maya.taufer maya.taufer komentáře u knih

☰ menu

Ty Ty Caroline Kepnes

Od knihy jsem čekala více

13.04.2018 3 z 5


Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Kniha mne moc nezaujala. Čekala jsem lepší pokračování, ale jako vždy a u všeho ,,Jednička je nejlepší!"

24.07.2017 2 z 5


Ďáblova svatyně Ďáblova svatyně Marie Hermanson

Dlouhý nezáživný děj...

09.06.2017 3 z 5


Deset malých nadechnutí Deset malých nadechnutí K. A. Tucker

Úžasně napsaná kniha. Byla jsem z ní nadšená od první stránky do poslední a byla jsem i zklamaná, že už je konec. Jde o opravdu dojemný příběh a i jsem se přistihla, jak se mi mírně derou slzy do očí. Doufám, že se mi povede sehnat druhý díl ,,Jedna malá lež", ale i přesto, se mi bude stýskat po Kacey a Trentovi.

27.06.2015 5 z 5


Ledař: Zpověď nájemného vraha Ledař: Zpověď nájemného vraha Philip Carlo

Dokonale napsaná kniha. Zcela mě pohltila. Sice mě rozčilovalo, že se některé věty dost opakovali, ale kdydyž čtete knihu na vícekrát, tak alespoň na nic nezapomenete :-)

03.06.2015 5 z 5


Sestra Sestra Rosamund Lupton

Na knihu jsem se dlouho připravovala, četla jsem všude na ní chválu, ale mě osobně docela zklamala. Táhnoucí se, nezáživný děj, uprostřed knihy mi nic nedával.

19.08.2014 4 z 5


Můj devátý dotek Můj devátý dotek Mirka Šimková

Kniha mě dost zklamala. Soucítila jsem s autorkou a nedokážu si bez svého manžela, a otce mých dětí, představit ani minutu, ale kniha byla dost nudná a pro mě dost nezajímavá... měla jsem nutkání nechat knihu rozečtenou. Nic mě netáhlo k tomu, abych otočila další stránku...

03.03.2014 1 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Kniha mě úplně pohltila. Kvůli dětem, jsem se od ní musela odtrhnout, aniž bych chtěla a těšila jsem se, až se k ní zase ve svém volnu vrátím a budu jí dále číst. Konec jsem takový nečekala... čekala jsem klasický slaďák, že Will nakonec s Louisou bude chtít žít i přes všechno svoje postižení a možná proto se pro mě stala kniha tak výjimečná. Žádná kniha mě nepohltila natolik, abych si připadala na konci svých sil i já. Při mém překvapení mi i ukápla slza a už teď vím, že se jednou ke knize ráda vrátím, abych si ji znovu přečetla.

03.03.2014 5 z 5


Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Moc se mi kniha líbila a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Na první pohled děsivě tlustá kniha, ale po pár přečtených stránek se budete divit, že jste už na poslední stránce a nechcete, aby byl už konec. Příjemné čtení a moc doporučuji ;)

01.01.2014 5 z 5


Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Tato kniha mě velmi zklamala. Čekala jsem ji podle přečtení obsahu mnohem lépe napsanou....

05.08.2013 1 z 5


Skrýš Skrýš Johan Theorin

Kniha mě dost pohltila. Už jsem nad sebou dokonce přemýšlela, jestli nejsem nějaký psychopat a trvalo mi nějakou dobu, poté co jsem přestala knihu číst, že to nebylo o mě :) Fakt kniha, která mě po delší době bavila a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Konec mě opravdu překvapil a i když se kniha skládala z několika časových prodlev, neměla jsem v nich ,,bordel".

30.07.2013 5 z 5


Noční můra Noční můra Rachel Lee

Čtivá kniha od které jen tak, nebudete moci odejít. Četla jsem ji zrovna na dovolené u vody a musím říct, že když jsem viděla na živo potápěče a tmavou vodu pode mnou, když jsem byla na loďce uprostřed velkého jezera, kde pode mnou bylo min. 50 metrů, ihned jsem si vzpomněla na hrdinu knihy, úplně mě přejel mráz po zádech a vnímala jsem jeho pocity, jako by se vše stalo mě....až tak mne kniha pohltila a věřím, že pohltí i VÁS!

22.07.2013 5 z 5


Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Budu se nejspíše opakovat, ale první polovina knihy byla opravdu velmi napínavá a četla jsem jí jedním dechem. Druhá polovina knihy už byla o dost slabší a měla jsem problémy knihu dočíst. Spíše jsem ji dočetla, neboť odejít od rozečtené knihy je neslušné... Ale jinak myslím, že když se knihy chytne šikovný režisér, bude z toho pěkný celovečerní film, na který se ráda podívám.

17.07.2013 5 z 5


Propagace Propagace Františka Kaplová

Určitě doporučuji knihu. Koupila jsem si ji po vyučení oboru Aranžér a je mi nyní velkým pomocníkem, když na něco ze školy zapomenu.

25.06.2013 5 z 5


Velká kniha aranžování květin Velká kniha aranžování květin Pamela Westland

Velice šikovně provedená kniha ;)

23.06.2013


Jak zdolat skálu jménem deprese Jak zdolat skálu jménem deprese Sue Atkinson

Pokud někdo trpí opravdu depresemi, tak je to výborná knížka.

15.06.2013 5 z 5


Na vine sú hviezdy Na vine sú hviezdy John Green

Nádherná knížka! Musím si jí někdy přečíst znovu :) Jen nevím jestli je to knihou nebo mnou, ale nějak mi vadí, že nevím jak dlouho hlavní hrdinka žila a jestli se ještě zamilovala. Zkrátka úplný konec knížky :-) Asi se budu muset zajet zeptat samotného autora :-)

15.06.2013 5 z 5


Potížistka Potížistka Lenka Lanczová

Knížka s překvapivým koncem, ale samotný děj knihy celkem nudný...

28.05.2013 3 z 5


Ideální dárce Ideální dárce Jane Moore

Tato kniha mne hodně zklamala :( Čekala jsem od autorky lepší tvorbu.

22.03.2013 1 z 5


Na vine sú hviezdy Na vine sú hviezdy John Green

Nemáte někdo tuto knihu již k prodeji?

22.03.2013 5 z 5