immerin immerin komentáře u knih

☰ menu

Třpytící se město Třpytící se město Lenka Bandurová

Tahle knížka má všechno, co potřebuji ke štěstí. Zajímavé hrdiny, propracovaný svět, napínavé chvilky, vtipné dialogy a místo, kde zaslzím. Oběma hrdinům fandím a netrpělivě čekám na pokračování. Proč jsem se rozhodla ji koupit a přečíst? Kombinaci fantasy, česká autorka, hezká obálka a anotace, která jen lehce naznačí. Byla jsem zvědavá. Kniha se mi líbila už od první stránky.

30.04.2020 5 z 5


Plamen v srdci Plamen v srdci Suzanne Enoch

Zatím nejlepší díl ze série. Kniha mne bavila od samého začátku.

27.05.2019 5 z 5


Hříšné tajemství Hříšné tajemství Suzanne Enoch

Začátek mne nijak neoslnil, ale v průběhu knihy jsem se nechala vtáhnout do děje a jen těžko jsem se odtrhávala. Doporučuji

22.05.2019 4 z 5


Třpytný dvůr Třpytný dvůr Richelle Mead

Je pravda, že tento díl není samá akce. Ale i tak mne kniha nutila, abych ji neodkládala z rukou. Jsem moc ráda že další díly nejsou pokračováním příběhu, ale rozšířením z pohledu jiné postavy. Jsem zvědavá na další knihy.

24.04.2019 4 z 5


Půlnoční setkání Půlnoční setkání Suzanne Enoch

Nemůžu říct, že je kniha špatná, ale nedokázala mne zaujmout tolik, jako jiné. Asi mi nesedl námět... Svatba bez lásky a inteligentní, statečná hrdinka, která hned pozná, že si vzala tajného špiona.

06.04.2019 3 z 5


Anglický hrdina Anglický hrdina Suzanne Enoch

Podle mne nejlepší díl série. Dobrý děj, příjemní hrdinové. Kniha mne nad očekávání pohltila. Konec byl na můj vkus až moc melodramatický, ale i tak si zaslouží plný počet hvězd.

28.03.2019 5 z 5


Vplyvná dáma Vplyvná dáma Tessa Dare

Hlavní hrdinka je téměř světice. Každý máme svoje svoje chyby :) Hezký příběh plný touhy po dobročinnosti, poslaneckém postu a o jiných, méně cnostných věcech. Vtipná se svižným dějem. Hodně mne bavila.

26.03.2019 5 z 5


Zvábená siréna Zvábená siréna Tessa Dare

Nejsem zrovna na piráty, ale tahle kniha mne příjemné překvapila. Sympatičtí hrdinové, akce, láska, vtip. Co víc bych mohla čekat?

26.03.2019 5 z 5


Bohyňa lovu Bohyňa lovu Tessa Dare

Tahle kniha se mi hodně líbila. Sice se hlavní hrdinka na začátku chovala nevyzrále, ale je mladá a v domácím prostředí. Vtipné chvilky jsem měla nejradši. Stojí za to přečíst.

26.03.2019 5 z 5


Hon na manžela Hon na manžela Barbara Cartland

Hlavní hrdinka se opravdu hodně snaží provdat své sestry. A proč by ne, když jsou nejkrásnější a mohly by se výhodně provdat. Příjemná kniha, velmi dobře se četla.

26.03.2019 5 z 5


Zrádné srdce Zrádné srdce Mary E. Pearson

První díl byl relativně poklidný, druhým už začíná přituhovat. Více nebezpečí, více akce, více... To už si radši přečtěte osobně :)

26.03.2019 5 z 5


Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Příjemná kniha, která vás strhne do děje :) dobrodružství začíná, držte si klobouky

26.03.2019 5 z 5


Krutý princ Krutý princ Holly Black

Děj mne pomalinku strhl, takže jsem na konec dorazila nečekaně brzy. Těším se na pokračování.

26.03.2019 5 z 5


Dívka se psem Dívka se psem Barbara Cartland

Kniha o tom, jak hrdina s ryzím charakterem zachrání hrdinku, která se nebojí podniknout kroky k ovládnutí svého života. Hezký příběh plný francouzské kuchyně :)

26.03.2019 4 z 5


Krása není všechno Krása není všechno Barbara Cartland

Hezký příběh. Vtipné momenty jsem si užívala. Velmi pěkná kniha.

26.03.2019 4 z 5


Londýnský prostopášník Londýnský prostopášník Suzanne Enoch

Známý námět s nevšedním nápadem unést hlavního hrdinu. Hrdinové byli sympatičtí, jejich dialogy vtipné a poutavé. Kniha se četla příjemně, bavila mne. Suzanne nezklamala :)

26.03.2019 5 z 5


Pokořený svůdce Pokořený svůdce Suzanne Enoch

Nevšední námět se zneuctěnou debutantkou po šesti letech. Nemůžu říct, že bych se na tento díl těšila, ale děj byl příjemný, hrdinové sympatičtí a celkově se jedná o hezkou knihu. Suzanne nezklamala, mezi hrdiny to jiskřilo, bavilo mne sledovat jejich příběh.

26.03.2019 4 z 5


Odvážná záměna Odvážná záměna Eva Votavová

Kniha mne zaujala, ale váhala jsem kvůli absenci recenze. Ukázka nebyla příliš lákavá díky květnatému popisu a absenci dialogů. Přesto jsem neodolala a knihu koupila. Čekalo mne příjemné překvapení. Příběh dostal rychlý spád, dialogy hlavních hrdinů byly vtipné. V romanci se originální zápletka těžko najde, hlavní pro mne je, že se u čtení zasměji a zrelaxuji duši. Což se povedlo. Plný počet hvězdiček dávám v naději, že autorka opět něco napíše a jako povzbuzení pro všechny, co četli jen ukázku knihy. Občasné chyby v korekci přikládám nízkonákladovému vydání. Kniha mne opravdu bavila.

18.03.2019 5 z 5


Dračí nevěsta Dračí nevěsta Katherine Luka (p)

Kniha se čte velmi dobře. Děj má rychlý spád. Každou stránku jsem si vychutnala. Jen mi trošku chybělo několik nedokončených scén, což je chyba mé zvědavosti. Už se těším na další dílo této autorky.

05.03.2017 5 z 5


Povolání: Zaklínačka Povolání: Zaklínačka Olga Gromyko

Občas si knihy vybírám podle první a poslední stránky. Díky tomuto nešvaru jsem se téhle knize vyhýbala celý rok. První odstavec nudný a poslední jsem nechápala :) Jak nádherné překvapení. Pří čtení jsem se smála. Vtipné scény (tu s kulhavým žebrákem) si přehrávám ještě teď. Psáno s lehkostí a jedinečným smyslem pro humor, který hrdinku nevykresluje v superlativech.

09.04.2015 5 z 5