Janka0702 Janka0702 komentáře u knih

☰ menu

Láska mého života Láska mého života Penelope Ward

(SPOILER) Tak tohle byla síla. Už dlouho na mě takhle nějaký příběh nezapůsobil. Od jejich rozchodu jsem měla stažený žaludek a prožívala jsem to, jako bych to byla já sama, proto plný počet hvězdiček. Ze snoubenky mi bylo fyzicky špatně měli dost problémů, radši bych ji tam vůbec nedávala, ale což nejsem autorka. Líbilo se mi, že jakmile Gavin zjistil pravdu, okamžitě jednal.
Super

09.12.2023 5 z 5


Scandalous: Šokující láska Scandalous: Šokující láska L. J. Shen

Tak jsem to nakonec dočetla a myslím, že se mi to moc nelíbilo. Vztah hlavních hrdinů mi nepřišel moc normální a nemělo to nic společného s věkovým rozdílem nebo drsnějším sexem. Nechápu proč on byl tak "ublížený"? Měl normální rodiče kteří ho měli rádi, úspěšnou práci, kamarády. Ano škoda dcerky. I když k jeho životnímu stylu se nemohl vlastně ani moc divit. Podle mě potřebovali včetně psycholožky psychiatra.
Eddie se potom začala chovat konečně nějak vyspěleji potom v čem vyrůstala. Taky mě docela mrzí že autorka nijak nerozvinula vztah malé dcerky k Eddie nebo k tátovi. Bylo to hodně okrajové a zas ten rychlý nenapínavý konec.. to mi přijde jako vada všech autorek tohoto žánru. A k tomu ty sprostý slova v každé větě. Pro mě rušivé, protože u nás doma se tak nikdy nemluvilo a nemluví - to neznamená že to nikomu neulitne ???? sice mě láká Vicious ale jestli to bude ve stejném duchu tak si to asi nechám ujít

18.01.2021 1 z 5


Kylandovo vykoupení Kylandovo vykoupení Mia Sheridan

Moje první kniha byla o Archerovi. Laťka vysoko. Pak už mi přišlo že hodně upadají příběhy. Nevim

18.01.2021 2 z 5


Graysonův slib Graysonův slib Mia Sheridan

Docela vtipné a hezké. Hlavní hrdinové byly v pohodě. Jen mi tam pořád něco chybělo. Bohužel

18.01.2021 3 z 5


Sběratel přání Sběratel přání Mia Sheridan

(SPOILER) Moc jsem se na tuto knihu těšila a trošku mě zklamala. Ano bylo to hezké milé, trošku vlažné oproti jiným knihám od této autorky. Příběh má obrovský potenciál ale přišel mi nevyužitý. Autorka rozjela příběhy na 3 úrovních, Jonah a Clara, Angelina a John a potom náprava Jonahova jména. Hlavní linie byla docela dobrá ale ty ostatní byly tak nerozvedené, docela odflaklé. Příběh Angeliny a Johna nedotahla do konce, skončilo to bohužel jen dopisem což je velká škoda. A na to, co utvářelo Jonaha to tam bylo taky jen tak ledabyle vyřešený.
Bohužel jen 3 hvězdy

18.01.2021 2 z 5


Leo Leo Mia Sheridan

Bylo to pohodové hezké. Hodně si prožili. Jen to bylo takové odbyté v porovnání s ostatními knihami. Za mě vede Archera jednoznačně. Nejvíc se mi líbil americký konec ????

12.01.2021 4 z 5


Stingerův pád Stingerův pád Mia Sheridan

Super! Začátek byl opravdu rozjetý, bavila jsem se a i červenala ???? druhá část moc zdlouhavá a opravdu jsem si myslela, že to bude jeden z těch příběhu, kdy se hlavní hrdinové poznají jen proto, aby se od sebe naučili a pak najdou toho pravého. Překvapivé. Třetí část byla moc rychle odbytá dle mého, proto o hvězdičku méně. Myslím že se tam mohla autorka více vyřádit. Ale určitě si to znovu přečtu. Jen přeskočím prostředek

12.01.2021 4 z 5


Rockový polibek Rockový polibek Kylie Scott

Moc pěkné, Ben i Lizzy super.
Trošku mě vadilo, že si neustále nechala do života kecat svojí sestrou, ale asi to bylo normální, vzhledem k tomu, že ji nahrazovala mámu.
Příběh se mi líbil, nevím proč jsem čekala, že se tam objeví nějaké velké drámo v podobě potratu - ne že bych jim to přála.
Mrzelo mě, že dostali tak málo prostoru, určitě bych se jim věnovala víc než Malovi a Tykvi.

