Popculture Popculture komentáře u knih

☰ menu

Aga Aga František Kotleta (p)

Tohle nebylo špatný. Vlastně, když opominu brakovou podstatu příběhu, tak tohle se panu Kotletovi povedlo. Jakoby si na tom nechal záležet a nenapsal to jen pro prachy a z nutnosti nějak pokračovat. Má to děj, napětí a trochu humoru.

13.03.2023 5 z 5


Rudý vrabčák Rudý vrabčák František Kotleta (p)

Chytlavé slovo ten tanec petragun, co? Klasické akční béčko, které pan Kotleta prostě umí. Velmi povedený příběh v této sérii.

24.12.2022 5 z 5


Šprti & frajeři Šprti & frajeři Kristýna Sněgoňová

Je cítit a znát, že paní Sněgoňová tuto sérii bere vážněji než spisovatel Kotleta. Mám pocit, že knihy od této spisovatelky dávají sérii vážnější ráz a větší zodpovědnost. Šprti a Frajeři je jedna z těch lepších knih v sérii.

08.11.2022 4 z 5


Amanda Amanda Kristýna Sněgoňová

Možná se tu rozjíždí dobrý příběh. Amanda za to rozhodně stojí.

20.06.2022 4 z 5


Operace Thümmel Operace Thümmel František Kotleta (p)

Stejně, jako mnozí zde, ani já jsem nebyl nějak moc přesvědčen o kvalitě příběhu. Ale nakonec jsem to dočetl a pravděpodobně se pustím do dalšího. Podle komentářů je zde cítit, že se to zlepšuje.

10.04.2022 3 z 5


Neonomicon Neonomicon Alan Moore

Trochu jsem se s tím trápil. Kresba je celkem povedená, ale obsahově mi to připadalo divné a nezáživné. Čekal jsem víc krve a hororovější prostředí. Takhle z toho vyšla jen strašidelná pohádka.

30.05.2021 3 z 5


Darkness Kompendium: Kniha 3 Darkness Kompendium: Kniha 3 Scott Lobdell

Ačkoliv jsou tohle již sešity 41 až 66 nedá se tomu nic vytknout. Neustále se něco děje, plné zvratů a překvapení. Navíc dávkovaný humor, byť ironický nebo hrobařský vás donutí se smát i věcem, které byste možná v normálním životě i odsuzovali. Scénář je prostě perfektní a přidejte si k tomu luxusní kresbu a máme tu opět mistrovské dílo. Tak že teď už jen netrpělivě čekat na další pokračování a pomalu by už mohla na řadu přijít Angelus.

10.04.2021 5 z 5


Darkness Kompendium: Kniha 2 Darkness Kompendium: Kniha 2 Scott Lobdell

Tady není co řešit. Jednoznačně perfektní komiksová bichle. Smál jsem se, fandil, civěl a tleskám. Ani se nebudu rozepisovat. Tohle chce prostě si přečíst, jinak nikdo neuvěří.

03.02.2021 5 z 5


Darkness Kompendium: Kniha 1 Darkness Kompendium: Kniha 1 Garth Ennis

Myslel jsem, že to bude jen takový slabý odvárek Witchblade, ale nakonec jsem si Darkness oblíbil víc. Je nakreslen temnými barvami, ale je v něm spousta srandy. Potemníci jsou boží a jejich ironické vtipy, hraničící s černým humorem jsem hltal a některé scény jsem si i zvopakoval.

26.10.2020 5 z 5


Witchblade Kompendium. Kniha 3 Witchblade Kompendium. Kniha 3 Marc Silvestri

Problém těchto obrovských knih je v tom, že je nemůžete jen tak někam nosit. Jako číst to třeba v autobuse cestou do práce? Nesmysl, že jo? A tak nezbývá nic jiného, než příběhy louskat pěkně doma po práci a nebo o víkendech. Dnes jsem to dočetl. Je to opět paráda. Mistrovské dílo. Vřele všem doporučuji. Obsahuje sex, erotické scény, dobrodružství, překvapení, krev, akci a mnoho dalšího.

13.06.2020 5 z 5


Stalingrad Stalingrad František Kotleta (p)

Další povedený příběh ze světa Bratrstva krve. Možná by se spisovatel mohl odprostit od sáhodlouhých popisů zbraní, na to tady máme Kopřivu, ale jsem rád, že klasický Kotletův styl tu zůstal. Velmi povedené dobrodružství, které jsem si užíval v plné míře. A možná bych i řekl, že úvodní obraz na obalu knihy by kludně mohl být zařazen do kategorie Nejlepší iluistrace roku 2019.

