Rockový risk

Rockový risk https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/297401/bmid_rockovy-risk-sZf-297401.jpg 4 662 109

Stage Dive série

< 3. díl >

Může pověstný rockový zpěvák a svůdník podlehnout lásce? Jako zpěvák rockové skupiny Stage Dive je Jimmy zvyklý, že dostane cokoli a kdykoli si namane, a život je pro něj jedna velká párty. Velká chyba, která by na jeho kapelu mohla uvrhnout špatné světlo, ho ale konečně probere a Jimmy nastoupí na odvykačku. Tak pozná Lenu, novou asistentku, která mu má pomoct vyhrabat se z problémů. Lena se nehodlá chytit na řečičky svého sexy nadřízeného a je odhodlaná udržet jejich vztah v profesionální rovině, přestože to mezi nimi jiskří. Když ji Jimmy zažene do kouta, dojde mu, že možná ztratil to nejlepší, co ho kdy potkalo. Dokáže svoji tvrdohlavou asistentku přesvědčit, aby zariskovala a poslechla, co jí radí srdce?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Lead , 2014


více info...

Přidat komentář

etell
02.03.2024 5 z 5

Za mňa najlepšia časť zo série. Opakovane sa k nej vraciam. Obe postavy mi sadli.

Matri
21.12.2023 5 z 5

"Někdy věci, které nedávají ten nejmenší smysl, jsou ty nejsprávnější."

Tretí diel série je opäť úplná topka. Myslela som, že Mala a jeho vtip z druhej časti len ťažko niekto prekoná, ale Lena v Rockovom risku mu naozaj šliape na päty. Veľmi ma bavila jej spontánnosť a povaha čo na srdci, to na jazyku. Lena bola vo svojich citoch na jasnom asi od začiatku knihu, naopak Jimmymu to trvalo doslova do poslednej stánky! Viac kamenného, odťažitého a nedostupného chlapa som snáď nezažila. O to ťažšie to mala Lena, aby ho presvedčila, že ju vlastne miluje:))
Tento ich vzťah plný bojov (slovných aj fyzických) a doberania (samozrejme zo strany Leny) ponukol fakt úžasné a bizarné situácie.
Čítanie som si maximalne užila! Odporúčam!!!

"Byl můj Romeo v černých džínsech a náš příběh měl stejnou šanci, že skončí tragickou smrtí, jako originál."


Majka1979
10.12.2023 5 z 5

Pri tejto sérii niekedy ani neviem, čo napísať, tak úžasne sa to číta a je to tak parádne, wau. Proste nemám slov.
Opäť príbeh o ďalšom muzikantovi zo skupiny. Tentokrát je ním Jimmy. Uňho je to náročnejšie, jemu nepriniesla sláva len kopec fanúšikov a to, že mohol byť v žiare reflektorov. Dostal sa do problémov a tak potrebuje odbornú pomoc. Ale aj vďaka tomu sa spoznáva s jednou za mňa úžasnou ženou (musím povedať, že asi najlepšou z tých troch, o ktorých som zatiaľ čítala a dali sa dokopy s týmito rockovými chlapcami).
Pomôže mu ona z problémov, aby kapela mohla normálne fungovať?
Alebo zapôsobí na ňu on tak, že stratí pre neho hlavu?
Krásne, na niektorých miestach som sa Lene čudovala, ja by som ho bola poslala...
Ale tak zas je to príbeh, ktorý stál za prečítanie a už teraz sa teším na pokračovanie.

Dela90
09.11.2023 4 z 5

(SPOILER) Jimmy je frontman rockové kapely Stage Dive. Je zvyklý, že dostane vše na co si ukáže, život je pro něj jedna velká párty. Jenže kromě toho se také potýká se závislostmi, které ho ničí a vrhají špatné světlo na celou kapelu. Nastoupí tedy na odvykačku a taky pozná Lenu, která mu začne dělat asistentku. Ti dva se nemůžou vůbec vystát. Jenže, znáte to, co se škádlívá to se rádo mívá.

