Get the Louk: # je to na tobě

Get the Louk: # je to na tobě https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/343787/bmid_get-the-louk-Buk-343787.jpg 3 25 8

Tohle není tutoriál! Žádné návody, instrukce či hotová řešení. Líčení nemá pevně daná pravidla, tak se nebojte vyzkoušet zdánlivě nemožné! Tohle je knížka pro holky, dívky, ženy, maminky a klidně i babičky. Lucie Dejmková, známá také jako Lou, autorka neuvěřitelně kreativního blogu Get the Louk, který si právem zaslouží titul „beauty blog roku“, v knize neradí, čím při líčení začít a jak postupovat, ale podpoří vás v hledání svobody a inspirace.... celý text

Přidat komentář

Sasha001
01.12.2019 4 z 5

Kniha je fajn. Ze začátku jsem čekala, že se dozvím i něco nového, jiného, než zaznělo v Lucčiných videích, ale nestalo se tak. I tak jsem ráda, že knížku mám, protože Lou a její videa mám ráda.

baryblueberry
04.03.2018 5 z 5

Udělila jsem pět hvězd, protože jsem toho názoru, že pokud si chce někdo, kdo se moc nelíčí anebo s líčením začíná, udělat jasno v tom, čím se líčit a jaké jsou možnosti, tak je tohle super. Nehodlám se titulovat na mistra řemesla, ale do kategorie začínající se neřadím a úplně nevidím, že by mě osobně tahle kniha něco dala. Tím neříkám, že není na škodu si oprášit základy. Nicméně se mi i tak kniha líbila, ale těším se, pokud vyjde něco pro pokročilejší.


Hendrychova.K
14.01.2018 3 z 5

Kniha pro holky, které začínají s make-upem a chtějí vědět, jak na to. Co bylo zmíněno v knize, jsem již slyšela v Lucčiných videích. Takže pro mě nic nového.

eliza_479
28.11.2017 3 z 5

Moc dobře napsaná kniha , jen mi příjde že mi uniká pojinta knihy . Na Lou koukám už 4 roky a Když se zmínila o knize hned jsem letěla do knihkupectví . Ano ta kniha vypadá moc dobře to se jí moc povedlo .Ale v té knize je to samé co ve videích . Pokud ji sledujete dlouho tak ta kniha vám je k ničemu, protože stačí se kouknout na pár jejích videí a je to to samé jako byste četli knížku . Neříkám že to je propadák .... Ale není to ani bomba

Kamiliana
20.08.2017 2 z 5

Pro mě velké zklamání. Vlastně nechápu, proč kniha vznikla. Ano, není to tutoriál... líčení je bez návodů, obrázků, popisů. Autorka nebere v potaz finanční zázemí čtenářek (kde asi (nejen) náctileté slečny vezmou 2tisíce jen na make-up), hnědé stíny doporučuje jako univerzální (u alergiček ale zvýrazní červené bělmo), rozpis výrobků k líčení není kompletní atd. Zkrátka je to obecné, povrchní seznámení, které vám řekne, že líčení je fajn, ale informace a využitelné rady jsem našla v jiných publikacích. Sama autorka vás odkáže na internet, kde si máte najít bloggerku s podobným stylem tomu vašemu a tu "okopírovat". Rada za tři stovky :o) (využijí ji i babičky, kterým je mimo jiných kniha určena?)

Andvejka
01.07.2017 5 z 5

Tohle není tutoriál! - Opravdu není. Je to čtivě napsaná knížka pro ženy a dívky, které se chtějí seznámit se základy líčení, nebo jen prostě rozšířit okruh svých znalostí.

Kdo sleduje Lou a její videa, tak spoustu věcí z knihy už od ní nejednou slyšel. Já ji sleduju moc ráda a nelituji, že jsem si knihu pořídila. Byla napsaná svižně, moc hezky se mi četla.

DenisaBook
27.06.2017 2 z 5

No nevím...Rozhodně nenadchne, ale ani neurazí. Jen jsem měla trochu jiné očekávání....

sabanka
25.06.2017 4 z 5

Co se týče kategorie, tak splňuje očekávání, dokonce v tom je Lou, ale prostě já nevím....

Štítky knihy

kosmetika péče o pleť, líčení blogy

Autorovy knížky

Lucie Dejmková
česká, 1991
2017  67%Get the Louk: # je to na tobě

Kniha Get the Louk: # je to na tobě je v

Právě čtených3x
Přečtených43x
Čtenářské výzvě13x
Doporučených1x
Knihotéce23x
Chystám se číst14x
Chci si koupit10x