26.10.2018 4 z 5


Rockový risk Rockový risk Kylie Scott

Na to jak se Jimmy uvedl v prvním dílu, bylo tohle super. Zamakal na sobě ve všech směrech. Sice mi přišel za začátku trošku natvrdlý na to kolik zkušeností se ženskými měl, ale jak se to snažil nakonec vyřešit, to bylo roztomilý a nasmála jsem se.
Lena mi v minulých dílech přišla chladná ale tady mi byla sympatická, ale být jí a bolet mě s ním být když by moje city neopětoval.. odjela bych dřív a možn by to bylo romantičtější :-) ale jinak super

26.10.2018 4 z 5


Rockové sólo Rockové sólo Kylie Scott

Uff, no tak to bylo... Ani nevím, co si o tom myslet.
Na Mala jsem se strašně těšila, ale strašně mě zklamal. Polovina knihy a on celý mi přišel strašně.. Naspeedovaný.
Mal byl hezký, vtipný, zábavný ale fakt jsem si myslela, že něco bere. Ty jeho nálady - nedivila jsem se, že měli kámoši strach. Strašně mi vadí v knize i v os. životě, že jsem nepoznala, kdy mluví vážně a kdy ne.
K Tykvi.. ta mi prostě nesedla. Rozumím, že kývla na předstírání přítelkyně svého idolu, kdo by to neudělal? Ale probůh, to ji nevadilo, že se jí nastěhoval do bytu cizí chlap s neuvěřitelnými změnami nálad? A proč se ho na to nezeptala, proč ji to nezajímalo?
Prostě tohle bylo hodně vedle

26.10.2018 2 z 5


Návrh Návrh Elle Kennedy

Trvalo mi, než jsem se začetla. Byla jsem z toho dost rozpačitá.. Hanna mi přišla dost chladná, ale vzhledem k tomu, čím si prošla, a že nepadla před Garretem na zadek se jí není ani co divit. Garreta jsem si zamilovala, ale co mi vadilo a vadí mi to u jakékoliv romantické knížky, že autorka zakomponuje sex s milenkami hl. hrdiny. Ale to jen osobní názor.
K tomu jsem se moc těšila na prostředí z hokeje ale bylo ho tam strašlivě málo a skoro žádný "záznam" ze hry. Mám ráda hokej, tak jsem čekala něco víc.
Jinak od polibku se mi to četlo jedním dechem a bylo to fajn napsané a líbil se mi příběh z obou stran.

26.10.2018 2 z 5


Nečekaná láska Nečekaná láska Sabrina Jeffries

Nemám ráda, když se tam motají milenky hlavních hrdinů, na to jsem citlivá, kdo ví proč.
Každopádně drsňák Dany a chladná Helena. Samozřejmě, že ji prokoukne, ale nakonec se z každého průšvihu spolu vyhrabou.
Julie je pořád taková naivní ale prostě zamilovaná - nevypadá to, že ten její únosce bude nějak zlý, uvidíme :-)
No a Rosalinda s Griffem tam sice moc prostoru neměli ale vůbec mi to nevadilo, stačí mi, že jsem se o nich dočetla jen okrajově a vím jak pokračuji.
Příběh super a nakonec skvělý pár! D+H

16.10.2018 5 z 5


Nebezpečná láska Nebezpečná láska Sabrina Jeffries

Knihy od této autorky mám moc ráda.
Kdo by nepodlehl Griffovi, že :-) ale zachoval se opravdu jako pitomec, i když k tomu měl dle svých slov důvod. Líbil se mi víc neotesaný Daniel
Julie mladounká sestřika no ale jsem zvědavá na její příbeh, jak dozraje.
Helena je prostě královna - ačkoliv si každý myslí že ledová a ona je v tom nechává. Upřímně se jí vůbec nedivím s tím zraněním nestojí o nějaké "zranění".
A Daniel.. To je prostě kus a opravdu jsem moc zvědavá, jak si získá Helenu - jestli získá samozřejmě :-D

16.10.2018 3 z 5


Rocková hvězda Rocková hvězda Kylie Scott

K téhle autorce jsem přišla úplnou náhodou a určitě jsem nebyla zklamaná. O rockových hvězdách jsem ještě nikdy nečetla :-)
Příběh byl pěkný, poutavý a rychle odsýpal. Mám ráda tenhle styl, kdy se nečeká půl knihy, aby se hrdinové setkali a jde se přímo k věci.
David byl prostě takový něžný drsoň a Eve mi naprosto přilnula k srdci.
Co se týče ostatních členů kapely, tak o Benovi nebylo moc zmínky, takže obrázek nemám, Jimmy se moc nepředvedl o to víc se těším na jeho příbeh a Mal - to je prostě drahoušek :-)
Za mě ale jen 4*, protože pro mě tam bylo moc sprostých slov - ačkoliv odráželi dnešní společnost, příběh z pohledu jen jednoho a konec byl pro mě až moc natahovaný.

