sarka5148 sarka5148 komentáře u knih

Obálka knihy Pozor! Pohov! Pozor! Pohov! Claire Kilroy

Wow.... do knížky jsem se začetla od první stránky a upřímně jsem misty měla pocit, že se mi hrabe v hlavě. Za mě je důležité taková témata otevírat a mluvit o nich - takže víc takových knih

30.09.2025

Obálka knihy Ahoj krásko Ahoj krásko Ann Napolitano

Nádherný hluboký příběh - začala jsem číst a každou volnou chvilku se ke knize vracela. Krásně vykreslené vztahy, postavy, psychologie mezilidských vztahů, moc mě to bavilo a nad hodně myšlenkami jsem se pozastavila

21.05.2025

Obálka knihy Přežila jsem africké peklo Přežila jsem africké peklo Dominika Würll

Za mě by kniha měla být tlustší, tohle téma si zasluhuje větší hloubku

Obálka knihy Z lásky k vám Z lásky k vám Amanda Prowse

Jsem máma a hrozně těžko se mi některé části četly, hlavní hrdinka má můj obdiv, s jakou laskavostí vším prošla

02.10.2024

Obálka knihy Zuzanin dech Zuzanin dech Jakuba Katalpa (p)

Hrůznější než válka samotná mi přijde popis chování lidí, u kterých bych předpokládala, že budou kladní hrdinové

02.10.2024

Obálka knihy Vitamínové vztahy: Obklopte se pozitivními lidmi Vitamínové vztahy: Obklopte se pozitivními lidmi Marian Rojas Estapé

Kniha mě bavila a souzním s hlavní myšlenkou - čím se obklopíš, tím se stáváš

Obálka knihy Srdcová královna Srdcová královna Kimmery Martin

Stejně jako většinu zde mě zaujala obálka, jen narozdíl od ostatních jsem neměla problém se orientovat v čase a postavách a konec mě překvapil - já bych nedokázala být tak benevolentní, potřebovala bych více času

Obálka knihy Nejsem jako džbán Nejsem jako džbán Viola Ardone

Silný příběh a je o to mrazivější, když si uvědomíte, že tohle se dělo a není to tak dávno.

Obálka knihy Dům v olivovém háji Dům v olivovém háji Emma Cowell

Příběh krásný, jen mi vadilo, jak se Maria zbytečně trápila a bránila se dlouho tomu, aby řekla milovanému muži, co k němu cítí. Dělala rychlé závěry, místo aby se prostě zeptala

Obálka knihy Italské léto Italské léto Jennifer Probst

Slaďáček i příběh k zamyšlení. Krásné propojení tří generací a všechno se odehraje v Itálii, aaaach

Obálka knihy Démonologové Démonologové Gerald Brittle

Knížku jsem četla vždy přes den, po setmění mě to nějak nelákalo za mě je děsivé, co vše se děje "pod povrchem", o pravdivosti takových příběhů jsem nikdy nepochybovala

Obálka knihy Nelituju ničeho Nelituju ničeho Colleen Hoover

Příjemná oddechovka, bylo dojemné sledovat vývoj vztahu mezi mámou a dcerou a čekat na ten šťastný konec pro všechny

23.03.2023

Obálka knihy Co neodvál ani čas Co neodvál ani čas Hana Marie Körnerová (p)

Moje druhá kniha od autorky a i tato chytla za srdce, věřím, že každá z nás v jejích příbězích najde kousek sebe.

Obálka knihy Půlnoční knihovna Půlnoční knihovna Matt Haig

Bože to byl úžasný příběh. Zezačátku jsem se nemohla začíst, ale to bylo spíš tím, že jsem pořád neměla čas a pak jsem se ponořila a přála si, ať to neskončí. Dobilo mě to pozitivní energií a dalo naději, že opravdu záleží na tom, co vidíš a ne na co se díváš

08.03.2023

Obálka knihy Pojídačka hříchů Pojídačka hříchů Megan Campisi

Napínavá četba, zhltla jsem ji tak rychle, jak se to s dvěma dětmi dá - takže hlavně večer a moc se mi líbila, hlavní postava mi byla moc sympatická a děj ubihal skvělým tempem

04.12.2022

Obálka knihy Cesta ke šťastnému dětství Cesta ke šťastnému dětství Catherine Gueguen

Knihu jsem měla půjčenou z knihovny a teď už ji mám i ve své sbírce knih, protože se k ní hodlám vracet. Je plná zajímavých a hlavně důležitých informací, za mě by si ji měl přečíst každý, kdo vychovává děti nebo s nimi pracuje.

Obálka knihy Tajemství Tajemství Radka Třeštíková

Radku čtu prostě ráda, stránky jsem hltala, ač chvilku trvalo než jsem se zorientovala v postavách... konec není pro každého ok

28.11.2022

Obálka knihy Krása Krása Louise Bagshawe (p)

Jednohubka na 2 dny, příběh bych přirovnala k Jackie Collins, nic na co bych vzpomínala, ale chytlavý děj s happy endem

Obálka knihy Deset žen Deset žen Marcela Serrano

Pro mě krásně popsané životní cesty různých žen, užila jsem si to

Obálka knihy Milá Emmie Milá Emmie Lia Louis

Krásně navrstvený příběh, s trápením, smíchem a sladkým happy endem, já byla spokojená ️

01.11.2022

Zavřít