Nebe může počkat

Nebe může počkat https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34710/nebe-muze-pockat-34710.jpg 4 73 34

Lucy Brownová je tak šťastná jako nikdy předtím. Má si brát muže svých snů – hodného, hezkého, chytrého Dana – a všechno, co vždycky chtěla, má konečně na dosah. Avšak noc před svatbou se Lucy přihodí smrtelná nehoda. Musí se rozhodnout pro jednu ze dvou možností: přijmout celoživotní oddělení od své spřízněné duše a jít do nebe, nebo s Danem zůstat navždy… a stát se duchem. Pro Lucy existuje jen jedna volba – neopustit Dana. Ukáže se však, že všechno není až tak snadné, jak by se mohlo zdát. Pokud se Lucy chce stát duchem, musí najít životní lásku pro úplně cizího člověka…... celý text

Literatura světová Pro ženy Fantasy
Vydáno: , Plejáda
Originální název:

Heaven Can Wait


více info...

Přidat komentář

MilackovaN
03.03.2021 4 z 5

Námět knihy moc zajímavý, a líbilo se mi, že jsem celou dobu přemýšlela nad tím, jak to asi dopadne. Nějak jsem si říkala, tak třeba se probere, a zjistí, že se jí to vše jen zdálo.. a dopadlo to teda úplně jinak než jsem čekala, ale tak nějak mě i tohle ukončení potěšilo. Líbil se mi vývoj Lucy, ze sobecké holky na holku, která chtěla upřednostnit štěstí toho, koho miluje před svými potřebami, to chce dost velkou odvahu a vůli..

martiline
18.08.2019 5 z 5

Pěkná kniha. Při prvním přečtení "o čem to asi bude" u mne zavládlo zklamání "ach jo, zase nějaké fantasy a sci-fi, ale jo, tak se do toho dám" ... a nakonec jsem vpadla do děje všemi smysly. Líbí se mi styl psaní, svižnost, děj ... zkrátka vše a proto dávám 5 hvězd + doporučuji k přečtení. Fakt pěkné.


lalunka7
08.07.2018 4 z 5

Náhodou,knihu jsem přečetla za 2 dny a konec,i když byl divnej-jsem jim to přála,aby zase byli spolu.Byla to příjemná oddechovka.

oolinkaa
04.07.2018 5 z 5

Mě to teda bavilo. Bylo to vtipné, odpočinkové.. a chvilkami i smutné..prostě super

VeruLee
09.02.2018 2 z 5

Kniha se mi zase tak moc nelíbila. Přišla mi bez děje a ten konec byl naprosto šílený.

zuzi.kovar
18.10.2017 2 z 5

Za sebe musím říct, že už dlouho mě nějaká kniha tak nezklamala. Možná za to může můj výběr knihy po přečtení takové perly jako Na západní frontě klid. Chtěla jsem prostě něco jednoduchého, zábavného a čtivého. Kniha mne zaujala svým námětem, nikoli už však způsobem, jak s ním zachází. V hlavní hrdince jsem nespatřovala vůbec nic sympatického. Její rádobyvtipné průpovídky mi přišly přinejmenším trapné, v tom horším naplno odhalovaly její blbost. Například LAN party je určitě party plná lidí a zábavy, že? Byla to prostě a jen sobecká mrcha. Nechápu, co bylo na její a Danově lásce tak životního, velkolepého a nej.

Rádobyvtipné zobrazení nebeské byrokracie a ploché vykreslení zdejších postav, sarkastická a pitomá hrdinka, přihlouplý děj a ještě horší konec – ten snad nemohl být otřepanější. Chybělo mi více výstupů z minulosti, které by nám osvětlily onu velkolepost lásky mezi Danem a Lucy. Celkově jedno velké zklamání a šup s knížkou pryč a nikdy více.

Renča1987
23.05.2017 1 z 5

Mně se teda moc nelíbila....., přišla mi taková nemastná, neslaná, předvídatelná. Hlavní hrdinka byla s prominutím pěkně sobecká blbka, a konec mě teda pěkně zklamal.

