Tajemství mé matky

Tajemství mé matky https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408873/bmid_tajemstvi-me-matky-0yz-408873.jpg 3 27 18

Romantická dovolená rodičů a jejich tří dospělých dětí ve slunném Římě. Manželství rodičů je šťastné a harmonické a trvá již čtyřicet let. Všechny tři děti vyrostly v jistotě, že vědí všechno o své matce, otci i o sobě navzájem. Ale vše se náhle změní. V den výročí, který Steffie a její bratr a sestra uspořádali pro své rodiče, je všechny čeká šok. Zvláště Steffie. Určitě to bude den, na který nezapomenou... Provokativní kniha o tajemství, které již nešlo déle držet pod pokličkou.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Brána
Originální název:

My Mother's Secret , 2015


více info...

Přidat komentář

cleopatra11
11.02.2024 3 z 5

Dočetla jsem, ale nijak nezaujalo. Stále jsem čekala, kdy tam bude nějaký boom a ono ejhle jen ta jedna věc. No nic, dočteno , ale v hlavě nezůstane.

MartaPear
14.01.2024 odpad!

Současná Anglie, rodinná oslava výročí svatby rodičů, spousta lidí, dějů, ale nepřehledné, rozvláčné, četla jsem ob dvě strany a nakonec odložila...


Dreisii
27.09.2023 3 z 5

Kniha je přesně pro ty kteří chtějí číst něco nenáročného a jen relaxovat. Milé na oddech.

bábuška
05.06.2023

Byla jsem touto knihou naprosto zklamaná. Bylo zbytečné ji otvírat.

sarka5148
28.08.2022

Pro mě příjemná oddechovka, trošku jsem se musela soustředit protože bylo hodně postav, ale jinak hezký příběh se šťastným koncem, který zahřeje u srdíčka a nechá úsměv na tváři

hnilda3
11.07.2022 3 z 5

Četlo se to dobře, ale obsahově nic moc. Řešili tam nějaké "hrozné tajemství" a přitom to člověk odhadl už na straně 100 a řekl si: "No, tak dobře, a co jako?"...Jinak to bylo docela o ničem.

ruzovka
02.05.2022

Mně se kniha líbila. Děj se rozvíjel u více postav zároveň, oblíbila jsem si je a bylo mi líto, když jsem knihu dočetla, že nepokračuje dál …svatbou, narozením potomka, zda i ostatní ženy najdou svého životního partnera, atd atd ,….Tajemství bylo poměrně překvapivé …a problémy s nim spojené pochopitelné . Mám teď pocit, že nechci začínat číst novou knihu, chci zase číst o této rodině …

ErčaV.
28.01.2022 2 z 5

Děj knihy byl zajímavý, ale podle mě zbytečně moc zdlouhavý. U téhle knihy jsem se musela opravdu hodně přemoct abych ju dočetla do konce (nemám ráda nedočtené knihy), ale určitě bych po knize znovu nesáhla i kdyby to byla poslední kniha. Jediné plus za mě je, že vše dobře dopadne pro všechny postavy.

Toňula
15.06.2021 4 z 5

I když se mi Pohřešovaná manželka líbila více, ani tato kniha mě nezklamala. Rodinné tajemství není sice nijak originální, ale líčení rodinných vztahů a povah hrdinů mě bavilo, členové rodiny přes své slabosti byli sympatičtí a závěr příběhu milý.

Lindulinek
17.01.2021 2 z 5

Nuda nuda nuda. Měla jsem co dělat, abych dočetla. 400 stran trapných dialogů a děj naprosto o ničem. Z malicherných problémů se udělala obrovská témata.

Adusa68
07.04.2020 1 z 5

Tak tohle bohužel nebyl můj šálek kávy. Strašně zdlouhavý a nezáživný děj, dialogy mezi postavami místy nesmyslné. Stále ještě přetrvávající myšlenka, že když se vám nedaří v osobním životě, musí se vám logicky dařit v práci, i když sem se to teda vůbec nehodilo. Jinak souhlas s komentářem Aghatte.

