Megii Megii komentáře u knih

☰ menu

Kurtizána: Příběh ženy, která okouzlila krále Kurtizána: Příběh ženy, která okouzlila krále Gillian Bagwell

Neuvěřitelné... to je dokonalé slovo, které vystihuje mé pocity po přečtení této knihy. Přečteno jedním dechem ve dvou dnech. Knížka mě strhla a já se od ní nemohla odpoutat. Nellin život mě ohromně zaujal a je skvělým příkladem toho, jak se někdo z prachu a ze špinavé ulice dokáže dostat až do královského paláce.

21.08.2013 5 z 5


Henryho podrazy Henryho podrazy John Scott Shepherd

Dokonalé, úžasné, báječné :D Nenapadají mě další slova, kterými by se dala vystihnout tato kniha. No a protože jsem právě napsala dlouhý odstavec k této knížce a bráchův "skvělý" počítač právě kiksnul a vůbec nic mi neuložil, odmítám to psát znova, tak jen už napíšu ten spoiler. A jestli kiksne i tentokrát, tak jsem už nenapíšu ani řádečku :D Joo je mi líto knížečko, stížnosti prosím pouze k počítači.

SPOILER: Bylo pro mě naprostým šokem, když Henry zjistil, že Elizabeth není mrtvá. Takové zakončení by mě nenapadlo ani v nejdivočejších snech. Velmi mě dojalo, jak se nakonec Henry usmířil s matkou i se sestrou. :D

14.08.2012 5 z 5


Neohrožená - Žár Neohrožená - Žár Francine Pascal

Knížka se mi líbila a jako každá předchozí :D. Smutný konec a čekala bych další pokračování, protože takhle to ukončit mi nepřijde vhodné. Ale samozřejmě nejsem autorka, a pokud má Pascal (evidentně :D) jiný názor budu ho akceptovat.

22.06.2012 5 z 5


Zločin a trest Zločin a trest Fjodor Michajlovič Dostojevskij

Naprosto úžasná kniha. Hluboce Dostojevského obdivuji... S Raskolnikovem souhlasím a nemohu uvěřit, proč Soňou všichni opovrhují. Neměla přeci navybranou.

07.04.2012 5 z 5


Věž zkázy Věž zkázy Michaela Burdová

LilianKate:
Prostě předpokládají. Přečetli jsi první dva díly, tak vědí, jak Míša Burdová píše. Taky jsem dopředu věděla, že se mi tahle knížka bude líbit a vůbec jsem se nespletla.

Jinak opět mě třetí díl naprosto uchvátil a nemůžu se dočkat, až si přečtu čtvrtý díl.

SPOILER:
Jediný problém jsem měla s Awrixelovou smrtí. Kvůli tomu se mi nechtělo číst dál a taky jsem knížku na dlouho odložila. Přesto jsem se odhodlala číst dál a poslední část knihy mi vrátila naději, ale doufám, že Awrixel nezapomněl, jak moc Neilin miloval a že se obrátil proti Isgraelovi.

07.04.2012 5 z 5


Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

Tak... bajkám nemám absolutně nic vytknout. Lépe jsem porozuměla relikviím smrti a konečně jsem se dozvěděla celý příběh jejich vzniku. A podle mě Brumbálovy komentáře knihu oživily a ukázaly, jak se na to dívá on, což bylo velmi zajímavé. 5 hvězdiček je podle mě málo.

16.02.2012 5 z 5


Hněv Pána ohně Hněv Pána ohně Michaela Burdová

Samozřejmě i já se nemůžu dočkat dalších dílů a neustále přemýšlím, jak to asi skončí. I tenhle díl stejně jako první je naprosto dokonalý.

SPOILER: Jen se mi nelíbí, jak se změnila Awrixelova ruka. Ledová a rozdávající smrt... brrr...

16.02.2012 5 z 5


Akademie nočních můr 2 - Pomsta netvorů Akademie nočních můr 2 - Pomsta netvorů Dean Lorey

Wow.... jsem nedočkavá a napjatě čekám na další díly, protože ty prostě musí být. :) Opět platí má slova u předchozího dílu.

