buchio buchio komentáře u knih

☰ menu

Elon Musk Elon Musk Ashlee Vance

Prectena ceska i anglicka verze. Dokonale. Nejlepsi knizka poslednich let. Po Stevu Jobsovi dalsi velikan ktery meni svet a jeste od neho muzeme cekat spoustu revolucnich vynalezu.

26.02.2018 5 z 5


Tajné dopisy mnicha, který prodal své ferrari Tajné dopisy mnicha, který prodal své ferrari Robin S. Sharma

Precteno v anglictine. Inspirativni. Poucne a motivujici. Ale nic wooow

26.02.2018 3 z 5


Počátek Počátek Dan Brown

Skvela oddechovka. Precteno za vikend. Pro me jako milovnika technologii, vesmiru a zakladnich otazek lidstva nutne cteni. Jako relax super.

26.02.2018 5 z 5


Shoe Dog Shoe Dog Phil Knight

Dokonale. Prectene v anglictine. Skvely pohled na zivot zakladatele firmy a rozjezd prodeje sporzovnich bot. Doporucuji.

26.02.2018 5 z 5


Nostradamus: jak se z podivínského renesančního astrologa stal moderní prorok zkázy Nostradamus: jak se z podivínského renesančního astrologa stal moderní prorok zkázy Stéphane Gerson

Cekal jsem vic ze zivota. Ale i tak prinosne info o tom jak se vyvijel fenomen predpovedi az do dnesni doby.

26.02.2018 3 z 5


Nikola Tesla Nikola Tesla Marc J. Seifer

Dokonale. Velka skoda pro cele lidstvo ze teslu nikdo nebral vazne a nepodporoval ho v jeho silenych napadech. I tak dokazal zmenit svet a posunout lidstvo do doby elektricke.

29.12.2017 5 z 5


Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Bohuzel jsem nejdrive videl film takze to pro me byla docela nuda...ale jako odpocinkove cteni na dovolenou a vypnuti mozku docela dobre

04.08.2017 5 z 5


O čem sním, když náhodou spím O čem sním, když náhodou spím Andrej Babiš

byt to sen ceskeho naroda bez politicke angazovanosti babise byl by to krasny sen ceske zeme kde bych chtel zit - zalozim do knihovny a jednou dam precist detem

04.08.2017 5 z 5


Čistá postupka – 6 přátel, kteří se díky pokeru stali milionáři Čistá postupka – 6 přátel, kteří se díky pokeru stali milionáři Ben Mezrich

Poker jsem nikdy nehral ale ten pribeh o je dokonaly az skoro neuveritelny. Jak dokazala parta vysokoskolaku promenit napad na online poker v miliardovou spolecnost behem par let a jeste se pritom kralovsky bavit nez se jednoho dne vsechno posralo. Takovy vlk z wall street jen o pokru. Neuveritelna jizda.

04.08.2017 5 z 5


Futurista: Život a filmy Jamese Camerona Futurista: Život a filmy Jamese Camerona Rebecca Keegan

Konecne vim jak se natacely me oblibene filmy a proc jsou tak uspesne. Skvely pohled do cameronovy duse a na jeho vize a sny ktere jednou provzdy zmenily filmovy prumysl a z jeho filmu se staly legendy. A konecne vim jak se natacela moje oblibena propast.

16.06.2017 5 z 5


Harvardský psychedelický klub Harvardský psychedelický klub Don Lattin

Tak tohle je velka parada. Nutkani vyzkouset lsd a skvely pohled na kus americke historie kdy se zacal menit svet a californie se stala stredem vesmiru. Ja jsem byl nadseny.

16.06.2017 5 z 5


Coco Chanel Coco Chanel Henry Gidel

Skoro by se nechtelo verit ze se jedna o skutecny pribeh. Dechberouci zivotni cesta nejvetsi legendy nejen modniho prumyslu spojena s osobnim zivotem a nenaplnenou laskou a spoustou temer bulvarnich pribehu v pozadi vyznamnych historickych udalosti. Urcite doporucuju.

16.06.2017 5 z 5


Mágové: Pátrání po tajné tradici Mágové: Pátrání po tajné tradici Adrian Gilbert

Velmi zajimavy pohled na puvod civilizace, narozeni jezise krista a vznik krestanstvi. Vse co zname ze skoly a co uci cirkem nemusi byt az zase takova pravda. Sokujici informace a spojitosti krestanstvi s egyptskymi bohy a vesmirem je neuveritelna. Víte kdy se narodil jezis kristus? Ne. Bohuzel. Stedry den to opravdu neni.

16.06.2017 4 z 5


Cesta Steva Jobse Cesta Steva Jobse William L. Simon

Miluju vse o Jobsovi a tohle je zase trochu jiny pohled a presto zajimavy a strucny pribeh cloveka ktery si sel za svym snem a motivovala ho touha zmenit svet a dat lidem ty nejlepsi produkty. Inspirujici a urcite doporucuji. 3 nej kniha o Jobsovi.

11.02.2017 4 z 5


Michael Schumacher: Cesta na vrchol Michael Schumacher: Cesta na vrchol James Allen

Konecne jsem se dozvedel podrobne info a nahledl do zivota i zavodu a bavilo me to co vse musel udelat aby se stal legendou...a to jeste autor netusil jak to jednou vse skonci...

31.01.2017 4 z 5


Stalker Stalker Lars Kepler

Chtel sem nejakou oddychovku na vikend do ipadu. Vybiral sem z nej knih 2016 podle databazeknih a tohle me zaujalo nejvic. Nic sem od Lars Kepler jeste necetl. A docela me to bavilo a diky posuvnemu cteni to byla rychlovka. Procistil sem si hlavu takze spokojenost. Ale priste zkusim zase jineho autora.

31.01.2017 4 z 5