Muži chtějí potvory

Muži chtějí potvory https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/176989/bmid_muzi-chteji-potvory-PBS-176989.jpg 2 50 12

Kniha je velmi praktickým návodem jak se stát atraktivní, sebevědomou, komunikativní ženou, která ví, co chce. Kniha Muži chtějí potvory je průvodcem zákoutími vztahů mezi mužem a ženou s cílem poznat sebe, zdokonalit se a naučit se získat přízeň mužů. Autorka, známá a respektovaná psycholožka a sexuoložka, vychází z vědeckých poznatků evoluční sexuologie, která hluboce zasahuje do našeho podvědomí, a čtivou formou zpracovává téma pro ženy vždy tak aktuální. Kniha je určena matkám, kamarádkám, dcerám – prostě ženám, které si chtějí získat a udržet toho správného partnera, svého „pana Božského“. Najdete v ní celou škálu ověřených rad, praktických tipů a prostoru pro vlastní sebezdokonalení. Ať už jde o péči o tělo (triky v líčení, oblečení a osobní vůni) či o duši (dovednosti sebepoznání, zvýšení sebevědomí, umění komunikace, čtení z výrazů a gest) nebo o zajištění osobního úspěchu.... celý text

Přidat komentář

Avila
31.07.2019 1 z 5

Po knize jsem sáhla v knihovně jako pro letní čtení. Ale čekalo mě docela zklamání co to jako mělo být? Od knihy kterou napsala sexuoložka a psycholožka upřímně očekávám víc než to co jsem dostala.... A v podstatě z knihy vyplývá že pokud žena nemá dokonalou postavu, pleť, vlasy a značkové oblečení tak není přitažlivá pro muže což je dost povrchní. Plus to že kniha je úplně zbytečně plná reklam. To jsem si mohla koupit jakýkoliv ženský časopis.... A vyšlo by to nastejno.

mistrikova
30.01.2019 odpad!

Kniha vhodná tak maximálně pro některé naivní teenagerky z rodinné školy...žádné duchaplné psychologické čtení. Myslím si, že stručné shrnutí o tom, že žena má být krásná, úspěšná a sexy potvůrka, by v mnohem zábavnější formě zvládla napsat kdejaká průměrná pisatelka článků pro ženský časopis.


pavlina1278
11.12.2018 odpad!

Totální odpad, na to, že to napsala sexuoložka- u mě to naprosto snížilo její kredibilitu. Plytké texty a rady jak z magazínu pro teenagery. To už je lepší snad i televize.

Vlasta155
06.12.2018 1 z 5

Nalákal mě název knihy, ale bohužel jinak nuda, nuda, nuda...

Maruš.D
13.10.2018 1 z 5

Prvních 80 stran byl odpad. Autorka nám říká, že pokud nemáme krásný obličej, dokonalou postavu, bezproblémovou pleť, krásné vlasy, atd.. tak nejsme atraktivní pro muže. Neříkám, že by o sebe žena neměla pečovat, ale tento názor byl velmi povrchní. Dále je tu hodně reklam, které mi hodně kazí dojem z knihy. Část, kde autorka psala o psychické stránce byla zajímavější. Ale přesto se často opakovala. Celkový dojem z knihy není moc kladný. Od knihy jsem čekala trochu víc všeho.

Loovenka
19.06.2016 5 z 5

Mně se kniha líbila. Byly tam celkem pěkné myšlenky. Např.: ,,Říká se, že ve vztahu dvou lidí je vždy jeden, který miluje více než ten druhý. Také se říká, že právě ten někdy špatně dopadne. Moje babička říkávala, že vždycky musí být jeden blbej, aby mohl pracovat na toho, který je chytrý. Jsme-li často ty blbé a hodné přestává si nás partner vážit jako sobě rovného a začíná nás zneužívat." Tahle myšlenka se mi celkem líbí, něco na tom bude.

rottovat
08.12.2014 1 z 5

Od tak erudované profesionálky ve svém oboru bych čekala mnohem přínosnější publikaci než jen sled sloupkových a místy dost prostoduchých rad a lá Cosmopolitan doprovázených navíc masivní reklamou na určité produkty. Obálka a grafická úprava jistě nepostrádá určitou nápaditost, ale tím to končí. Na toto dílo nemusela autorka studovat, tohle by s prominutím splácala i obyčejná redaktorka ženského magazínu bez vyššího vzdělání.

New-radus
17.11.2014 odpad!

Ani bych neřekla, že se jedná o profesionálku - psycholožku. Kniha je reklama na nejrůznější parfémy a drahé restaurace s naprosto levnými radami "jak ulovit pana dokonalého". Bohužel vyhozené peníze za knihu.

Ankavi
25.04.2014 1 z 5

Kniha ležela v knihovně v novinkách, tak jsem po ní sáhla. Bylo to sáhnutí vedle. "Zaručené" návody, jak získat pana "Božského" mě opravdu neuchvátily. Někdy jsem se zasmála, to ano, ale tím to tak končí. Potvory ať zůstanou potvorami :-(

Shinju
10.04.2014 odpad!

Tato knížka je naprosto na nic, ale u jejího čtení jsem se aspoň spoustu věcem zasmála. Knížka není pro normální ženy, aby jim pomohla, ale pro snobské paničky, aby byly ještě větší potvory. Musím dát odpad vyhozené peníze !

lola 1999
04.01.2014

Je to pekna kniha. Jsou tam dobre rady atd.

zelwa
16.10.2013 5 z 5

Pěkná kniha. Je zajímavě udělaná. Musím uznat, že některé věci naprosto sedí.

Autorovy další knížky

Laura Janáčková
česká, 1966
2013  36%Muži chtějí potvory
2014  54%Muži chtějí milenky - Jak být ta jedna jediná
2018  48%Jak rozdojit kozla
2017  70%Od bezvědomí k sebevědomí
2014  96%Život je boj

Kniha Muži chtějí potvory je v

Přečtených62x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce10x
Chystám se číst21x
Chci si koupit6x