Šárka88 Šárka88 komentáře u knih

☰ menu

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Angela Marsons

Audiokniha - Jitka Ježková
Bohužel jsem přeskočila čtvrtý díl a byla to nejspíše chyba. Hodně jsem se zamotala ve jménech.
Ohledně děje , to bylo celkem napínavé a sem tam překvapivé, jen mi ta Kim porad nejde nějak na rozum. Opět sem tam nesympatická :-D a Alex jako její největší protivník, jinačí poslech, než předchozí díly.No asi je to jen taková mlha. Těším se na další díl a uvidíme.

26.04.2024 4 z 5


Tonoucí duše Tonoucí duše Ava Reed (p)

Souhlas s komentářem monika0181, tento díl je o něco slabší, ale přesto místy hodně čtivý. Děj je hodně podobný prvnímu dílu a máme tu opět otevřeny konec. Také já se těším na třetí díl .

21.04.2024 4 z 5


Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Audiokniha- Helga Čočková
Tento další díl o Erice nebyl špatný , překvapivé rozuzlení jsem netušila, ale nesedlo mi předčítání paní Čočkové, kniha dostává jiný směr, místy až nudný( hlavně vyjádření pocitů postav), ale za to spisovatel nemůže. Kdybych četla, dala bych o jednu hvězdu více. Těším se na další díl , tentokrat s M. Stranským.

17.04.2024


Zmiz Zmiz Mary Burton

4+1*
Další thriller od Burton a nebyl vůbec špatný , jen jsem na čtení neměla víc času, abych se vždy pořádně začetla. Proto čtyři hvězdy, nevím nějak mi nesedlo okamžitě (všeho) zjištění a jednoduché dopadení. Další hvězdu dávám za čtivost.

13.04.2024 5 z 5


Až o mě zabojuješ Až o mě zabojuješ Bianca Iosivoni

Konečně mám za sebou i třetí díl této série. Mám hodně zavřené oči a dávám čtyři hvězdy . Opravdu tento díl je nemastný a neslaný, neustálé točení v kruhu a sebepoznání. Konec se dal očekávat do slova a písmene, jak si sami představíme. Myslím, že to tímto dílem nekončí a čeká nás Linc a Liz.

06.04.2024 4 z 5


Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Audiokniha
Pátý díl a opět velkými písmeny SKVĚLÉ ,sice všechny jeho knížky jsou stejné, ale tohle jsem si opravdu užívala. Napínavé, překvapující, super zápletka a konec, žádná hluchá místa.
Těším se na další díl a doporučuji.

04.04.2024 5 z 5


Za zamčenými dveřmi Za zamčenými dveřmi Freida McFadden

Kniha se četla jedním dechem a vzhledem k tomu, že Nora mi nebyla nijak sympatická, můj obdiv si nakonec a na konci našla. Sice část s číčou byla malinko přitažená za vlasy, tak i onak hodnotím pěti hvězdami. Super detektivní oddechovka. Těším se na další knížky, ale proč ve slovenštině???? :(

31.03.2024 5 z 5


Stará tajemství Stará tajemství Patricia Gibney

Audiokniha- Lukáš Hlavica
Vzhledem k tomu, že děj je dost na postavy zamotaný, musím se pochválit, že mě to nezmátlo. Jen škoda poslechu od třetího dílu a Lottie je taková svá, pořád ji podstrkují alkohol, ale zase fandím více Boydovi, to je sympaťák. Více se mi líbil první díl a časem snad poslechnu další.

26.03.2024 4 z 5


Zajíci, utíkej Zajíci, utíkej Alexander Gordon Smith

Je to opravdu dost přehnané s nereálným afektem, čtivost se tomu nedá vzít, ale stejné hlasy, věci, oblečení? Trochu moc . Tento díl Roberta Ketta není zrovna nejostřejší, a tak dám 3 hvězdy + plus 1 hvězdu za místy v držení napětí. Uvidíme co přinese další díl, který by mohl být závěrečný.

25.03.2024 4 z 5


Šašek Šašek Devney Perry

Příběh, jak vystřižený z telenovely :-D , opravdu velmi čtivé. Víte kam děj bude směřovat, jaké drama se odehraje. Jen tedy občas to chování Lea s Cass bylo opravdu zvláštní. Sem tam mi to hlava nebrala.
Jednoduše , pokud hledáte odpočinek a pohádkový příběh s akční scénou plný romantiky, určitě sáhnete po tomto dílu. Ještě bude Emmett, a pak asi konec ? Uvidíme, ještě třeba roly bude mít Olivia?

