buchio buchio komentáře u knih

Obálka knihy Elon Musk Elon Musk Ashlee Vance

Prectena ceska i anglicka verze. Dokonale. Nejlepsi knizka poslednich let. Po Stevu Jobsovi dalsi velikan ktery meni svet a jeste od neho muzeme cekat spoustu revolucnich vynalezu.

26.02.2018

Obálka knihy Tajné dopisy mnicha, který prodal své ferrari Tajné dopisy mnicha, který prodal své ferrari Robin S. Sharma

Precteno v anglictine. Inspirativni. Poucne a motivujici. Ale nic wooow

Obálka knihy Počátek Počátek Dan Brown

Skvela oddechovka. Precteno za vikend. Pro me jako milovnika technologii, vesmiru a zakladnich otazek lidstva nutne cteni. Jako relax super.

Obálka knihy Shoe Dog Shoe Dog Phil Knight

Dokonale. Prectene v anglictine. Skvely pohled na zivot zakladatele firmy a rozjezd prodeje sporzovnich bot. Doporucuji.

26.02.2018

Obálka knihy Nostradamus: jak se z podivínského renesančního astrologa stal moderní prorok zkázy Nostradamus: jak se z podivínského renesančního astrologa stal moderní prorok zkázy Stéphane Gerson

Cekal jsem vic ze zivota. Ale i tak prinosne info o tom jak se vyvijel fenomen predpovedi az do dnesni doby.

Obálka knihy Nikola Tesla Nikola Tesla Marc J. Seifer

Dokonale. Velka skoda pro cele lidstvo ze teslu nikdo nebral vazne a nepodporoval ho v jeho silenych napadech. I tak dokazal zmenit svet a posunout lidstvo do doby elektricke.

29.12.2017

Obálka knihy Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Bohuzel jsem nejdrive videl film takze to pro me byla docela nuda...ale jako odpocinkove cteni na dovolenou a vypnuti mozku docela dobre

04.08.2017

Obálka knihy O čem sním, když náhodou spím O čem sním, když náhodou spím Andrej Babiš

byt to sen ceskeho naroda bez politicke angazovanosti babise byl by to krasny sen ceske zeme kde bych chtel zit - zalozim do knihovny a jednou dam precist detem

04.08.2017

Obálka knihy Čistá postupka – 6 přátel, kteří se díky pokeru stali milionáři Čistá postupka – 6 přátel, kteří se díky pokeru stali milionáři Ben Mezrich

Poker jsem nikdy nehral ale ten pribeh o je dokonaly az skoro neuveritelny. Jak dokazala parta vysokoskolaku promenit napad na online poker v miliardovou spolecnost behem par let a jeste se pritom kralovsky bavit nez se jednoho dne vsechno posralo. Takovy vlk z wall street jen o pokru. Neuveritelna jizda.

04.08.2017

Obálka knihy Futurista: Život a filmy Jamese Camerona Futurista: Život a filmy Jamese Camerona Rebecca Keegan

Konecne vim jak se natacely me oblibene filmy a proc jsou tak uspesne. Skvely pohled do cameronovy duse a na jeho vize a sny ktere jednou provzdy zmenily filmovy prumysl a z jeho filmu se staly legendy. A konecne vim jak se natacela moje oblibena propast.

16.06.2017

Obálka knihy Harvardský psychedelický klub Harvardský psychedelický klub Don Lattin

Tak tohle je velka parada. Nutkani vyzkouset lsd a skvely pohled na kus americke historie kdy se zacal menit svet a californie se stala stredem vesmiru. Ja jsem byl nadseny.

Obálka knihy Coco Chanel Coco Chanel Henry Gidel

Skoro by se nechtelo verit ze se jedna o skutecny pribeh. Dechberouci zivotni cesta nejvetsi legendy nejen modniho prumyslu spojena s osobnim zivotem a nenaplnenou laskou a spoustou temer bulvarnich pribehu v pozadi vyznamnych historickych udalosti. Urcite doporucuju.

16.06.2017

Obálka knihy Mágové: Pátrání po tajné tradici Mágové: Pátrání po tajné tradici Adrian Gilbert

Velmi zajimavy pohled na puvod civilizace, narozeni jezise krista a vznik krestanstvi. Vse co zname ze skoly a co uci cirkem nemusi byt az zase takova pravda. Sokujici informace a spojitosti krestanstvi s egyptskymi bohy a vesmirem je neuveritelna. Víte kdy se narodil jezis kristus? Ne. Bohuzel. Stedry den to opravdu neni.

Obálka knihy Cesta Steva Jobse Cesta Steva Jobse William L. Simon

Miluju vse o Jobsovi a tohle je zase trochu jiny pohled a presto zajimavy a strucny pribeh cloveka ktery si sel za svym snem a motivovala ho touha zmenit svet a dat lidem ty nejlepsi produkty. Inspirujici a urcite doporucuji. 3 nej kniha o Jobsovi.

11.02.2017

Obálka knihy Michael Schumacher: Cesta na vrchol Michael Schumacher: Cesta na vrchol James Allen

Konecne jsem se dozvedel podrobne info a nahledl do zivota i zavodu a bavilo me to co vse musel udelat aby se stal legendou...a to jeste autor netusil jak to jednou vse skonci...

31.01.2017

Obálka knihy Stalker Stalker Lars Kepler

Chtel sem nejakou oddychovku na vikend do ipadu. Vybiral sem z nej knih 2016 podle databazeknih a tohle me zaujalo nejvic. Nic sem od Lars Kepler jeste necetl. A docela me to bavilo a diky posuvnemu cteni to byla rychlovka. Procistil sem si hlavu takze spokojenost. Ale priste zkusim zase jineho autora.

31.01.2017

Zavřít