Loovenka Loovenka komentáře u knih

☰ menu

Byla jsem otrokyní v satanské sektě Byla jsem otrokyní v satanské sektě Ulla Fröhling

To je něco tak ohavného. Poravdě jsem knihu dost často odkládala, abych to vůbec rozdýchala. Při čtení této knihy mi bylo opravdu ouvej.

01.02.2017 5 z 5


Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kiera Cass

Super, skvělé, prostě na knihy od Kiery se vždy hrozně těšim a opět mě nezklamala. Akorát mě mrzí, že už jsem knihu dočetla. Chci další :)

08.09.2016 5 z 5


Bez slitování - Drama rodinné msty Bez slitování - Drama rodinné msty Kirstie McLellan

Nevím, co bych přesně ke knize napsala. Jsem v šoku z toho, čeho byl otec dětí schopný. Je mi jich neskutečně líto, tak krásný a talentovaný děti to byly. Ona udělala co mohla, aby své děti ochránila. Bohužel se tomu nedalo uniknout.

31.08.2016 5 z 5


Mormonka Mormonka Carolyn Jessop

Autorka je pro mě neuvěřitelně silnou ženou a taky velmi chytrou. To jak si se vším dokázala poradit, klobouk dolů!

26.08.2016 5 z 5


Poprvé a pak pořád znovu Poprvé a pak pořád znovu Lisa Moos

Kniha nebyla špatná, ale stálo mě tak trochu víc úsilí ji dočíst. Zvrácenost lidí nezná meze, už tam chyběl jen fekál :D

14.07.2016 2 z 5


Zotročená - V pasti obchodníků s bílým masem Zotročená - V pasti obchodníků s bílým masem Sarah Forsyth

Moje pocity po přečtení knihy? V mnoha věcech si za to , co se jí stalo mohla sama. Říkala jsem si jaká je to naivka, co se týče toho inzerátu. Ale vlastně ne, ona doufala v lepší život. Bohužel opak byl pravdou. Po přečtení, nad tím budete ještě nějakou tu chvíli přemýšlet.

29.06.2016 5 z 5


Dcera Dcera Kiera Cass

Další skvělá kniha od Kieri. Už teď se těším na pokračování. Byla to příjemná oddechovka :)

23.06.2016 5 z 5


Selekce 1–3 (box) Selekce 1–3 (box) Kiera Cass

Obaly knih jsou naprosto úchvatné a děj nemá chybu.

19.06.2016 5 z 5


Bez dcerky neodejdu Bez dcerky neodejdu Betty Mahmoody

U knihy jsem bulela jak želva, hltala jsem ji, nemohla se od ni odlepit.

19.06.2016 5 z 5


Metro 2033 Metro 2033 Dmitry Glukhovsky

Dmitry Glukhovsky patří mezi mé oblíbené autory. Ale knihu Metro 2033 jsem bohužel nedočetla, moc mě nebavila. Budoucnost byla omnohem lepší :)

19.06.2016 3 z 5


Se(x)znam Se(x)znam Joanna Bolouri

Vlastně ani nevim, co jsem od knihy čekala, už sám název značí o tom, že to nebude nic extra. A taky to tak bylo. Nepřislo mi to ani nijak zábavné, prostě nuda.

19.06.2016 odpad!


P.S. P.S. Aňa Geislerová (p)

Tahle kniha je přesným příkladem toho, co dokáže marketing a reklama. Samozřejmě mě zaujala svoji obálkou, tím je skvělá jako dekorace na noční stolek :D Ale co se týče obsahu knihy je to o ničem. Autorka tam píše citaty, které jsou už dávno známé a ona je vydává za své. Podle mě velké zklamání a vyhozené peníze.

19.06.2016 odpad!


Stůj při mně Stůj při mně Daniela Sacerdoti

Byla to pro mě hrozná nuda, knihu jsem ani nedočetla.

19.06.2016 odpad!


Muži chtějí potvory Muži chtějí potvory Laura Janáčková

Mně se kniha líbila. Byly tam celkem pěkné myšlenky. Např.: ,,Říká se, že ve vztahu dvou lidí je vždy jeden, který miluje více než ten druhý. Také se říká, že právě ten někdy špatně dopadne. Moje babička říkávala, že vždycky musí být jeden blbej, aby mohl pracovat na toho, který je chytrý. Jsme-li často ty blbé a hodné přestává si nás partner vážit jako sobě rovného a začíná nás zneužívat." Tahle myšlenka se mi celkem líbí, něco na tom bude.

19.06.2016 5 z 5


Vězněná Vězněná Pavel Renčín

Takže jsem v šoku, často nad Májou přemyšlím, což je známka o tom, že se kniha sakra povedla. Byla tak neuvěřitelně silná, až jsem si chvílemi řikala, jestli je to vůbec možný všechno to utrpení vydržet. Má můj obdiv.

18.06.2016 5 z 5


Já jsem Malála:  Příběh dívky, jež bojovala za vzdělání a kterou postřelil Tálibán Já jsem Malála: Příběh dívky, jež bojovala za vzdělání a kterou postřelil Tálibán Christina Lamb

Bohužel od knihy jsem čekala víc, nešlo mi se do ní pořádně začíst, spíš tam popisovala jejich kulturu a až ke konci knihy jak ji postřelili a to mě docela zklamalo. Chtěla jsem vědět víc o ní samotné než o jejich kultuře. Nešlo to dočíst.

18.06.2016 odpad!


Carrie Carrie Stephen King

Nejdříve jsem viděla film, který mě opravdu zaujal. Díky filmu jsem našla tak skvělého spisovatele na horory Stephena Kinga, okamžitě jsem si musela koupit i knižní podobu, samozřejmě kniha byla ještě lepší, jen už jsem to měla takový nabouraný tím filmem.

18.06.2016 5 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Knihu mám mezi svými oblíbenými. Děj byl dobře vymyšlený, jen chvílemi trochu předvídatelný.
Ovšem, už je to příliš zmedializovaný a to mi pohled na knihu trochu kazí. Na film vím, že určitě nepujdu. Knižní podoba je vždy lepší.

18.06.2016


Skrytá těla Skrytá těla Caroline Kepnes

Byla jiná než první díl, chvílemi zbytečně zdlouhavělá, ale i tak povedená. Doufám, že bude i 3. díl :)

18.06.2016 5 z 5


Ty Ty Caroline Kepnes

Ach bože, tak tahle kniha mi naprosto sedla. Přesně takový perverzně chytrý záznam o chorobné posedlosti mě naprosto baví. Já jsem už od přírody tak nějak zvrácená. Nebo respektive zvrácenosti mě fascinují (zvrácenosti do určité míry). A tohle bylo opravdu povedené.

18.06.2016 5 z 5