Návrat
kniha od: Lisa Jane Smith
KoupitKoupit eknihu
Elena se vrací zpět do světa lidí. Za pomoci svých přátel a milovaného Stefana si užívá znovu nabyté radosti ze života. Temné síly se jí však nechtějí vzdát a opět po ní natahují své pařáty! Kdo se stane nástrojem temných sil tentokrát? Dokáže se jim Elena ubránit?
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45876/big_navrat-boP-45876.jpg 3.2631Upíří deníky / Upírske denníky 5.
Žánr:
Literatura světová, Romány, Fantasy
Vydáno: 2010, Fragment (ČR)
The Return: Nightfall - Part I, 2009
Komentáře (50)
Kniha Návrat

Končím. Snesla jsem Elenu jako královnu místní školy, milovanou a žádanou naprosto všemi, jako úžasnou upírku, jako super ducha... ale jako čistou(TM) andělskou bytost, a to včetně levitace a křídel? Ne. Dost. Další level-up už opravdu nezvládnu. A samozřejmě chudáček galantní Stefan, oběť zlého, zlého Damona. Ne. Prostě ne.

no pro zatím musím bohužel konstatovat že je to nejhorší díl, bylo mi jasné že se Elena nějak vrátí ale v takto absurdní podobě .. jako vážně ?! a zase nějaká nadpřirozená bytost která nemá nic lepšího na práci než šikanovat partu děcek..

Pátý díl přečten a stále spokojená. Je to fajn k odpočinku, když děti už spí.

Tento díl začal být strašná nuda. Přečetla jsem ho pouze z donucení. Představa že tato série má další díly mě vážně děsí. Nemohu doporučit, spíše je to zklamání. Nebudu číst zbytek knih ze serie.

Někomu díl připadá horší někomu lepší.Promě jsou zatím všechny knihy díly stejné-ani nuda ani senzace.Prostě čtivý deník.

velmi slabí díl, přišlo mi to moc roztahané a nezáživné...doufám, že další díl bude opět čtivý a napínavý

(Může obsahovat spoiler)
Jsem zmatená. Když se Elena znovu probudila poznala všechny, mluvila, plakala.... A teď? Duchovní dítě? Neumí nic? Jako cože? Elena jako duchovní dítě ví, kdo zaútočil na její kamarády, ale nepošle to dál, protože to Damon nechce říct? Ne, tenhle díl se mi nějak nelíbil. Ale jsem rozhodnuta celou sérii dočíst. Třeba ještě překvapí.
Štítky
upíři pro dospívající mládež (young adult)
Autor a jeho další knihy
2016 | ![]() |
2009 | ![]() |