DenisaBook DenisaBook komentáře u knih

☰ menu

Neviditelní Neviditelní Vlastimil Vondruška

Kniha se mi líbila. Je tam spousty autorových politických názorů jak už tu někdo píše, ale o tom to je, si myslím. Jeho kniha jeho názor. Máme přeci svobodu slova.
Příběh se mi moc líbil. Opravdu sem si čtení užila a byla jsem vtažena do děje. Je zajímavé číst o bytostech, kteří ani netuší co je to láska. A možná proto jsou postavy tak bezprostřední. Protože nevědí, že se některé věci vymyšlené společností nemají dít tak rychle. Za mě zajímavé čtení a doporučuji si knihu přečíst.

09.12.2021 5 z 5


Přízraky noci Přízraky noci Kateřina Ševčíková

Tak já moc nevím. Docela dobře se to četlo, neříkám, že to nebyla zajímavá kniha. Ale cítila jsem, že je to autorčina prvotina. Některých věcí tam bylo až moc a některých málo. Málo vysvětlené, málo rozepsané. Občas mi ten text splýval a na jedné stránce jsem se snadno dokázala ztratit a musela číst znovu. Abych se tedy přiznala ,mému hodnocení však dopomohl konec této knihy. Možná, kdyby byl příběh více rozveden, kdyby bylo snad i o sto stránek víc, dávalo by to větší smysl.

07.12.2021 3 z 5


Zvon Zvon Neal Shusterman

No tak tohle fakt bolelo. Dlouho už jsem nepsala recenzi. Neměla jsem potřebu, ale tahle kniha mě víc zklamala, než potěšila. Za mě nejslabší díl ze série. Ano konec dává smysl, ale hlavních hrdinů bylo tak málo, že jsem tu knihu opravdu kousala.
Po dlouhé době jsem byla ráda, že jsem knihu dočetla a vrátila do poličky. Dvě hvězdy dávám opravdu jen kvůli Citře a Rowenovi.

15.04.2021 2 z 5


To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Když sem knihu koupila, věděla jsem jen, že je o manželské krizi. Začala jsem číst a polilo mě horko. Tento příběh se mě dotkl nejvíc. Jako bych četla o sobě. O mém muži. O naši největší bolesti. Neuvěřitelně Colleen fandím. Vždycky se dotkne mého srdce. To nejlepší v nás.... příběh o bolesti, kterou pochopí v dnešní době, bohužel, hodně manželství. Láska může zůstat i bez štěstí.

25.10.2019 5 z 5


Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Nádherný

16.07.2019 5 z 5


Pouto Pouto Anna Todd

Po téhle knize mám tak rozházené hormany že to ani není možný. Fakt jízda. Hodnotím jako celek. Fakt sem měla občas strach číst dál. Budou spolu, nebudou spolu. Chvílema jsem si říkala” jestli nebudou tak to nepřežiju” :D doporučuji přečíst.

28.04.2019 5 z 5


Odveta Odveta Joelle Charbonneau

První díl, pecka, druhý díl pecka, třetí díl už trochu postrádá velkolepé zakončení, které mi tak trochu chybělo. Konec série trochu nenaplnil mé očekávání. A za velké mínus taky považuji to, proč se to Cie všechno vlastně "povedlo".
Mylím, že dost knih má fantastický příběh, ale autor to pak vždycky zabije tím koncem, který je rychlý, nic moc Vám nevysvětlí a na konec cítíte jen pocit nevysvětlených otázek. ŠKODA

09.01.2018 4 z 5


Pád Pád Lauren Kate

Kniha mi přišla jako slátanina asi 2 příběhů co už jsem četla. Není špatně napsaná, ale zdálo se mi jako bych ten příběh už držela v ruce.

05.01.2018 2 z 5


Mechanická princezna Mechanická princezna Cassandra Clare (p)

Zase úžasná serie. Nepříjde mi rozumné srovnávat tuto serii s Nástroji smrti, protože je to zase jiný příběh. A jsem vděčná, že sem do toho světa lovců stínů mohla zase nachvilku spadnout.

01.12.2017 5 z 5


Město nebeského ohně Město nebeského ohně Cassandra Clare (p)

Každý z nás si vždycky ( aspoň někdy ) touží najít v knihách příběh, který by ho jak se říká posadil na... . Nestává se mi moc často, že najdu nějakou ságu knih, která se mi nechce opouštět, ale u této se to stalo. Vážně jsem si v knize našla nové přátelé, prožívala vše s nima a teď mě moc mrzí, že to je u konce. Všem náročným čtenářum: Ano, není to dokonale napsané, nějaké pasáže v knize ( ať už v kterémkoli díle) jsou nudné, nebo předvídatelné, ale podle mě to ke knihám patrí. Náše životy taky nejsou vždycky
napínavé jak kšandy a to dělá z tohoto příběhu aspoň něco uvěřitelného, co si člověk pustí do hlavy. Těžko se mi tento svět opouští, ale bylo to parádní dobrodružství, perfektní nápad a něco to ve mě nechalo. Svět Cass Clare je podle mě jeden z těch lepších a doporučuji přečít.

17.08.2017 5 z 5


Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Ten konec byl trochu rychlý, ale stejně mi to vzalo dech.

09.07.2017 4 z 5


Nebudete se bát ničeho zlého Nebudete se bát ničeho zlého John Searles

Kniha se hezky čte, příběh Vás vtáhne do knihy, ale pořád na něco čekáte a ... Kniha byla zajímavá, ale znovu už bych jí nečetla.

29.06.2017 3 z 5


Get the Louk: # je to na tobě Get the Louk: # je to na tobě Lucie Dejmková

No nevím...Rozhodně nenadchne, ale ani neurazí. Jen jsem měla trochu jiné očekávání....

27.06.2017 2 z 5


Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Jedna z nejlepších knih u mě v knihovně. Vtipná, opravdu se u ní smějete nahlas a to se mi už moc nestává. Pro mě jednoznačně velmi dobrá kniha.

29.04.2017 5 z 5