Všem klukům, které jsem milovala
kniha od: Jenny Han
KoupitKoupit eknihu
Milostné dopisy mají mnoho podob. Lara Jean nikdy žádný nedostala, ale pár už jich napsala – na rozloučenou. Lara žádnému klukovi nedala najevo, že se do něj zamilovala. Místo toho mu napsala dopis o tom, jak se cítí, pečlivě ho zapečetila a schovala do krabice pod svou postelí. Ale jednoho dne dopisy z krabice zmizí a Lara zjistí, že je někdo rozeslal. A najednou musí čelit všem svým pocitům, které před světem – a hlavně přímo před adresáty – pečlivě ukrývala! A jak se postupně vyrovnává s minulostí, zjišťuje, že něco dobrého to rozeslání dopisů přece jen přineslo....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248725/big_vsem-klukum-ktere-jsem-milovala-248725.jpg 4.21620Všem klukům, které jsem milovala / Všetkým chalanom, ktorých som milovala 1.
Žánr:
Literatura světová, Pro děti a mládež, Dívčí romány
Vydáno: 2015, CooBoo
To All the Boys I've Loved Before, 2014
Komentáře (390)
Kniha Všem klukům, které jsem milovala

Ze začátku jsem měla poměrně problém se začíst, přestože kniha měla celkem zajimavý námět tak děj jako takový se moc neposouval. Oceňuji zpracování charakterů jednotlivých postav, které byli hezky vykreslené. Za mě, ale byl příběh trochu monotoní a až na pár okamžiků se udržoval stále ve stejné poměrně předvídatelné linii. Druhá polovina už se četla podstatně lépe a stránky mizeli poměrně rychle. Nemůžu říct že by se mi kniha vůbec nelíbila, to rozhodně ne. Našla jsem několik momentů, které mě opravdu pobavily a celkově ve mě zanechala takový milý dojem. Zároveň to, ale není kniha ke které bych se potřebovala vracet. Sama jsem neviděla ani film tak uvidím, jestli ho zkusím :)

Líbí se mi námět i samotné zpracování. Nečekejte žádný spletitý děj, přesto je kniha poutavá, čtivá. Mě samotnou zaujala charakteristika jednotlivých postav, dokázala jsem si je živě představit. Povahy, chování, zájmy, rozhovory, dobré i zlé vlastnosti středoškoláků. Kniha může dojmout nejen adolescenty, ale i dospělého.

Díky této knize jsem se vrátila do pubertálních let střední školy a školních lásek. Jedna z nich je už 30let mým manželem.

Ze začatku mē moc nebavila. Ale pak se to rozjelo. Opēt se potvrdilo pravidlo že kniha je lepší jak film. Ja v to nējak doufala. Film mē moc nebavil. Ale jestli si budu pokračovat v serii ještē nevím.

Kniha pro mladé - jejich problémy a první lásky.
Taky je vidět, jak je důležitá rodina a její soudržnost.

Velmi milé čtení, nejdříve jsem viděla film a byla jsem ráda, že kniha a film nejsou tak totožné:)

Příjemná oddychovka, velmi mile čtení, dobře se to četlo, ale po takovém vysokém hodnocení a chvále, kterou jsem na knihu slyšela mě malinko zklamala. Ale to bylo možná proto, že jsem měla příliš vysoké očekávání. Jinak rozhodně doporučuji
Štítky
dopisy pro dívky pomsta pro dospívající mládež (young adult) první láska rodina škola zfilmováno
Autor a jeho další knihy
2021 | ![]() |
2015 | ![]() |
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
2012 | ![]() |
2017 | ![]() |
Kniha Všem klukům, které jsem milovala je v
Právě čtených | 31x |
Přečtených | 2384x |