midlajs midlajs komentáře u knih

☰ menu

Co vám výživoví poradci neříkají? (Protože to nevědí) Co vám výživoví poradci neříkají? (Protože to nevědí) Pavel Walek

Vedi o cem mluvi, ale clovek to proste takhle proste nechce. Je to knizka urcena pro ty, kteri uz neco vedi :-)

07.10.2017 5 z 5


Najděte si svého marťana Najděte si svého marťana Marek Herman

Za mě teda rozhodně ano. Hlavně ti, kteří prochází určitým obdobím tato kniha pomůže mohu říct i snad nakopne.

20.07.2017 5 z 5


Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

Me to bavilo do té doby než někoho zabili pak už to bylo jen o domnenkach. Až se tam pak objevila Lisbeth tak to bylo lepší. Chyběla mi. Nu což ten třetí díl si přečtu. Třeba bude lepší.

01.07.2017 3 z 5


Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Jonas Jonasson

Mám ráda jeho knihy a pekne vymyšlený dej.

01.07.2017 3 z 5


Desátý dar Desátý dar Jane Johnson (p)

Ze začátku se mi kniha moc líbila, ale pak to spadlo do romance, kterou já zrovna nemusím. Takže se ten konec neskutečně táhl....ale jinak..oddychovka.

01.02.2017 3 z 5


Aztécké století Aztécké století Christopher Evans (p)

Tak utahane.

03.11.2016 1 z 5


Slepota Slepota José Saramago

Mozny spoiler, upozornuji predem.
Nevadilo mi jak to bylo napsane. Vadila mi ta absence jmen, preci se museli nejak oslovovat?
Cely dej tak nejak tekl, chvilema se zasekaval kdy to bylo mega nudny a ten konec? Jakoze slovo bozi oslepilo lidstvo?
A jeste takova malickost: Divim se, ze obálka knihy neni zarive bilá :-P

11.08.2016 3 z 5


Tančím tak rychle, jak dokážu Tančím tak rychle, jak dokážu Barbara Gordon

Zacatek, bych rekla, ze byl dost zajimavy. I zapletku jsme v autobiogrqfii i zazili, ale jakmile se dostala do lecebny, tak uz mi to nebavilo. Spisovatelka by podle meho potrebovala nejakou korekturu, aby se dokazala z pocitu vypsat, kdyz popisovala pocit "mimo sebe". Vubec jsem ji to neverila.

15.07.2016 3 z 5


Druhé jaro Mimi Tulipanové Druhé jaro Mimi Tulipanové Susanna Kubelka

Vzhledem k tomu, ze jsem vedela do ceho jdu, tak jsem nijak nebyla zklamana. Je to oddychovka. Ale jako vzpruhu pro padesatnice to nevidim. Bezdetna padesatileta nejzadanejsi reziserka co ma ctyricet i s posteli. Ze zacatku to bylo zajimave, psychologicky, ale pak asi od poloviny knizky jsem trpela a slibovala si, ze uz takovy typ knizky uz cist nebudu. A to nejsem narocny ctenar.

19.05.2016 3 z 5


Dívky ze Šanghaje Dívky ze Šanghaje Lisa See

Cetla jsem jako prvni Tajemstvi hedvabneho vejire, takze jsem krapet zhyckana a cekala jsem vic. Pribeh byl pekny a na nejake oddychove cteni to urcite neni. Nejlepsi pro me byl konec. Ukazuje vsem, ze dve lidi maji ruzny pohled na stejnou vec. Vime to vsichni, ale casto na to zapominaji a veri, ze jejich pravda vitezi.

01.05.2016 3 z 5


V zajetí jídla V zajetí jídla Doreen Virtue

Zajimave cteni, urcite. Jen si myslim, ze lidem s nadvahou at jen malou nebo morbidni to akorat hraje do karet. Jsem nemocny, ja za to nemuzu. Ale to je spise nazor k problemu, o kterym se pojednava k teto knize. Je to hezky napsane, urcite doporucuji precist tuto knihu, kdo se zajima o toto tema. Jen...vsechno s rezervou, ze :-) v dnesni dobe muze kazdej vydat co chce ...

