Navždy s láskou, Lara Jean přehled

Navždy s láskou, Lara Jean https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/335034/bmid_navzdy-s-laskou-lara-jean-c9u-335034.jpg 4 739 739

Lara Jean zažívá ten nejlepší maturitní ročník, který si dívka může přát. Je bláznivě zamilovaná do svého přítele Petera, její táta se znovu žení a Margot se vrátila na léto domů z vysoké. Ale i když je tak šťastná, něco se bude muset změnit… Zatímco Lara připravuje otcovu svatbu, nemůže již přehlížet velká rozhodnutí, která bude muset udělat. Kam půjde na vysokou a co to bude znamenat pro její vztah s Peterem? Už viděla, jak se kvůli tomu trápila její sestra, a nechce zažít totéž. Nyní by měla jít na vysokou i Lara a opustit nejen svou rodinu, ale možná i přítele, kterého miluje. Když jí ale srdce a rozum radí něco jiného, pro co by se měla rozhodnout?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Always and Forever, Lara Jean , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Navždy s láskou, Lara Jean. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (164)

zamilov.do.knih
08.02.2024 3 z 5

2,5/5

k téhle sérii mám strašně divnej vztah. čte se mi moc dobře, ale ještě pořád jsem k ní nijak nepřilnula a tenhle poslední díl mě utvrdil v názoru, že to asi nakonec není nic pro mě. žádný heavy téma, žádný větší problémy ve vztahu a postavy, který mě spíš štvou. na laře jean mě štve nejen to její "jean", ale taky mi pořád přijde taková dětinská. a peter... na něm mi cosi vadilo už od začátku, ale bohužel ani teď jsem nepřišla na to co. a zastávám taky názor, že se mi k sobě zas tak moc nehodí, pardon. prostě je to na mě až moc sladký.
jinak tenhle díl je za mě celkově ze všech nejslabší. předchozí díly mě zaujaly mnohem víc, tímhle jsem se prostě jenom prokousávala. a film jsem vypla asi po půl hodině. takže konečný verdikt je takový, že jednička a dvojka celkem jdou, trojka dost nuda. ale pokud se vám tenhle typ knížek líbí, věřím, že tahle série musí být vaše srdcovka. jen já jsem bohužel na sladký jenom v kuchyni.

Sixtinka144
03.01.2024 5 z 5

Tak poslední díl celé série Všem klukům, které jsem milovala je oficiálně za mnou, a já si ho užila úplně stejně jako ty dva předchozí díly. Lara Jean a Peter Kavinsky mají v mém knižním srdíčku místo už odchvíle, co jsem celou trilogii četla poprvé a teď po rereadingu se pro mě nic nezměnilo. Tahle kniha je nejvíc dospělá, je zde vidět hezký posun mentality hlavní hrdinky a její priority a cíle. Stále je zde naše oblíbená romantika a každou stranu jsem si prostě jen užívala. Kapitoly jsou kraťoučké, takže se čte kniha skoro sama. Tento díl je nejslabší z celé trilogie, ale stejně ho mám moc ráda a určitě stojí za přečtení. Takže jak tento díl, tak celou trilogii mohu doporučit.


Alethea_k
03.07.2023 4 z 5

Po několika letech jsem se dostala k dokončení série. A nelituji toho, že jsem se k sérii vrátila. Knihy jsou napsané s lehkostí, moc ráda jsem se k Laře Jean vrátila a čtením prokrastinovala místo učení :-)
Škoda, že se ale z Petera stal naprosto dokonalý kluk. Kdyby byl víc drzý, měla bych ho radši :D
Jsem překvapená z konce. Prvně jsem viděla film, hned v okamžiku kdy vyšel. A pokud si pamatuju správně, skončil přesně naopak :D Naproti tomu se zde řeší témata jako jejich poprvé apod. Tak se jdu hned k filmu ujistit, jestli nemám sklerózu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (17. týden)

25.04.2021


Citáty z knihy (3)

Peter bude Laru Jean milovat z celého srdce, navždy


Peter a Lara Jean si budou vždycky říkat pravdu, i když je to těžké


Až budu stará a šedivá, budu na tuhle noc vzpomínat a budu si ji pamatovat přesně takovou, jaká byla. Jaká je. Protože jsme ještě pořád tady, ještě není budoucnost.


Kniha Navždy s láskou, Lara Jean v seznamech

v Právě čtených16x
v Přečtených1 082x
ve Čtenářské výzvě149x
v Doporučených71x
v Knihotéce329x
v Chystám se číst257x
v Chci si koupit127x
v dalších seznamech11x