01.02.2012 5 z 5


Lampáři Lampáři D.M. Cornish

Opět se potvrzují moje slova u předchozího dílu. Můžu jen přidat, že jedinou lampářku Threnody jsem si také oblíbila.

16.01.2012 5 z 5


Začátek cesty Začátek cesty D.M. Cornish

Moc se mi líbí neobvyklé jméno hlavního hrdiny... Rosamunda. Ojedinělý nápad, úžasná autorova fantazie.

16.01.2012 5 z 5


Prosinec Prosinec Gabrielle Lord

Tak.... 12 knih mám za sebou a teď budu jen čekat na další báječnou sérii, kterou Gabrielle Lord napíše. Doufám, že to má v plánu :D. Vůbec bych nečekala takovýto konec, musím smeknout.

SPOILER:
Nikdy jsem neměla Rafa ráda, ale že by otrávil vlastního bratra, to bych do něj přece jen neřekla.

16.01.2012 5 z 5


Princeta a kapitán Princeta a kapitán Anne-Laure Bondoux

Knížka mě velmi zaujala a vřele všem doporučuji.

SPOILER:
Opravdu hodně mě zasáhla právě smrt Orfeuse. Vůbec jsem to nečekala a doufala jsem, že s Malvou zůstane navěky :)

16.01.2012 5 z 5


Listopad Listopad Gabrielle Lord

Tak... mám za sebou předposlední díl a nemůžu se dočkat, jak to dopadne. Gabrielle Lord píše neskutečně, vůbec se nedá odhadnout, co bude pokračovat. Jsem moc zvědavá, co je ta Singularita rodu Ormondů. I když nějako představu mám díky rodokmenu rodiny Ormondů, jsem si jistá, že autorka zcela předčí mé očekávání a stane se určitě spousta věcí, které by mě ani ve snu nenapadly. :D

13.01.2012 5 z 5


Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Pro mě je to úžasná kniha, která se zaměřuje na něco jiného než ostatní fantasy knihy. Náhodou upíří motorky poháněné pekelnými silami jsou super.

31.12.2011 5 z 5


Horory na dobrou noc Horory na dobrou noc Anthony Horowitz

Horory v téhle knížce se mi docela líbily. Jen ten první ne. Jinak Anthonyho Horowitze považuji za velmi dobrého spisovatele. Knihy jako Stormbreaker, Škorpion atd. neměly chybu.

23.12.2011 5 z 5


Most do země Terabithia Most do země Terabithia Katherine Paterson

Já jsem nejprve viděla film a až poté četla knihu, ale opět mě smutný konec velmi zasáhl. Leslie byla mou nejoblíbenější postavou.

20.12.2011 5 z 5


Září Září Gabrielle Lord

Spoiler:
Nemohla jsem uvěřit, že by Gábi byla mrtvá. Moc se mi ulevilo, když se jí podařilo vyváznout a setkat se s Callem. Jejich dopisy s kočkami jsou opravdu roztomilé :).

18.12.2011 5 z 5


Neohrožená - Sam Neohrožená - Sam Francine Pascal

Nemohla bych být v Gaině kůži. Mít mrtvou matku a otce bůh ví kde na nějakých misích. Vůbec nevím, jak to všechno dopadne a jak to bude pokračovat, ale hrozně se těším až budu číst další díly.

23.10.2011 5 z 5


Neohrožená Neohrožená Francine Pascal

Dobrá kniha, která mi i párkrát vyrazila dech. Je první ze série, takže děj bude jěště postupně gradovat a připraví mi určitě mnoho nemalých překvapení. :)

16.10.2011 5 z 5


Akademie nočních můr Akademie nočních můr Dean Lorey

Originální nápad, velmi napínavé situace.... Dobrý konec :) Moc se mi tahle knížka líbila. Podle mě má odlišný ráz než ostatní fantasy knihy jako je např. Harry Potter.

14.10.2011 5 z 5