Cesta Steva Jobse

Cesta Steva Jobse https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112188/bmid_cesta-steva-jobse-u9w-112188.jpg 4 17 5

Kniha Cesta Steva Jobse přináší živé příklady náročných úkolů a vítězství Jobsova leadershipu od zavedení převratných produktů jako Apple II a Macintosh přes období, kdy Jobs překvapivě upadl v nemilost, po jeho návrat ke kormidlu Applu, zapojení do Pixaru a vývoje iPodu, iPhonu, iPadu a mnohého dalšího. Ukazuje čtenářům, jak použít jeho zásady a přístupy ve vlastním životě a kariéře. Steve Jobs je revoluční vůdce a myslitel a jeho vyčerpávající životopis nedávno vyšel. V Cestě Steva Jobse však Jay Elliot poprvé předkládá hluboký, zasvěcený pohled na jedinečný vůdcovský styl Steva Jobse, který navždy změnil náš každodenní život a svět kolem nás. Každý, kdo se chce z jeho úspěchu poučit, zde najde zajímavé a inspirující poznatky téměř na každé straně. Úžasné čtení pro všechny z nás, kdo se snažíme, aby naše vize byly úzce spojeny s řešením detailů. iLeadership pro novou generaci. Jay Elliot, bývalý starší viceprezident Applu, ve spolupráci s Williamem L. Simonem předkládá hluboký, zasvěcený pohled na jedinečný vůdcovský styl Steva Jobse, který navždy změnil náš každodenní život a svět kolem nás. Každý, kdo se chce z jeho úspěchu poučit, zde najde zajímavé a inspirující poznatky téměř na každé straně.... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Práh
Originální název:

The Steve Jobs Way , 2012


více info...

Přidat komentář

lukas9608
26.05.2019 3 z 5

Zajímavá osobnost, avšak ne příliš kvalitní životopis.

Layyen
19.08.2018 4 z 5

jedna z mnoha knih o Stevu Jobsovi... mnoho zajímavých faktů, a údajů... Sám produkty applu nemám rád, jsou předražené a moc toho neumí.. ale to že dokázal tyhle krámy prodat je prostě obdivuhodné..


Vesmich
17.07.2018 5 z 5

Kniha mě zaujala jednak jako náruživého uživatele produktů firmy Apple a současně jako tvůrce služeb, byť ve zcela jiném odvětví. Text je uživatelsky příjemný, intuitivní a inspirativní.

buchio
11.02.2017 4 z 5

Miluju vse o Jobsovi a tohle je zase trochu jiny pohled a presto zajimavy a strucny pribeh cloveka ktery si sel za svym snem a motivovala ho touha zmenit svet a dat lidem ty nejlepsi produkty. Inspirujici a urcite doporucuji. 3 nej kniha o Jobsovi.

devron
07.06.2013 3 z 5

Není to špatné, ale Jobsův životopis od Isaacsona je o dva levely lepší.

Autoři knihy

Jay Elliot
americká

Kniha Cesta Steva Jobse je v

Právě čtených2x
Přečtených34x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce21x
Chystám se číst8x
Chci si koupit1x