Příspěvky

Hezky se to četlo, příběh zajímavý. Rad si od Mornštajnové ještě neco přečtu. Jen mi dokonce nebylo jasne zda Bohdana byla němá nebo ne?

Totální odpad. Nerozumím oblíbenosti autora. Knihu jsem četl v nouzi na dovolené (všechny me knihy jsem ke konci dovolené přečetl a půjčil si tuto od manželky). Příběhy kterým se nedá věřit. Kniha bez nějakého uvěřitelneho děje. U některých scén mi bylo až trapně. Velký špatný

Slabší kniha od Kinga. Půlka (detektivka) super , druhá půlka (horror) o dost slabší, nudnější. Zklamání

Ten Goffa je fakt příjemný čtení, manželka koupila na blind k svátku a fakt se to moc dobře čte, jdu do dalších knih od autora .) , dá se přečíst za den až dva

Patří do top 10 Kinga. Skvělá kniha s moc smutným koncem. A vlastně předpověď “trumpovské” Ameriky

Stále dobrý, dá se přečíst za jeden den, ihned vtáhne do děje, ale první dva díly byly o něco lepší, zbytečně nechutný scény

Perfektní knížka. Já moc na ty detektivky nejsem ale tahle byla liznuta "cormac mccarthyovskou" atmosférou.

Od Kinga jsem četl skoro vše. Tuto knihu považuji za jednu z těch slabších. Apokalypsu mnohem lépe ztvárnil Cormac McCarthy v knize Cesta a nepotřeboval k tomu podivné zombie. Jen zničenou přírodu a boj o přežití. Taky skvěle podanou lásku otce a syna. Chvílemi sem se u Pulsu nudil a občas nepobral o co v knize jde. I přesto, docela dobře se to četlo.

Kniha se dobře četla, nicméně ji mám za spíše nepovedenou. Dozvěděl jsem se spoustu nových informací nicméně proč a) je na každé 3 straně dehonestace tím, že autor stále dumá nad tím kolik dostal kundera na tantiémech? b) přemýšlení o kunderově homosexualitě? c) trapné poznámky o psaní "z břicha". Jak píše Novák na každé druhé straně: atakdále, atakpodobně

Nádherné vzpomínky na dětství

Opět skvělý atmosféra, napínavé, můj oblíbený Londýn, hezky to utíká, doporučuju

Příjemné čtení ale nemá to moc koncepci. je to od Aše k Tatrách. Škoda že větší část knihy nebyla věnována českým stopám v USA.

Ne tak dobrý Hájíček jako předchozí kusy ale stále dobrý. Příběh trosku o ničem ale témata stárnutí, různých rodinných křivd atd jsou poutavě zpracována.

Skvělá kniha (ostatně jako vše od MH). Zklamáním je množství gramatických chyb a nepřesnosti. To u Odeonu nebývá zvykem

Perfektní. Člověk se často řeže smíchy. Sorrentino je nejen skvělý režisér ale i spisovatel

Krásný milostný roman. Asi milionkrát lepší než Účastníci zájezdu :)

To nejslabší od kinga. A ze jsem toho přečetl dost. Hrozny slova který se furt opakují- Darda, chechtaci, dopihele, zasejřeny, sesiko,....
Kdyby to mělo o 200 stran meně tak by to bylo lepší

Koupil jsem si v éře koronaviru a Velkého knižního ctvrtku několik knih abych mel co číst a zároveň pomohl mému oblíbenému nakladatelství. Pana Štindla mám rad z Týdeníku Echo ale ukazuje se že psát do časopisu (skvělého) je neco jiného než napsat knihu. Za prve _ autor ma zvláštní styl, který je na dvou stránkách magazínu skvělej, na 300 stránkách knihy iritující. Za druhé _ Příběh zajímavě rozjetý. Bohužel v polovině nastává zlom a přestává bavit (a jen trosku zajímat). Je mi to líto ale dávám 50%

Některé povídky skvělé (cadillac, noční letec, zuby, pekelne dobrá kapela), některé slabší (konec celé patálie, přerusta vás, ). 70%

Opět se to skvěle četlo, stejně jako předchozí díly. Ideální na dovolenou .) pokud milujete Londýn jako já tak hvězda navíc