11.04.2020 5 z 5


Vlci Vlci František Kotleta (p)

Myslel, jsem, že když se pan Kotleta tak pěkně rozjel, že Vlci budou ve stejném duchu. No, není každý den posvícení. Tohle mi připadá, jako by to měl spisovatel někde v šuplíku, jako svou prvotinu a teprve teď se s tím vytasil.

09.03.2020 2 z 5


Mega hustej nářez Mega hustej nářez František Kotleta (p)

Jo, tady není co řešit. Dvě dávky, tedy třetí dávka, a tělo stále chce víc a víc. Jeden z těch velmi povedených příběhů, který kdy napsal Český spisovatel. Akce, humor, sex a krev - nic víc v tom nehledejte.

28.01.2020 5 z 5


Fakt hustej nářez Fakt hustej nářez František Kotleta (p)

lehce to ztratilo to kouzlo první knihy, ale u tak je to fakt hustej nářez. Pan Kotleta dokazuje, že prostě umí, z příběhem i postavami si hraje, přidává humor a krev. Co více si od tohoto žánru přát? Víc sexu a krve!!!

01.12.2019 4 z 5


Hustej nářez Hustej nářez František Kotleta (p)

Kotlety se nesmíte bát. Sice by se mohlo zdát, že je příběh obrostlý tukem, ale opak je pravdou. Syrový, surový, krvavý a taky je v tom hodně lásky.

03.11.2019 5 z 5


V objetí smrti V objetí smrti Miroslav Žamboch

Tak tohle je o něco lepší než první kniha první. Je to temnější, je v tom víc smrti a bolesti. Perfektně pojatý Baklyho svět. Mistr Žamboch prostě umí. Vřele celou sérii Bakly doporučuju.

17.10.2019 5 z 5


Hledání smrti Hledání smrti Miroslav Žamboch

Jo, je vidět, že když se Žamboch zrovna netrápí s Johnem F. Kovářem, umí napsat perfektní příběh. A kdo jiný by měl být poctěn dvěma knihami, když ne legendární Bakly. Perfektně se to čte, je v tom napětí a ve své podstatě jednoduchost a přímočarost. Dočetl jsem jedním dechem a než jsem podruhé vydechl, už jsem šahal po druhé knize.

31.07.2019 5 z 5


Witchblade Kompendium. Kniha 2 Witchblade Kompendium. Kniha 2 Christina Zacker

Uf, tohle než člověk přečte tak je půl roku pryč. Sice jsem se do toho vrhal skoro každý den, ale díky práci nebylo na čtení moc času. Kniha je obrovská a tahat se sní v MHD - ne, to nejde. Opět se tu setkáváme s policejní inspektorkou i Witchblade, taky jak jinak. Lechce jsem byl zaražen, když jeden příběh nekončí, ale je tam napsáno, že pokračování je v příběhu Darkness a i když tady Darkness mám, obě knihy, nechtělo se mi to hledat. Narazím na to až se pustím do další obrovské knihy.
Nádherná kresba je v tomto svazku rozhodně lepší než roztroušený a chvilkama zmatečný scénář. ALe jako celke je to povedené. Za chvilku vyjde třetí svazek, tak už se těším.

29.06.2019 4 z 5


Witchblade Kompendium. Kniha 1 Witchblade Kompendium. Kniha 1 kolektiv autorů

Je tedy pravda, že počátky detektivky Sáry Pezziniové jsou spíš zmatečné a nález Witchblade to ještě zhorší, ale pak se děj ustálí a hned má čtenář cíl. Scénář se uklidní a můžeme sledovat činy a cestu této příjemné vyšetřovatelky. Přidejte perfektní až magickou kresbu, velikost knihy v počtu sešitů a máte velmi povedený příběh. Tohle jsem si užíval a vynaložil jsem peníze na druhou knihu.

04.05.2019 4 z 5


Líheň Líheň Miroslav Žamboch

Tohle sice není špatný příběh, respektive dva příběhy, ale bohužel po dočtení tak nějak ihned začnete zapomínat, o čem, že to bylo. Pár hlášek nebo akcí si sice zapamatujete, ale vypadnou vám jména a vlastně celá podstata příběhu. Dle mého, je to jedna z nejhorších knih od tohoto spisovatele, ale i tak si zaslouží víc jak 60%

06.04.2019 3 z 5