Aghatte
08.03.2020 1 z 5

Autorka více než 20 ti knih? Ooo, to jsem tedy překvapena. Moje první setkání s ní, vykoukla na mě v knihovně pěkná obálka.
Jak to říci slušně. Děsná nuda.
A ten jazyk. Nevím, zda je to chyba překladu či originálu, ale věta "...bylo by fajn, kdybychom se s tátou dostali do Wexfordu radši dřív než později..." , co to jako je za sdělení?
A Pascal je trouba na entou. Všichni jsou skvělí v posteli, i v šedesáti, jinak je to ale banda zamindrákovaných jedinců, kteří vedou nudné rozhovory. Jak jsem si to zasloužil, že je zrovna se mnou, co na mně vidí...? Nezasloužím si ho(ji). Žabky mají podrážku (???), šaty jsou s květy, tlustí zhubli a šerední jsou rok od roku hezčí. A Jenny, které se splnil sen jet do Říma, " žasla nad množstvím kněží a jeptišek..." okolo Svatopetrského náměstí. Kde jinde už by měli být?
Pokud rádi čtete, neztrácejte čas tímto titulem, o nic nepřijdete. Věřte mi

zdehan
03.03.2020 5 z 5

Kniha se mi líbila byla to taková oddechovka co všechno se muže v rodině stát.

Mandlevest
11.01.2020 3 z 5

Tak nějak nevím, na této knize se mi asi nejvíce líbila moc hezká obálka. Příběh o jedné oslavě výročí, která oslavence ne příliš mile překvapí, protože sami mají dvě letitá tajemství, které se nakonec rozhodnou říci. Minimálně jedno z tajemství tušíte skoro od počátku knihy, takže za mě nic šokujícího, spíše poněkud zdlouhavé vyprávění, utápějící se v pocitech a zdlouhavých úvahách coby kdyby. Upřímně, knihu jsem četla docela dlouho, v její polovině jsem si odskočila přečíst Kaštánka. Bez diskuze, Pohrešovaná manželka mě bavila o hodně více.

Erzetka
19.11.2019 1 z 5

Už po prvních pár přečtených stranách každého napadne co že to má matka za tajemství. Zahradní párty se vleče téměř půl knihy, takž první polovina nuda a nevíte kam které jméno zařadit. Mimochodem kdo má pocit, že Roisin byla na ránu mezi oči? Sebestředná dcera. Dočteno, ale že bych se k této knize někdy s nadšením vracela, tak to bohužel ne. Plus za pěkný obal knihy.

L.Helena
10.11.2019 4 z 5

Začátek se dost vlekl. Celou dobu bylo jasné, že dojde k odhalení nějakého tajemství a snad se i dalo tušit, čeho se to bude týkat. Pak, když to přišlo, tak jsem si říkala, no, budiž, ale bylo to až tak zásadní? Pak ovšem matka přišla s další jobovkou, a věci nabraly patřičný spád. Takže ve výsledku docela dobré čtení, které mi zpříjemnilo pošmourný víkend.

osuška
09.11.2019 1 z 5

Knihu jsem nedočetla. Večírek, táhnoucí se do 150té strany a až potom odhaleno předvídatelné tajemství. To mě nepřesvědčilo, abych byla zvědavá, co bude dál.

zuzana2599
03.10.2019 4 z 5

Tajemství mé matky je dobrý společenský román. Je oddechový, nenáročný, jedná se o rodinný příběh. Určitě to není thriller. Příběh se dobře četl, líbil se mi, ale připouštím maličké zklamání. Očekávání bylo větší než skutečnost.
Manželé, kteří jsou spolu čtyřicet let, dokáží své rodině připravit velké překvapení. Odhalí svá tajemství... A co bude dál, to už si přečtěte sami. I vás jejich tajemství ohromí !