O čem sním, když náhodou spím přehled
Vize 2035 pro Českou republiku, pro naše děti. Vize politika Andreje Babiše o možném trendu politického a společenského vývoje České republiky.
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha vyvolává silné reakce mezi čtenáři. Mnozí ji považují za politickou agitaci, která postrádá hloubku a konkrétní vize. Kritici poukazují na to, že autorství je sporné a že text je plný populismu a prázdných slibů. Někteří čtenáři si stěžují na jazyk a styl, který je považují za primitivní a nevhodný pro seriózní literaturu. Na druhou stranu se najdou i ti, kteří uznávají marketingovou stránku knihy a její schopnost oslovit široké publikum. Celkově však převládají negativní názory, které knihu hodnotí jako odpad a zklamání. Více v komentářích.
Komu by se kniha O čem sním, když náhodou spím mohla líbit?
- Čtenáři, kteří se zajímají o politiku
- Odpůrci populismu a politické propagandy
- Ti, kdo hledají kritické názory na současné dění
- Milovníci kvalitní literatury
- Čtenáři, kteří se nebojí vyjádřit svůj názor
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize O čem sním, když náhodou spím. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 129 komentářůSouvisející novinky - O čem sním, když náhodou spím (0)
Kniha O čem sním, když náhodou spím v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 308x |
| ve Čtenářské výzvě | 28x |
| v Mé knihovně | 90x |
| v Chystám se číst | 17x |
| v Chci si koupit | 3x |
| v dalších seznamech | 2x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
politika propaganda Státní bezpečnost (StB) podnikání privatizace politici politické strany politické teorie populismus Andrej Babiš, 1954– česká politikaAndrej Babiš také napsal(a)
| 2017 | O čem sním, když náhodou spím |
| 2021 | Sdílejte, než to zakážou! |

78 %
85 %
O čem sním, když náhodou spím
"Odpady" moc často nedávám, myslím, že jej ode mě zatím schytala jen Schillerová a Maxim Habanec, bohužel jsem sebemrskač a dala jsem si za úkol nastudovat pár memoárů a elaborátů ze strany politiků, takže myslím, že co se týče našeho českého rybníčku těch odpadů ještě několik v dohledné době padne.
Začala jsem Andrejem, ano. Při čtení mě v hlavě celou dobu provázel Prchalův arogantní vyjetý hlas, takže autor této zábavné literatury je jasný na první dobrou. Já ani nevím, co říct. Nejlépe to shrnul v komentáři uživatel DanMoretti, asi bych se opakovala.
Nicméně je to minimálně fascinující ukázka, jak se dá vydávat PR manuál za osobní výpověď. Místo pamětí dostanete katalog volebních slibů s poetickým rámováním právě toho krásného snu. Neexistuje tu žádná vnitřní reflexe, jen marketingová fikce o zachránci národa. Z hlediska politické komunikace to má hodnotu učebnice manipulace, z literárního hlediska to je nehodnotitelné.