20.03.2024 4 z 5


Až ti budu nablízku Až ti budu nablízku Bianca Iosivoni

Tento díl se mi líbil mnohem víc, než díl první. Vůbec mi nevadilo hraní her nebo tematika herního prostředí, vzhledem k tomu, že mám hry také ráda. Co mě trochu mrzelo, byl konec , rychle useknutý formou sms. Čtení na odpočinek.

16.03.2024 4 z 5


Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Audiokniha - Helga Čočková
Čtvrtý díl Eriky Fosterové vám hned na začátku řekne kdo je vrah. Za mě už to není nějak překvapující, víte přesně jaký to bude mít směr. Tohle byl pohodový detektivní příběh, bez žádného wow efektu, ale jsem spokojená.
Audio poslech už dost pokulhával, zde bylo dost slyšet, že paní Helga má umělý chrup a místy bych i usnula u předčítání. Ještě jeden díl spolu určitě vydržíme :) k poslechu.

12.03.2024 4 z 5


Někdo z nás Někdo z nás Kristýna Trpková

No tak tohle bylo teda něco ! Ještě mi nikdy u knihy nebylo tak špatně, a tak neskutečně úzko, bezmoc a vše možně se to ve mě mlelo.
Plný počet hvězd a doporučení si zaslouží jedna jediná osoba z tohoto příběhu.
Neskutečně čtivé a těším se na další skvělou knihu.

10.03.2024 5 z 5


Až se zase usmíříme Až se zase usmíříme Bianca Iosivoni

Když si přečtěte anotaci, tak některým je hned jasné, jakým směrem děj půjde. V podstatě jsem nečekala žádné WOw a bomba román. Je to průměrný román u kterého si chcete odpočinout. Jsem spokojená a přečtu další díl.
Je to hlavně příběh založený na vnitřním souboji Callie a s vyrovnáním smrti jejího otce.

05.03.2024 4 z 5


Matčin hrob Matčin hrob Lisa Regan

(SPOILER) Audiokniha - Vanda Hybnerová
Opravdu tento díl zatím nejlepší, který jsem poslouchala. Vyprávění z Josiina dětství bylo silné, jako malá zažila hrozné věci, a přesto z ní vyrostla silná žena. Ke konci se možná trochu zamotáte ve jménech, ale pak to vše do sebe zaklapne. Doporučuji

04.03.2024 5 z 5


Poslední slovo Poslední slovo Mary Burton

Řekla bych, že tohle bylo lepší, než první knížka s příběhem. Za mě čtivé od začátku do konce a sympatického Adlera jsem si ihned oblíbila. Jsem ráda, že knihy na sebe nenavazují, bála jsem se, že mě čtení nebude bavit. No co dodat, bílé tulipány a tulipány všeobecně, také miluji :).

29.02.2024 5 z 5


Pod hladinou Pod hladinou Darcy Coates

Mám ráda od této autorky knížky, ale tohle mi moc nesedlo. Za mě 402 stránek je až moc, když se v podstatě nic neděje. Žádné napětí, akce, zápletka a v podstatě nic k udržení pozornosti, chvílemi jsem se nudila Konec zvláštní .

25.02.2024 3 z 5


Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Audiokniha - Jitka Ježková
Po dlouuuuhé době, jsem si opět připomněla Kim , která mi v prvním díle byla děsně nesympaticka a arogantní. Teď se můj pohled na ní mění, chápu ji o co ji jdei když občas mi její vyštěknutí leze na nervy. Nemám ráda když jsou do případu zamotané děti a nevědět, jak to celé dopadne, dám čtyři hvězdy. Tato kniha si jich zaslouží pět, napínavé a hodně poslechové, žádná hluchá místa a vše má smysl. Jsem ráda za Suzan.

25.02.2024 5 z 5


Velké naděje Velké naděje Ava Reed (p)

Původní dojem ze čtení byl na čtyři hvězdy , už z důvodu smutného případu s Riou, nemám takové věci ráda. Nash, za mě určitě hezký, sympatický chlap a Laura občas moc sebevědomá a někdy mi ty slova moc k ní nesedly. Romantika z nemocnice je pro mě premiéra a nesleduji ani žádný takový seriál, ale tu poslední pátou hvězdu dávám za ,, NE happyend. Jsem zvědavá na druhy díl.

19.02.2024 5 z 5


Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Audiokniha
Příjemný poslechový román, který neurazí. Děj je sice průhledný, jak sklo, ale za mě spokojenost. Někdy mi Hannah lezla na nervy se svým chováním, ale to může být hlasem Veroniky Lazorčákové. Určitě poslechnu další díly, i když budou všechny na jednu hromadu stejně naladěný .

18.02.2024 4 z 5