ollinka1989 ollinka1989 komentáře u knih

☰ menu

Hon na mrtvého Hon na mrtvého Tim Weaver

Když jsem knihu asi před 2 lety četla, dala jsem ji velice nízké hodnocení, s tím, že se do dalších dílů pouštět nebudu. No, za nízkym hodnocením prvního dilu si stojím, knížka nezajímavá, nudná, bez většího vzrušení z akce. Každopádně jsem se k dalším dílům dostala a to je úplně jiná, další díly jsou zajimave, napínavé a pro mě i určitě ctive, nemám ještě komplet všechny díly, ale určitě si chybějící dokoupim.

03.03.2021 1 z 5


Městečko Pines Městečko Pines Blake Crouch

Knížka mě bavila někam až za půlku...jakmile ale byla první zmínka o nestvure v lese, tak moje nadšení strme klesalo. První část knihy byl dobrý thriller ale ta druhá část byla moc scifi, pro mě az absolutne nepredstavitelne. Možná kdyby závěr byl jen lehce scifi a ne tak prehnane fantasmagoroidni, tak by to bylo lepsi. Další díly bohužel už určitě číst nebudu.

07.08.2020 2 z 5


Životní terno Životní terno Fredrik Backman

Pro mě trochu zklamani, miluju jeho knížky, vždycky jsem při čtení plná různých emocí a vždy se těším na novou knihu, tahle ve mě nezanechala bohužel skoro nic. I přes to však patří mezi mě nejoblíbenější autory a doufám, že brzy vydá něco dalšího.

30.10.2019 2 z 5


Sestry Sestry Bernard Minier

Tak moc jsem se těšila na další knihu od Miniera, jsem ale zklamaná. Předchozí knihy jsem hltala, u této jsem se spíš nudila a celou dobu doufala, že aspoň konec knihy nějak vyprovokuje mé emoce. Nestalo se. Vím, že až napíše další knihu, koupím si ji, tato je ale pro mě smutným průměrem.

27.02.2019 3 z 5


Hon na mrtvého Hon na mrtvého Tim Weaver

Pro mě je tato kniha zklamáním, další díly už zkoušet nebudu, přišlo mi to nijak zvlášť propracované, napětí skoro žádné a některé části mi přišly až hloupé, škoda. To je první detektivka,která mě opravdu nezaujala.

06.04.2018 1 z 5


Počátek Počátek Dan Brown

Na knihu jsem se tesila. Musim rict, ze jsem ji od zacatku hltala a tesila se na kazdou dalsi vetu..skoro az do konce. Konec me ale zklamal, najednou to zacalo byt strasne nudne. Vetsinu knihy jsem precetla jednim dechem, ale poslednich 70 stranek me nudilo a uz jsem si prala konec. Proto o hvezdu min.

27.02.2018 4 z 5


Medvědín Medvědín Fredrik Backman

Super knizka, i pres to, ze k hokeji zadny vztah nemam, tak me kniha uplne pohltila. Je to napsano tak lehce, tak lidsky, ze jsem nemohla prestat cist. Tento autor ma svuj osobity styl psani, ktery do jeho knih vnasi neco nepopsatelneho.

27.02.2018 5 z 5


Poslední zkouška Poslední zkouška Hans Rosenfeldt (p)

Prvni dil serie me moc nebavil..ale vsechmy dalsi dily byly super..ctivy..napinavy..vsech pet dilu jsem stihla precist behem 10ti dnu..az tak jsem to hltala. Diky posledni strance teto knihy bych opravdu nutne potrebovala dalsi dil..je to jak droga :)

16.04.2017 5 z 5


Temná tajemství Temná tajemství Hans Rosenfeldt (p)

Hledala jsem dalsi autory, co maji vice knih navazujici na sebe. Tak jsem zkusila tuto knihu..prvni dil nebyl az tak zajimavy pro me. Nemuzu rict ze by to bylo uplne spatne..ale chybel mi pocit napeti..ten se za celou knihu nedostavil..ale i tak jsem dala sanci druhemu dilu a musim rict, ze ten uz je o mnoho vyvedenejsi

05.04.2017 3 z 5


Zkurvenej příběh Zkurvenej příběh Bernard Minier

Nemuzu rict, ze by byla kniha spatna, to ne, ale za me urcite slabsi nez predchozi trilogie. Zvrat byl na konci knizky veliky, ale az tak moc me nebavil.

22.03.2017 3 z 5


Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Ove je proste famozni. Paradni knizka, ke ktere se urcite jeste parkrat vratim. Verim, ze se nemuze libit vsem. Je v tom prece jen specificky humor, ale pro me je to kniha co patri mezi me top.

14.03.2017 5 z 5


Vlk z Wall Streetu Vlk z Wall Streetu Jordan Belfort

Tuto knihu jsem dostala jako povinnou cetbu pred 9ti lety od sveho nadrizeneho (prvni pracovni omyl - prace s prodejem akcii). Kniha me dostala..ackoli Jordan Belfort je hajzlik hajzliku, tak me uplne dostala. Kdyz jsem ji docetla poprve, tak jsem byla nestastna kdyz jsem otocila na posledni stranku. Knihu jsem cetla pak jeste asi trikrat. Na film jsem se tesila..ale lehce me zklamal..Cekala jsem o trochu vic. Kniha je holt kniha

14.03.2017 5 z 5


Tma Tma Bernard Minier

Pro me nejlepsi dil ze serie. Ctu cestou do prace a z prace a o pauze...obcas trochu doma, kdyz je cas. Hltala jsem kazde slovo a za tri dny bylo precteno. Super.

14.03.2017 5 z 5


Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Od Keplera mam vsechny knihy..jsou perfektni autorske duo. Ale nemuzu jim odpustit posledni vetu v teto knize...to se proste nedela, kdyz neni dalsi navazujici kniha :D

14.03.2017 5 z 5