Všem klukům, které jsem milovala přehled
Všem klukům, které jsem milovala série
1. díl >
Milostné dopisy mají mnoho podob. Lara Jean nikdy žádný nedostala, ale pár už jich napsala – na rozloučenou. Lara žádnému klukovi nedala najevo, že se do něj zamilovala. Místo toho mu napsala dopis o tom, jak se cítí, pečlivě ho zapečetila a schovala do krabice pod svou postelí. Ale jednoho dne dopisy z krabice zmizí a Lara zjistí, že je někdo rozeslal. A najednou musí čelit všem svým pocitům, které před světem – a hlavně přímo před adresáty – pečlivě ukrývala! A jak se postupně vyrovnává s minulostí, zjišťuje, že něco dobrého to rozeslání dopisů přece jen přineslo.... celý text
Originální název: To All the Boys I've Loved Before, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všem klukům, které jsem milovala. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 420 komentářůSouvisející novinky - Všem klukům, které jsem milovala (0)
„Čím víc lidí si pustíš do života tím víc jich pak odejde.“
„„A neříkají ti všichni Kitty?“ „Všichni, co mě znají,“ opraví ho Kitty. „Ty mi můžeš říkat Katherine.““
všech 3 citátů najdete u autoraOcenění knihy (1)
2019 -
HumbookAwards
(Nejlepší contemporary kniha roku)
Kniha Všem klukům, které jsem milovala v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 25x |
| v Přečtených | 2 630x |
| ve Čtenářské výzvě | 583x |
| v Doporučených | 230x |
| v Mé knihovně | 579x |
| v Chystám se číst | 660x |
| v Chci si koupit | 222x |
| v dalších seznamech | 27x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
dopisy zfilmováno rodina první láska pro dívky pomsta škola pro dospívající mládež (young adult)Jenny Han také napsal(a)
| 2015 | Všem klukům, které jsem milovala |
| 2012 | Léto, kdy jsem zkrásněla |
| 2016 | P.S. Stále Tě miluju |
| 2017 | Navždy s láskou, Lara Jean |
| 2017 | Oko za oko |

90 %
Všem klukům, které jsem milovala
Knihu jsem poslouchala jako audioknihu do pozadí k práci. Oddechové, hloupoučké a velmi nudné. Jeden z těch výjimečných případů, kdy je film lepší než kniha. (ne že by film byl nějak uchvacující).
čteno v originále