Vlajdula
04.02.2017 3 z 5

Příjemná oddychovka s ne moc originálním koncem.

rehab1987
29.01.2017

Hezký příběh... místy i zabavný,akorát ten konec nic moc :-(

soltera
31.10.2016 5 z 5

Trochu zváštna kniha, ale páčila sa mi a doporučujem ju prečítať. Kniha, pri ktorej som sa nahlas smiala nad humorom, ktorým videla svet hlavná hrdinka, ale aj zaplakala od smútku nad vecami, ktoré nemožno zmeniť. Ja som si pri jej čítaní znovu uvedomila pravdu, že nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá, a je dobré niekedy počúvať srdce, ako poradili aj hlavnej hrdinke. Ešte poznámka k jednému komentáru. Nemyslím si, že autorka obšlehla Ducha...jej spracovanie je podľa mňa originálne.

janik27
15.10.2016 4 z 5

nevím, na můj vkus byl konec divný...

zeja
21.09.2016 5 z 5

Tuto knížku doporučuji, nemohla jsem se od ní odtrhnout.

DatabazeKnih100
31.08.2016 2 z 5

Autorčin záměr byl asi dobrý - oddechové čtení, které by však zároveň mělo přimět člověka zamyslet se nad životem jako takovým a uvědomit si, na čem opravdu záleží. Ale.. na můj vkus byl příběh až příliš infantilní, respektive jeho hlavní hrdinka a její počínání.

hejnak
12.07.2016 3 z 5

Místy se knížka četla "sama", zajímavé věci k zamyšlení, ale můj celkový dojem je předvídatelný slaďák a spousta omáčky.

Florianna
18.01.2016 5 z 5

tahle knížka je zvláštní a nutí člověka číst mezi řádky....hlavně o tom,že pokud nám na někom opravdu záleží,pak mu to musíme říct,protože ve vteřině může být všechno jinak...mnoho zajímavých postav..naivní hrdinka,mladík žijící životem jiných z povinnosti či úcty,tlustá holka bez sebevědomí..muž s koníčkem,který mu vyplnil celý život....a všechny spojuje touha po lásce

midlajs
28.12.2015 3 z 5

Knihu jsem precetla rychle a zustala jsem u ni, nemela jsem v umyslu ji nedocist uz kvuli tomu jak to dopadne. Hlavni hrdinove by si zaslouzili trochu vice rozebrat, aby tam bylo vice scen...a o to vice smutnejsi...ALE...strasne me stvala hlavni hrdinka jak byla pitoma (naivni?). Nekolik dost veci na prvni pohled zrejme a ji to proste nedocvaklo...."copak asi Anna Danovi chce...?" Copa asi!!! :-) (lide, kteri knizku precetli, pochopi ;-) )

liletka_a
23.10.2015 3 z 5

Milý příběh, neobvyklý a i místy zábavný.. Bohužel tam bylo i spoustu nudných pasáží, líbily se mi scény mezi hlavní dvojicí, ale ta omáčka okolo nic moc..;) Myslím, že si hlavní pár zaloužil víc..:)

kuwu
22.09.2015 4 z 5

Nejdřív jsem si řikala, že to pro mě nebude, ale nakonec jsem se do ní tak dostala, že jsem jí měla během dvou dnů u moře přečtenou. Konec je trochu předvídatelný. Jinak ovšem doporučuji, nenáročné, vtipné, ale malinko i smutné.

Peace
31.03.2015 3 z 5

"Láska má být krásná, úžasná zkušenost, a nenapadá mne nic krutějšího, než zamilovat se do někoho, kdo tvoji lásku neopětuje."

Oddechovka každým coulem. Děj je nenáročný, místy i vtipný, ale na můj vkus až moc předvídatelný.

jancab
04.12.2014 5 z 5

Skvělá, pěkný konec :-)

Autorovy knížky

Cally Taylor
anglická, 1973
2010  79%Nebe může počkat

Kniha Nebe může počkat je v

Právě čtených2x
Přečtených106x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených6x
Knihotéce24x
Chystám se číst38x
Chci si koupit4x
dalších seznamech2x