Merlin_CZ

čekal jsem takovou kingovku, což částečně je, ale příběh mi přišel místy hodně natahovaný, občas hodně nepřehledné, postavy mi k srdci taky nějak zvlášť nepřirostly....
dalo se to, ale podruhé bych to nečetl.

výborně napsáno, rozhodně doporučuji.
Jen ... člověk tak nějak držel palce spíše záporákovi :)

není to špatné, ale příběhy s Verity mě bavily o dost víc.
Alex mi přijde jako takový ňouma, kterému nic nedojde a když už tak jako poslednímu :)
aspoň, že to zachraňují chytromyši :)

pořád skvělá zábava, sice malinko slabší oproti prvnímu dílu, nicméně beztak to celé táhnou chytromyši :)

výborné :)
sice to není žádná "hlubokomyslná" literatura, ale bavilo mě to děsně :)
nutně potřebuju vlastní kukačku :)

fajn oddechovka se skvělými nápady v příběhu.
rozhodně doporučuji :)

výborné čtení :) rozhodně bavilo a chvílemi i více než původní jumper :)

film mě bavil hodně a knížka je taky fajn. sice trošku odlišná od filmu ale to se dalo čekat, i tak fajn čtení.

Nebylo to špatné, jen takové ... nemastné neslané, prostě průměr.
četlo se to rychle, jen některé věci se dosti často opakovaly, ale jako odpočinkové čtení fajn.

Velmi zajímavé, brutální začátek :)
sonda do netradičních sexuálních praktik byla docela poučná :)
a konec jsem, přiznám se, fakt nečekal :) přišlo mi, že je úplně jasné kdo je vrah a ono prd :)

už dlouho jsem nečetl něco tak neskutečně depresivního. a přitom výborně napsáno, jen dojem z knihy je opravdu velmi smutný.

Velmi zajímavé. přes pomalejší start se to docela rychle rozjede a druhou půlku knihy jsem zhltl za jeden večer :)

zajímavé... sice chvilkama trošku zmatené a zbytečně překomplikované ... ale fajn.

jednoduché svižné, spousta vetřelců a predátorů ... co víc si přát na lehké oddechové čtení.

Fajn čtení ze světa vetřelců a predátorů :) mohla být malinko delší, takhle jsem ji zhltl za večer :)

výborně napsáno, film jsem neviděl, ale rozhodně na něj mrknu, kniha stojí za to.

Prostě klasika z mládí, v podstatě skoro to samé co film :)