Šašek

Šašek https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531424/bmid_sasek-65c10c71701e5.jpg 5 60 9

Clifton Forge série

< 5. díl >

Leo Winter má svůj život rád. Pracuje, když potřebuje peníze. Vyjede si na motorce, když touží po svobodě. Zavítá do místního baru, když se chce pobavit. Na svůj motorkářský klub sice může už jenom vzpomínat, ale život bez závazků mu naprosto vyhovuje. Takže když ho na rodinném grilování překvapí dívka, s níž strávil jednu noc, s tím, že čeká jeho dítě, je v šoku a má pocit, že se dostal do pekla. Cassandra Clineová jednou odložila své zásady stranou. Jednou jedinkrát. A nyní má kvůli románku s místním darebákem život obrácený vzhůru nohama. Její sny a akademická kariéra visí na vlásku a nic z toho by se nestalo, kdyby se držela dál, hodně daleko od Lea. Nemůže se mu však vyhýbat, obzvláště poté, co se musí přestěhovat zpátky do Clifton Forge. A on se od ní odmítá hnout, jakmile se stane několik podivných nehod, které ohrozí ji i jejich dítě. Jsou to vůbec nehody? Nebo se ocitla uprostřed boje, kterému nerozumí? Jejími jedinými spojenci se stanou lidé, jež sotva zná. A muž, u něhož hrozí, že jí ukradne její srdce. Kdyby si jen přestal dělat šašky!... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Fallen Jester


více info...

Přidat komentář

Jita160
14.04.2024 5 z 5

Tahle motorkářská banda mě neskutečně přirostla k srdci.
Po jedné žhavé noci se Leovi a Cassandře převrátil život vzhůru nohama. Oba museli rychle dozpět ,Leovi drsňákovi ,který střídal holky a propíjel noci to samozřejmě trvalo o dost déle. Casie houževnatá studentka vzala zodpovědnost do svých rukou a pomalými krůčky ukazovala Leovi ,že díky ní najde své šťastné místo po jejím boku.
Velice povedený příběh o lásce ,bojí a přátelství ,které nezná hranic.

KatieKuli
13.04.2024 5 z 5

Díl od dílu je tahle série lepší a lepší. Leo byl zatím celou dobu trochu v pozadí. Bezstarostný motorkář, který jenom paří, balí holky a pracuje v Dashově servise. A pak se objeví jedná výjimečná, Cassandra. Připlete se k únosu Scarlett a zjistí, že jedna žhavá noc s Leem nezůstala bez následků. Informaci o těhotenství nevezme Leo zrovna dobře, vyhýbá se odpovědnosti i Cass. K jeho překvapení ho k ní ale pořád něco táhne a chce se o ni postarat. Bude to ale stačit? Bude si umět Leo vybudovat společnou budoucnost s Cass? A co stále přítomné nebezpečí konkurenčního motorkářského gangu?
Bylo to napínavé, jak samotný příběh Lea a Cass, tak i všeho, co se odehrávalo kolem v jejich velké "klubové rodině". Těším se na další díl :-)


LenRan
09.04.2024 5 z 5

Vůbec jsem nečekala, že Leo a jeho příběh mě zaujme nejvíce ze všech. Užívala jsem si jeho vnitřní boj a držela pěsti, aby došel k rozumu. Jsem vděčná autorce, že drží super náboj všech dílů a krásně kombinuje romantiku, erotiku a krimi. "Dark" to teda není, ale je to super :)

Leído
07.04.2024 5 z 5

Leo je tvrdý oříšek! A díky tomu se pro mě spolu s Isiaihem stává nejoblíbenější postavou série. Kniha přináší vše, na co jsme si už zvykli v předchozích dílech: čtivost, romantiku, motorky, nebezpečí, napětí, prostředí maloměsta a bezva partu z autodílny. A vzhledem k tomu, že už je to pátý díl, tak i kupu malých dětí. Příběh řadím k těm lepším ze série.

