Hříšné tajemství

Hříšné tajemství https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/31456/bmid_the-griffin-family-series-hrisne-ta-fG6-31456.jpg 4 158 20

The Griffin Family Series série

< 3. díl >

Připadala mu jako zjevení: exotická bohyně, která se vznášela slavnostním sálem a přitahovala pohledy všech přítomných mužů. Stačil jediný pohled a Charlemagnu Griffinovi okamžitě vytanula představa vlahých nocí a saténově povlečeného lože... Ta představa byla naprosto scestná, jak záhy zjistil, poněvadž dáma sice vyhlížela svůdně, nicméně svést se jen tak nedala. Ale protože Charlemagne nepatřil k mužům kteří se nechají lehce odbýt, vytasil všechny trumfy z rukávu, včetně podrobností chystaného obchodu, na němž hodlal pohádkově zbohatnout. I v tom se však šeredně zmýlil. Lady Sarala Carlisleová možná působí jako neškodná naivka, ovšem pod touto maskou se skrývá brilantní mysl výtečné obchodnice. Jak by mohla nevyužít cenných informací, které jí Charlemagne tak hloupě vyzradil? Proč by se měla ochudit o bohatství, které jí může spadnout do klína? A proč by se měla v takovéto výjimečné situaci zaobírat banální otázkou, jestli za to všechno nakonec nezaplatí neúměrnou cenu? A jaká je vlastně cena srdce obletované dámy?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Something sinful , 2006


více info...

Přidat komentář

Ála1968
04.06.2023 3 z 5

Bylo to lepší než předchozí díl,ale první díl vítězí . Tato série mi přijde nějaká slabší.

miruska1
28.01.2023 3 z 5

Za mně, asi nejhorší kniha od této autorky. Závěr byl z celé knihy nejlepší. Inač, hlavne postavy má vůbec nezaujali, nedokázala jsem se začist.......


rampapa
18.03.2022 5 z 5

Na třetí díl jsem se hodně těšila. Charlegmana jsem si oblíbila už z předešlých dílů a teď ho mám ještě radši. Sarala byla úžasná. Moc jsem si ji zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu poslední díl o vévodovi. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

johana3160
18.11.2021 3 z 5

Celkem prumerny roman. Ale konec pobavil.

DUNIKO
14.11.2020 5 z 5

První knížka od této autorky a určitě ne poslední.Bylo to moc pěkné,milé a romantické.Jen by mě zajímalo kde paní autorka přišla ke jménu Charlemagne???Ale Shay dokonale ladilo se Saralou.Jako obvykle jsem z celé série četla tu jako první takže mě to příjemné naladilo na další knížky. Líbilo se mi to:):):).

moudivlacek
20.10.2020 4 z 5

Hezká romantika, vtipné dialogy, i ta troška napětí tam byla, prostě klasická červená knihovna. Shay je sympaťák a rozhodně si umí "zahrávat" se svým protivníkem - lady Saralou. Ale ani ona není ve světě obchodu žádný nováček a Shay to brzy pozná na vlastní kůži. A navíc jsou k sobě přitahováni silou lásky. A běda tomu, kdo chce tento vztah zničit. Shay má totiž navíc i milující rodinu, která nikoho nenechá na holičkách.
Moc se těším na příběh Sebastiana - hlavu rodiny.

Maruš.D
02.10.2020 2 z 5

Ze začátku mě kniha skoro vůbec nezaujala. Prostě jsem se nějak nemohla vžít do příběhu a do postav. Postupem to bylo docela čtivé, ale i tam jsem některé pasáže jen tak letmo přejela očima.
Shay byl fajn, ale nijak zvlášť mě nezaujal. Musím však říct, že se mi líbí vlastnosti a charakter Griffinových.
O Sarale toho ani nemám moc co říct, protože už jsem to zapomněla a to jsem knihu dočetla před 5 minuty.
Příběh byl vtipný, i když dost ujetý. Kdo mne naopak mile překvapil, tak to Sebastian, na jehož příběh se nakonec i trochu těším.

izfnp
28.03.2020 4 z 5

Príjemný, zábavný, zápletkami a motívmi vcelku nový počin v porovnaní s ostatnými knihami autorky. Prekombinovaný, ale chytrý príbeh rýchlo utečenie i vďaka postavám: hlavné charaktery sú sympaťáci, ktorým fandíte, no bavia aj vedľajšie postavy v podobe ďalších hrdinov z Girffinovskej ságy. Dokonca aj vojvoda si výrazne polepšil, tak uvidíme, čo prinesie jeho časť. Ak bude lepšia, než dvojka, budem spokojná.