16.10.2018 4 z 5


Osud z Vysočiny Osud z Vysočiny Hannah Howell

Mam prectene McEnroye, McFingaly, a Camerony, cast Murrayu, bohuzel spousta knih mi schazi. Snad se tu nebude nikdo zlobit, kdyz se zeptam, jestli nemate nejake eknihy, o ktere byste se chteli podelit? Vymenou muzu dat jinou romantiku.. :-)

05.10.2018


Dar lásky Dar lásky Julie Garwood

Musím souhlasit s komentářem od "Ewik".
Gabriel je i můj hrdina a ze všech Garwoodovských chlapů ho mám nejraději.
Johanně by mohl někdo vyčítat naivitu, možná i blbost, ale vzhledem k tomu, čím vším si musela projít se jí není co divit.
Velký pokrok, že si prožila svojí "pravou" svatební noc. Škoda pro ni, že z pekla se dostala sice do bezpečí, ale do víru ošklivých pomluv ze strany "vlastních" lidí.
Dost jsem se nasmála, když se snažila vtlouct barbarům do hlavy trochu slušnější zvyky u jídla :D
Jen mi přijde, že když Garwood dá do hlavního příběhu menší vedlejší, hrdinky jsou opravdu na pěst. Toť je můj názor.
Ale vracím se ke knize neustále a je to moje oblíbenkyně.
Uvítala bych i pokračování nebo větší rozepsání o Gabrielovi. Miluju pravou rudou knihovnu :D :D

09.08.2016 5 z 5


Čarovný princ Čarovný princ Julie Garwood

Tohle bylo opravdu hezké. Vůbec jsem se nenudila a hrdinové mi taky sedli. To putování jsem si vychutnávala a klidně by tam toho mohlo být i více. A taky mě moc bavilo, jak Taylor vybavovala svůj malý domov.
Dětem bych napráskala, ale nakonec si s nimi Taylor dokázala taky poradit.
Jediné, co mi chybělo bylo více informací o Lucasovi. Zřejmě to s ním v minulosti mohlo být dost zajímavé, ale bohužel nedostatečně rozepsané.
Sice nejsem moc zastáncem zdlouhavých rozebírání vztahů a minulosti hrdinů, ale v tomto případě.. Každopádně se ke knize stále vracím :)

09.08.2016 4 z 5


Svatba Svatba Julie Garwood

Kniha se četla jedním dechem.
Hezký příběh. Ale bylo mi moc líto Brenny. Ta v podstatě byla na všechno sama a neměla moc zastání ve svém manželovi.
Tu jeho macechu a synáčka bych nejradši probodla hned na začátku a nikdo by se mi nemohl divit.
Na konci bych to dala MacAlistrovi víc sežrat, i když si asi taky dost trápení užil.
Pěkná knížka a ráda jsem se zase setkala s Alecem a Jaime.

09.08.2016 3 z 5


Králova milenka Králova milenka Julie Garwood

No joo, Brodick. Těšila jsem se na něj a opravdu nezklamal.
Gilian je milá a byla mi moc sympatická, chudinka si toho dost vytrpěla a Alec byl roztomilý malý uličník.
Kniha mě pobavila, nadchla a krásně se četla, ostatně jako další Jiliiný knihy. Jsem moc ráda, když se v knihách setkám s předchozími hrdiny. Ráda se dočtu něco o jejich osudu.
Trošičku byl pro mě moc zdlouhavý začátek, ale vůbec jsem se nenudila.
I když Bridgit bych občas vypohlavkovala :)

09.08.2016 4 z 5


Královský dar Královský dar Julie Garwood

U této knihy jsem se fakt pobavila, stejně jako u ostatních. Julie je prostě moje nej autorka. Ale stejně jako strážný anděl mi tady vadila hlavní hrdinka Sára. Její naivita někdy hraničila až s blbostí.
Samozřejmě, když jsem se prolouskala dál příběhem, začala se mi docela zamlouvat. Škoda jen, že nebyl víc rozepsán konec. Ráda bych věděla, jak Nathan reagoval na to, že ho jeho ženuška odhaliila :)

09.08.2016 3 z 5