knihomolkaJani
04.04.2024 5 z 5

"Hledal jsem zábavu, ne závazek.. odpovědnost."
.
Další úžasná kniha ze série Clifton Forge. V tomto díle hraje hlavní roli Leo, známe ho již z předchozích dílů. A Cassandra se objevila v Princovi, tam si odnesla slušné trauma, které si donesla až se.
.
Je skvělé, že zde máme oba úhly pohledu, tudíž můžeme děj chápat z obou stran.
.
Moc se mi líbilo i to, že Leo není ten typ, co se ze dne na den promění v úžasňáka, ale většinu příběhu vlastně neví co chce a před problémy rád utíká.
.
"Slíbil jsem Daleovi, že jí ochráním. I kdyby to mělo být před ní samotnou."
.
V tomto vztahu je Cass ta obětavá a silná.
.
Zápletka byla očekávaná, ale je pravda, že Vás událostmi autorka vždy překvapila (i když to mohlo být rozhodně mnohem intenzivnější).
Konec příběhu byl opět rychlý, ale uspokojivý. Jsem zvědavá, co si pro nás autorka připravila v novém díle s novým párem.
.
Na sérii se mi líbí to, že i když má každá kniha svůj vlastní hlavní pár, téma a zápletka je úzce propojena Proto doporučuji číst díly postupně.
.
Romantika je zde velmi pomalá a erotiky jen špetka, takže se to bude líbit i Vám, kteří úplně neholdujete erotickým scénám.
K závěru musím ještě pochválit soudržnost postav a vzájemnou náklonost.
.
A abych jen nevychvalovala... I tady je alespoň jedno lehké minus. Jsou zde dost skoky v ději a někdy i předčasné a zbytečné.
.
Moc děkuji @knihybeta  a těším se na závěrečný díl série. #spoluprace
.
"Život je jízda.. V jízdě je svoboda."

miloslava3256
03.04.2024 5 z 5

4,5 * Tu skupinu lidí miluji, takže vracet se k ním bylo fajn. Příběh opět jede ve stejném režimu, kdy začínáte s menším probléme, ten se vyřeší a následně hodně dlouho nic, jen romantická část a pak BUM, problém, který se vyřeší opravdu rychle. Až velmi snadno a stále si říkáte, že přeci za tím musí být víc? víc to rozklíčovat? Ikdyž máte pocit, že je klid, tak kniha vás nepustí, stále jste ve střehu a hltáte děj. Víkendovka u které se budete culit a smát vtipným pasážím

Majka1979
28.03.2024 4 z 5

Príbeh pokračuje touto knihou, páčilo sa mi to. Opäť sa stretávame aj so starými známymi z predošlých kníh, no táto kniha je venovaná príbehu Cass a Lea.
Musím priznať, že táto kniha mi neprišla až taká WAU ako tie predošlé, ale nebola zlá. Len teda asi tie predošlé mali niečo viac, možno to je tým, že som tie postavy už poznala.
Štýl mi sedel, príbeh bol fajn. Asi skôr mi liezol na nervy Leo a Cass mi prišla taká trošku naivná. Ale na príbehu to nič nepokazí. Opäť sú tu problémy, opäť sa niečo musí stať, aby si obaja (hlavne on) uvedomili, kde je ich miesto a čo je v živote naozaj dôležité.
Hoci táto nebola taká topka ako predošlé, na 6.časť sa veľmi teším a určite si ju nenechám ujsť :)

Šárka88
20.03.2024 4 z 5

Příběh, jak vystřižený z telenovely :-D , opravdu velmi čtivé. Víte kam děj bude směřovat, jaké drama se odehraje. Jen tedy občas to chování Lea s Cass bylo opravdu zvláštní. Sem tam mi to hlava nebrala.
Jednoduše , pokud hledáte odpočinek a pohádkový příběh s akční scénou plný romantiky, určitě sáhnete po tomto dílu. Ještě bude Emmett, a pak asi konec ? Uvidíme, ještě třeba roly bude mít Olivia?

Ctenar1202
17.03.2024 3 z 5

Začátek knihy pro mě byl nemastný, neslaný, podivně poskládaný, kdy se autorka do důležitých informací snažila vměstnat minulost členů motorkářského klubu a připomenout rodinné vazby, ale celé to bylo podivně chaotické. Leo s Cassandrou se na svůj věk chovali jako nevyspělí jedinci a já jsem z jejich dialogů, chování a pocitů, šílela. Postupem čtení se ale příběh začal zlepšovat a já už tolik nekroutila očima. Tušila jsem, kam se celý příběh bude vyvíjet, protože je to romantická série, takže nemohu očekávat nějaké hluboké myšlenky. Od poloviny knihy přišlo několik zvratů, které udělaly příběh čtivější. Stále jsem si připomínala, že čtu o drsném motorkářském klubu, kde prostě zákony fungují trochu jinak a dochází k vyřizování účtů. I vztahy mezi páry byly prostě jiné a muži si své ženy bedlivě hlídali, protože měli stále pocit, že jsou v nebezpečí. Prostě drsný život nebezpečného, ač zaniklého klubu. Minulost však smazat nejde.

Konec knihy mě nepřekvapil, protože už z předchozích dílů si čtenář odvodí kam autorka míří. Každopádně jako odpočinkový román, kdy vám příběh plyne před očima, Šaška doporučuji.

Autorovy další knížky

Devney Perry
americká
2022  85%Král
2022  85%Rytíř
2023  87%Princezna
2023  89%Princ
2024  91%Šašek

Kniha Šašek je v

Právě čtených2x
Přečtených68x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených4x
Knihotéce108x
Chystám se číst65x
Chci si koupit29x
dalších seznamech4x