Kulinova Kulinova komentáře u knih

☰ menu

Ruce v mouce: Domácí pečivo s kváskem i droždím Ruce v mouce: Domácí pečivo s kváskem i droždím Iva Trhoňová

Když se dílo podaří, tak je to krása! A když jde o jídlo, tak je to i krásný zážitek. Díky této knížce se pečení podaří vždycky. Navíc vše velmi jednoduše popsáno a celé s láskou k pečení a vaření zpracováno.

09.02.2018 5 z 5


Kronika ohlášené smrti Kronika ohlášené smrti Gabriel García Márquez

Moje první DOČTENÁ kniha od Josého...a budu pokračovat:)

25.02.2015 5 z 5


Tajemný cizinec Tajemný cizinec Mark Twain (p)

A přesně tak si myslím, že to s životem a lidským pokolením je....a to se pořád mluví o tom jak to jde s náma lidma z kopce. Nejde. Člověk byl, je a bude člověkem stále stejným. Staví se na vrchol, ale přitom....však jsme se dočetli:(

18.01.2015 5 z 5


K moři K moři Petra Soukupová

Syrovost psaní mě naprosto dostala. Díky této knížce mi zase jednou naplno došla tvrdá realita života. Je téměř jisté, že každý z nás žije a nebo bude žít kus života některé z postav. Jsem moc ráda, že mi dcera K moři i Zmizet doporučila...

02.06.2014 5 z 5


Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Moje první knížka od Nesba a jsem naprosto nadšená...vše šlo stranou, dokud nebylo dočteno:)

11.11.2013 5 z 5


Rybí krev Rybí krev Jiří Hájíček

Další kniha, u které jsem zažila pocit smutku z toho, že už jsem na konci...

22.09.2013 5 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

...tak jsem ji našla pod stromečkem...za dvě odpoledne jsem ji zhltla...ale nevím...čtení to není špatný, ale nesmí se u ní moc přemýšlet...to by fakt nešlo...Ana mě dost pěnila...matka jí to v knize říká dobře: ...máš tendenci se ve všem moc vrtat...Takže nejlépe se nevrtat ani v hodnocení kvality díla, ale užívat si toho, že se můžeme při nějaké knížce tak hezky odreagovat:)..na přemýšlení se najde spousta jiných knih. A ať už je tu další díl...unáhlené rozhodnutí na konci prvního dílu mě teda neuspokojilo:)

30.12.2012 1 z 5


Pravidla moštárny Pravidla moštárny John Irving

Krásná a dojemná knížka...jedna z těch, na které se nezapomíná. A co se týká zfilmování - určitě by každý kdo zhlédne film, měl přečíst i knížku, jinak přijde o spoustu zajímavého děje.

04.12.2012 5 z 5