knihomolSafira knihomolSafira komentáře u knih

☰ menu

Malé ženy Malé ženy Louisa May Alcott

Tato kniha byla pro mne velkým překvapení. Jsem velmi příjemně překvapená, jak moc mně to bavilo. Protože nalijme si čistého vína, tyto knihy už 19. století jsou prostě častokrát zdlouhavé, nudné a nečtivé, ale tato kniha byla čtivá. Skvělé.

07.04.2021 4 z 5


Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

Tato kniha byla první co jsem od Sarah J. Mass četla. Rozhodně nezklamala, ale rozhodně to ani nebyla ta nejlepší kniha co jsem kdy četla. Od té nejlepší to má ještě hodně daleko. Ale bylo to fajn, Rozhodně si přečtu i další díly a i jiné knížky od této autorky.

07.04.2021 4 z 5


Drakula Drakula Bram Stoker

Naprosto chápu, že tato kniha je tak slavná a zaslouží si být, jenomže já nevím co to se mnou je, ale prostě se mi to moc dobře nečetlo, nebylo to špatné a jsem ráda že jsem si tuhle klasiku přečetla. ale to je tak všechno.

02.03.2021 3 z 5


Illuminae Illuminae Amie Kaufman

Páni, tohle se bylo něco. Moc se mi líbilo to zpracování, bylo to něco jiného ale naprosto skvělé. Sice to vypadá jako hrozná bichle, ale čte se jedna báseň a velmi rychle ubíhá díky zpracování. Velmi doporučuji si ji přečíst. Těším se na ostatní díly, které už mám doma a velmi se na ně těším.

02.03.2021 5 z 5


Škola dobra a zla Škola dobra a zla Soman Chainani

Jsem celkem překvapená, jak moc se mi to líbilo, jasně není to něco užasného, ale je to fajn. Těším se na ostatní díly, doufám že mě nezklamou. (-:

02.03.2021 4 z 5


Ohnivá krev Ohnivá krev Elly Blake

Téhle knize dávám 3,5 hvězdiček, podle mně byla tato kniha o trošku horší než první kniha této trilogie, ale i tak to nebyla špatná knížka. Pokud máte rádi young adult fantasy knížky, tohle byste si měli přečíst. Rozhodně si přečtu i třetí díl, až vyjde v pevné vazbě.

02.03.2021 3 z 5


Ledová krev Ledová krev Elly Blake

Tahle knížka se četla hezky, nebyla to špatná fantasy knížka. Bylo to v pohodě, občas mě sice štvala hlavní hrdinka, ale nebylo to nic hrozného....

02.03.2021 4 z 5


Temnota na okraji města Temnota na okraji města Adam Christopher

Tato knížka se mi prostě nelíbila, několikrát jsme se nachytala, že vůbec nevím o co tam jde. Vůbec mě to nebavilo, ale jakože vůbec.
Při čtení této knihy jsme si celou dobu říkala, proč tato kniha vznikla...
Nedokázala jsem se ztotožnit ze žádnou z postav.
Seriál mám velmi ráda, ale u toho zůstanu, už si asi nebudu kupovat knížky o světě Stranger things, pokaždé jsem byla zklamaná.
Nic méně první knížka byla lepší, ikdyž mě taky moc nezaujala.

02.03.2021 1 z 5


Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Není to špatné, rozhodně si přečtu ostatní díly.

02.03.2021 4 z 5


Rose pod palbou Rose pod palbou Elizabeth Wein

Tuto knihu jsem dostala jako dárek k nákupu, a proto jsem od toho nic moc nečekala. Doufala jsem v průměrnou knížku, a to jsem dostala. Takže jsem v celku spokojená.

02.03.2021 3 z 5


Na co slova nestačí Na co slova nestačí Brigid Kemmerer

Stejně jako dopisy ztraceným tahle kniha nezklamala.
Nebyla jsem si úplně jistá, jestli se mi to bude líbit stejně jako Dopisy ztraceným, ale skutečně tak trochu předčila moje očekávání. Tak trochu jsem věděla, že se mi to bude líbit, protože to ostatní hrozně vychvalovali.
No zkrátka tahle kniha byla skvělý čtenářský zážitek.

02.03.2021 5 z 5


Dopisy ztraceným Dopisy ztraceným Brigid Kemmerer

Tahle knížka byla teda něco. Nečekala jsem, že se mi to bude tak moc líbit. Vážně doporučuji si to přečíst.
Ještě jsem nečetla Na co slova nestačí, ale velmi se na to těším.

22.02.2021 5 z 5