Skvělý příběh, ačkoliv na mě příliš zdlouhavý. Nemůžu říct, že by se mi ta jejich slow-burn romantika nelíbila. Jen se na můj vkus nějak moc dlouho poznávali. To, jak na sebe štěkali a dohadování se u toho jsem se dost bavila. Štval mě Jimmy, že se tak dlouho držel zpátky.

Lena měla neskutečnou trpělivost. Jimmy se někdy choval, jako naprostý kretén.
Scéna s pokusem o vykopnutí dveří, u té se směju ještě teď - tady si mě Jimmy získal.

Super bylo, že se i zde setkáváme s předešlými postavami. Postupně se tak dozvíte, jak je to s nimi dál.

Pikantních scén je v knížce dostatek, ale i tak mám pocit, že se mi předešlé dva díly líbily o trošku více. Každopádně je to fajn romantika.

“Přesto že to s ním někdy bylo obtížné, Jimmy Ferris byl výjimečný muž, komplikovaný, krásný, divoký, vše úhledně zabalené v jednom balíčku. Rozený umělec.

Ála1968
25.09.2023 3 z 5

Za mě to asi byl nejslabší díl.Lena mi vůbec nesedla a přestože tyhle kluky miluju,Jimmy to prostě nezachránil

monte
14.09.2023 4 z 5

Čtivá oddychovka

Ewe291
29.05.2023 4 z 5

Ano je pravda necitam to prvy krat. Celu seriu som citala viac krat. Nie je to sice nic extra ale prosto stoji to za to si to precitat. Aj ked stale ked to citam mi tam nieco chyba ale nevadi aj tak sa k serii vzdy vratim. Znova sa stretavame so vsetkymi clenmi kapeli a niekedy mam pocit ze nietkory su hlupejsi a to som si o nich urobila nazor ze nie. Ale inak kniha neurazi nenadche a za precitanie stoji cela seria

Thalin
04.01.2023 3 z 5

Tenhle díl byl o něco zajímavější než dva předešlé, ale pořád to nebylo nic extra. Jako oddychovka dobrý, ale autorka zkrátka neumí napsat příběh, který by nebyl tak hrozně předvídatelný a plný klišé.

MAU256
30.07.2022 5 z 5

Další krásně romantické čtení. Tentokrát je hlavním objektem zpěvák Jimmy a jeho nová asistentka Lena. I tento díl byl super, je zde provázání s ostatními členy kapely. Sem s dalším pokračováním :-).

Misshell1
30.07.2022 5 z 5

Každej díl má něco do sebe, každý je jiný a to je dobře. V tomhle jsem obdivovala sílu Leny. Jejich společné handrkování bylo k popukání. Musím říct, že ač 3/4 knihy bylo jen o poznávání, dobývání a porozumění, i tak jsem knihu nemohla odložit a četla se sama.

Jita160
19.06.2022 4 z 5

No dělat chůvu dospělému chlapovi, který je arogantní , závislý na drogách a k tomu ještě rockové hvězdě ????
Úkol naprosto nesplnitelný.
Jsou horší jak děti...akorát že jim nemůžete naplacat i když by zasloužili pěkný kopanec do koulí.
Jenže Lena byla naprosto úžasná, nedala se vůbec zastrašit a šla si tvrdě za svým úkolem, který ji ke konci vynesl štěstí a lásku.
Holt v životě není nic zadarmo.

majavcelicka
03.03.2022 5 z 5

Úžasná kniha. Tleskám. Četlo se to jedním dechem a moc mě kniha bavila a to jejich handrkování bylo úžasný.

veronika9761
22.10.2021 5 z 5

Zatim nejlepsi ze série. Konecne hrdinka od rany, to me bavi moc.

