křeček27 křeček27 komentáře u knih

☰ menu

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Kniha je sice skvělá a čtivá, ale nemůžu jí dát 5 hvězdiček, protože sérii Dvůr trnů a růží nepřekoná...
Celaena je další typická dokonalá hrdinka jako je Feyre - také se jí nakonec všechno povede. Moc se mi líbí námět, že Celaena není obyčejnou dívkou, a my koukáme na svět jejíma očima - očima vražedkyně, která je v jádru hodná.
K milostnému trojúhelníku.... líbí (knize to dává zajímavou zápletku), ale zároveň nelíbí, protože už od začátku knihy jsem se zamilovala do Chaola, takže Dorian byl na vedlejší koleji.
Na závěr bych chtěla poznamenat k samotné autorce: Když někdo řekne slovo fantasy v kontextu nejlepší autor/ka, tak si poslední rok představuji právě Sarah Jannet Maas - je nejlepší autorkou a pro mě překonala i J. K. Rowling nebo Cassandru Clare (Mortal Instruments)

08.02.2018 4 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Myslela jsem, že jedničku už nic nepřekoná a to jsem se pěkně sekla. Dvojka měla naprosto dokonalý zvrat. A ach....Rhysand, kdo by se do něj nezamiloval. Když jste v prvním díle milovali Tamlina, tady ho budete nenávidět. Už se nemůžu dočkat trojky... Court wings and ruins.

25.11.2017 5 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Když jsem knihu kupovala, tak jsem ani nevěděla o co jde, ale po začtení jsem se nemohla odtrhnout. Autorka píše absolutně dokonale a vždy se vytasí s překvapivou návazností. Určitě knihu doporučuji všem, kdo mají rádi fantasy.

25.11.2017 5 z 5


Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kiera Cass

za mě naprosto dokonalé. Mojí oblíbenou povídkou se stala ta s královnou a Marlee. Naprosto úžasné zpestření celé série. Obrázky byly naprosto dokonalé a obálka ještě krásnější. V knize jsem se dozvěděla spoustu drobností, které mi objasnily několik věcí. Opravdu skvělé.

08.11.2016 5 z 5


Zavržený Zavržený Becca Fitzpatrick

Tahle kniha byla naprosto skvělá. Od první věta mě bavila a nenudila jsem se u ní. Sice jsem už knihy o andělech četla, ale tahle série je super.

12.09.2016 5 z 5


Les rukou a zubů Les rukou a zubů Carrie Ryan

Tak u téhle knížky jsem nevěděla co si myslet. Příběh byl opravdu dobrý akorát bych nechala žít několik postav. Jinak hlavní hrdinka Mary vždycky něčím překvapila. Několikrát jsem nepochopila, kde se postavy nacházejí, ale to zas tolik nevadí. Dalo by se říct, že to je spíše takový horůrek, ale byla tam i láska, která ovšem hned skončila....

12.09.2016 4 z 5


Můj život u sousedů Můj život u sousedů Huntley Fitzpatrick

Do této knížky jsem se zamilovala už od začátku, ale v průběhu příběhu snad ještě víc. Romantické a zábavné tak to má být. Jsem, moc ráda, že jsem si tuhle knihu mohla přečíst. :-D

12.09.2016 5 z 5


Divergence Divergence Veronica Roth

Tak tahle kniha byla pro mě velkou neznámou. Viděla jsem film, ale chtěla jsem si přečíst knížku, protože vím ,že v knize je to více rozvedené. Tato kniha mě nezklamala a byla jsem z ní nadšená, ale to jsem ještě nevěděla jak to bude pokračovat....

12.09.2016 5 z 5


Rezistence Rezistence Veronica Roth

Samozřejmě, že jsem od Rezistence čekala více, ale kniha mě zklamala. Zbytečně zmatená a některým pasážím jsem ani nerozuměla. Tris byla velmi psychicky nevyrovnaná a proto mi kniha přišla chvilku, jako Hunger Games. Jinak námět knihy není špatný, ale mohlo to být trošičku jinak napsaný.

12.09.2016 3 z 5


Dcera Dcera Kiera Cass

Na knihu jsem se velmi těšila, ale jak už jsem byla zvyklá na Maxona a Ameriku, tak mě příběh ze začátku moc nenadchnul. Ale jakmile byla zahájena Selekce nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Kniha je napsaná bombasticky a moc se těším na další díl. Jsem velmi zvědavá jak to dopadne. Osobně si myslím, že si Eadlyn Kila nevezme, ale doufám v to.... :-D

12.09.2016 4 z 5


Dračí posel Dračí posel Rachel Hartman

Musím říct, že kniha mě trochu zklamala... :( Dobrý námět, ale špatně napsáno. Začátek byl hrozně zdlouhavý a nezáživný. Konec byl opravdu hodně divný a podle mě až moc otevřený, takže předpokládám, že bude další díl. Doufala jsem, že románek Serafíny a Kiggse dopadne trochu jinak a ne, že si Kiggs vezme Seldu...

11.09.2016 4 z 5