petraj30
12.03.2020 3 z 5

Byla to příjemná změna oproti předešlým dílům. Ten začátek byl trošku nudnější, ale od poloviny se to zdárně rozjelo a na konci jsem se od srdce zasmála (to jsem překvapila sebe sama). Předchozí díl mě tolik nenadchl.
Sarala nebyla typická anglická slečinka, ale někdy to dost přeháněla. Shay se mi ze sourozenců líbil zatím nejvíc. O největší zpestření se ale zasloužili delegáti z Číny.
Zbývá mi poslední díl, ale mám trochu obavy, protože Sebastian je takový bručoun a působí jako suchar...

immerin
22.05.2019 4 z 5

Začátek mne nijak neoslnil, ale v průběhu knihy jsem se nechala vtáhnout do děje a jen těžko jsem se odtrhávala. Doporučuji

Etule
24.08.2018 4 z 5

Zatím nejlepší díl. Sarala byla skvělá, moc se mi líbilo, jak ho na začátku přelstila. :) Měla jsem problém si oblíbit Melbourna, ale v tomhle díle trošku stoupnul. Takže jsem přece jen zvědavá na jeho příběh.
Shaye jsem měla od začátku nejraději, takže jsem si jeho příběh užila. Čínští bojovníci byli docela příjemný bonus. ;)

vcielka
20.07.2018 4 z 5

Postavy krasne, ako chlap tak i zena. Pacili sa mi ich charaktery. Shaya nie je problem si oblubit a zo Sarali cisela exotika, co sa mi velmi pacilo. Len v tejto serii mi akosi vadia tie komplikovane pribehy. Ten koniec ako z hlupaka urobili s prehladom este vacsieho hlupaka mi celkom vadilo. Akosi nemam rada protivnikov, ked su hlupi. Prislo mi to jeho obalamutenie cele akosi prihluple a detinske.

karamelka57
09.02.2018 4 z 5

troška mi na Sarale niečo vadilo, bola to taká chytrolína, ale inak celkom fajn. ale z tejto série najlepšia jednoznačne prvá časť...

kacaaba
17.02.2016 5 z 5

Tak mě tento díl připadal nejnapínavější. I jsem se nasmála a hrozně jsem fandila hlavní hrdince. Nebyla to žádná nána, ale inteligentní žena, která se ho nebála, dokázala si dělat legraci a stála si za svým.

Kamiliana
07.12.2015 5 z 5

Ke knize jsem se dostala po pár slabších knížkách jiných autorů a úplně jsem ožila. Je sice pravda, že tento žánr nic neřeší, ale pokud je dobře napsán, je to pohlazení na duši :-) Zde je bonusem vtipné pošťuchování mezi hlavními postavami i způsob, jakým je vztah rozehrán.

jaja1989
30.03.2015 3 z 5

musim rict ze tato autorka umi i lepsi knizky.Zacatek zajimavy tema ale pak se to dlouho tahlo a autorka na muj vkus moc prekombinovala cinani, spatny milenec atd.

luci2
25.12.2013 5 z 5

Knížka se mi líbila a dobře se mi četla. Sice Číňany bych v knížce tolik nemusela, ale i tak byl příběh pěkný. Charlemagne byl okouzlující a Sarala byla chytrá a vtipná. Líbilo se mi, že mu nic nenechala zadarmo a vždy vymyslela něco co neočekával.

Sydney Rose
28.08.2013 5 z 5

Super knížka. Místy taková neotřelá. Určitě si přečtu celou sérii.

machrus
10.04.2013 3 z 5

Čekala jsem podle hodnocení, že tato kniha bude horší.Tak špatné to zase nebylo.

lanusinka
27.10.2012 4 z 5

Rozhodně zajímavější než předchozí díl, narozdíl od neslané nemastné Karolíny je Sarala zajímavá a její dialogy jsou zábavné...

Štítky knihy

romance historické romance

Autorovy další knížky

Suzanne Enoch
americká, 1970
2006  85%Lekce lásky
2010  86%Pokořený svůdce
2008  83%Plamen v srdci
2011  88%Anglický hrdina
2009  82%Hříšné tajemství

Kniha Hříšné tajemství je v

Přečtených251x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených8x
Knihotéce149x
Chystám se číst24x
Chci si koupit3x
dalších seznamech5x