anna7852
22.10.2021 5 z 5

První dva díly bozi,ale tenhle díl nejlepsiii. Uvidíme jaký bude poslední dil:)

moudivlacek
20.06.2021 5 z 5

Jimmy mě svým tajemnem a bolestí přitahoval od prvního dílu. A odhadla jsem ho správně. On se tolik snaží, aby již nespadl na šikmou plochu, ale minulost ho změnila. Jeho nová asistentka Lena velice rychle pochopí, co je ve skutečnosti zač. A světe div se, zde je opak, ona se zamiluje a ona ho musí dobývat. Jejich slovní přestřelky byly vynikající dílo autorky. Celá kniha má spád, zamilujete si celou kapelu i jejich protějšky. Moc se těším na další díl. Romantikům mohu knihu jen a jen doporučit. Je skvělá!!!!

Petronella.k
10.05.2021 5 z 5

Z celé série je Risk má nejoblíbenější, bodejť by ne, když je to konečně naopak. Holka se zamiluje do kluka a on se ji snaží odradit. Lena byla naprosto úžasná a dokázala Jimmyho zkrotit způsobem, že bych jí za to přidala na výplatní pásce. Od Jimmyho jsem čekala ledacos, ale seznam svých špatných vlastností a mučení během bylo dokonalý. Před konečný zvrat jsem přečetla s bušícím srdcem. Každopádně kniha měla všechno, vtip (a to jako neskutečně moc), zamilování, sex, drama,... četla jsem 2x a určitě se zase k ní vrátim.

Raislin
20.04.2021 5 z 5

Tento díl se mi líbí nejvíc ze všech čtyř. Naprostá oddechovka. Děj absolutně nereálný, ale jako "pohádka" pro romantické srdce fajn! Knihy jsou čtivě psané. Vůbec u nich nemusíte přemýšlet.

Lee7
03.04.2021 4 z 5

Jejich přestřelky mi budou chybět.. Jimmy mě vážně bavil, díl jsem si moc užila a Mal je za mě nejlepší vtipálek na světě. Jsem zvědavá na poslední pár.. myslím, že to bude drama pěkně zostra, už se nám pomalu stále přibližují.

Kristy.Seb
14.03.2021 4 z 5

Nemůžeš ovlivnit, co si myslí jiní. Když si chtějí myslet to nejhorší, tak si to myslet budou.

Někdy věci, které nedávají ten nejmenší smysl, jsou ty nejsprávnější.

Láska je složitá, do jednoduchosti má daleko. Skládá se z vrstev emocí, myšlenek, vzpomínek, které se spolu mísí a mísí až do jediného okamžiku, kdy si uvědomíte, že jediný konkrétní člověk pro vás na celém světě znamená víc než co jiného.

Láska je jedna z velkých záhad života. Je fascinující, jak s vámi dokáže vyjebat, a přesto zůstat tak tajuplná a záhadná.

V úvodním díle nebyl Jimmy zrovna hezky vykreslený. Ale velmi mile mě překvapil. Leba ho prostě zlomila.

lihate
11.03.2021 5 z 5

Týjooo... To byl proces. Mezi láskou a nenávistí je opravdu hodně malá hranice, jsou v podstatě totéž, a tady ten příběh to je dokazuje. Líbilo se mi sledovat celý vývoj a myšlenkové pochody Leny. Protože ona je prostě úžasná. Vtipná, přidrzlá, statečná, upřímná, empatická, milující... Jimmyho mi bylo líto, když si pospojuji vše, čím si procházel plus všudypřítomné objektivy, média a fanoušky. Závislost je svině a nikdy není jasné, na jakém rohu číhá. Navíc se dá vytvořit naprosto na čemkoli. Pak se dá pochopit, že je pro nás nebezpečný celý svět. Stejně jako pro něho.

"Někdy věci, které nedávají ten nejmenší smysl, jsou ty nejsprávnější."

"Láska má mnoho podob a velikostí, ale pokud nestojí na tom, že pro ty, koho milujete, dělá to, co je pro ně správné, tak k čemu to je? K ničemu."