan

Kniha byla moc fajn. Byla odpočinková a rychle se četla. Ze začátku jsem si říkala, že mě to asi nebude bavit, ale čím dýl jsem ji četla, začínala jsem ji mít ráda. Aphra i Bethany byly sympatické hoky. Kniha se mi moc líbila a ani já nevím jak bych se na místě Aphry zachovala já.

28.10.2020 4 z 5


Bitva o Hex Hall Bitva o Hex Hall Rachel Hawkins

Třetí díl se líbil stejně, jako předchozí dva díly. Bylo to smutné, napínavé, ale i romantické. Přiznávám, že se mi první díl líbil nejvíc, ale jinak jsem se všemi díly moc spokojená. Jen je mi líto, že série nemá pokračování, ale nějak to přežiju. Obálka je krásná, jako vždycky.

20.07.2020 5 z 5