18.03.2016 4 z 5


Nebezpečná láska Nebezpečná láska Kateřina Petrusová

Ze zacatku to bylo dost zajimave. Opravdu. Byla jsem tada, ze se mi libi neco od ceskych autoru. Ale po ctvrtce knihy to zacalo - nuda. Par pasazi zajimavych, jinak nuda. A ta hlavni hrdinka mi strasne lezla na nervy. A ten jeji z ni byl az moc paf... Neprijde mi, ze se z takove obyc holky mafiani padnou na zadek. A neverim, ze by Mikee mohl mit s vyberem volnou ruku... Ale to uz je jinej smer mysleni.

18.03.2016 3 z 5


Vzhůru k nebesům Vzhůru k nebesům Rebecca Hohlbein

Ja to proste nedala....nebavilo me to, necetlonse mi to dobre....vzdala jsem to brzy.

12.02.2016 1 z 5


Nástroje temnoty Nástroje temnoty Imogen Robertson

Tesila jsem se jakepa to neresti ta rodina vlastne skryva... Bohuzel jsem nebyla nicim prekvapena a vlastne jsem se i nudila :-( zajimal by me spise ten zivot toho staryho nemohouciho...to by mohlo byt zazivnejsi :-)

05.02.2016 2 z 5


Návrat Návrat Lisa Jane Smith

Trpim kdyz to ctu, koncim a dalsim dilum uz davat sanci nechci (a to nejsem narocny ctenar, tohle je fakt uz blbost). Prestalo me bavit mimo jine, jak barvite spisovatelska popisuje neci naladu.

03.01.2016 1 z 5


Nebe může počkat Nebe může počkat Cally Taylor

Knihu jsem precetla rychle a zustala jsem u ni, nemela jsem v umyslu ji nedocist uz kvuli tomu jak to dopadne. Hlavni hrdinove by si zaslouzili trochu vice rozebrat, aby tam bylo vice scen...a o to vice smutnejsi...ALE...strasne me stvala hlavni hrdinka jak byla pitoma (naivni?). Nekolik dost veci na prvni pohled zrejme a ji to proste nedocvaklo...."copak asi Anna Danovi chce...?" Copa asi!!! :-) (lide, kteri knizku precetli, pochopi ;-) )

28.12.2015 3 z 5


Tajemství hedvábného vějíře Tajemství hedvábného vějíře Lisa See

Konecne jsem se zase dockala. Pribeh, ktery vas absolutne vtahne do sveta a nemate sanci myslet na vsednost svych dnu (coze to zitra uvarim?). Jiny kraj, jiny mrav. A je az s podivem jak vse zeny zvladaly ustat svuj osud. Neco na tom je...drzet se pravidel a bude se Ti zit snadneji... Co dostala Snezny kvitek za rany od zivota, jeste ted je mi za ni smutno. Lilie mela takove stesti.....

06.12.2015 5 z 5


Temné shledání Temné shledání Lisa Jane Smith

Verim, ze to nactilety to hltaji, ale ja tam vidim (33 let) spostu chyb.

21.11.2015 2 z 5


Zášť Zášť Lisa Jane Smith

Je mi 30 a tahle kniha uz mi prijde takova...fadni...nemuzu si pomoc, ale par veci tam bylo dost nudnych a opakujicich. Podle meho by se vetsina scen dala "vykreslit" barviteji...

10.11.2015 2 z 5


Tajný život takové normální matky Tajný život takové normální matky Fiona Neill

Nejdrive jsem si musela zvyknout na povahu hlavni hrdinky (ja jsem pravy opak). Po te to byl moc pekny pribeh ze zivota s trochou nadsazky. Nekterym poznamkach hrdinu jsem se od srdce zasmala.

02.11.2015 3 z 5