Blauny Blauny komentáře u knih

☰ menu

Černé lži Černé lži Alessandra Torre

Čekala jsem romantický příběh a to také byl. Ale také měl "něco" navíc. Něco, co mě nutilo číst dál a dál, něco co se mi moc líbilo.

28.09.2015 5 z 5


Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

Hodně se mi to líbilo. Ani kapitoly z různých pohledů mi nevadily. Naopak. Postupně jsem si skládala příběh dohromady, dozvídala se nové informace. Udržovalo mě to v napětí a životy postav mě pohltily a alespoň chvíli jsem je prožívala zároveň s nimi. To se mi stane jen u málo knih a jen málo spisovatelů mě dokáže do příběhu vtáhnout. Ale u Jojo se mi to stalo už podruhé...

09.02.2015 5 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Půjdu proti proudu-nuda, nuda a ještě jednou nuda.

23.09.2014 2 z 5


S hlavou v oblacích (pejru) S hlavou v oblacích (pejru) Kateřina Petrusová

Už dlouho jsem se u knihy tak nezasmála a i když jsem v druhé třetině knížky chtěla hlavní hrdinku zaškrtit, tak mě velice pobavila a doporučuji!

02.09.2014 5 z 5


Předurčena do hrobu Předurčena do hrobu Jeaniene Frost

Po delší době jsem se pustila do dalšího dílu a opět jsem byla mile překvapena. Kniha mě udržela v napětí od začátku až do konce a jsem moc zvědavá, jak se budou příběhy odvíjet dál. No a nakonec nesmím zapomenout - Bones je prostě neodolatelný.

23.06.2014 5 z 5


V ringu V ringu Katy Evans

Takže shrnu to asi takto: kniha je pro hóódně velké romantičky, Remy je absolutně nereálná postava, ale každá si ho musí zamilovat, a Brooke mi lezla na nervy :)

12.06.2014 3 z 5


Probuzený milenec Probuzený milenec J. R. Ward (p)

Tak nevím jak se mi to podařilo, ale pěkně jsem se zaháčkovala :))) Zpočátku jsem upíry odmítala a žánr fantasy mě vůbec neoslovoval. A ejhle, co se nestalo... teď to úplně hltám. Zatím jsem u pětky a všechny z Bratrstva miluju!!! Sice po pár dílech je příběh dost předvídatelný a konce dopadnou jak jinak - dobře (a to je dobře), ale je to prostě skvělé!

10.04.2014 5 z 5


Zakázaná přitažlivost Zakázaná přitažlivost Kateřina Petrusová

Moc hezké čtení. První díl je sice nedostižný, ale trojka byla zábavná, vtipná, místy napínavá i romantická. Prostě to, co od knížky očekávám :)

10.04.2014 4 z 5


Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Tak já nevím, možná je to tím, že podobných knih je teď opravdu hodně....a proto mě to už tak nebere... On dokonalý s pekáčem buchet, ona sladká = dokonalý sex. Ani nevím jestli je to technicky možné, to co tam prováděli :))) Ale po náročném dni jako odreagování, no proč ne.

10.02.2014 3 z 5


Nezkrotná Lucy Nezkrotná Lucy Jennifer Crusie

Příjemná vtipná oddychovka - občas jsem se řehtala jak kůň :-)

22.01.2014 4 z 5


Nebezpečná láska Nebezpečná láska Kateřina Petrusová

První část knihy mě hodně bavila. Michaelovo uzavření se do dětského světa mi přišlo jako skvělý nápad a jeho chování jako dítěte bylo skvěle napsané. Někdy jsem i zapomínala, že je to dospělý chlap. U další části, kdy už byli zpět v Newyorku, jsem trochu dostala strach, že jsem se ocitla v jiné knize (ty co jsou tak tlusté, ale děje mají tak na dvacet stran). Ovšem závěr to opět vylepšil. Nakonec musím konstatovat, že se mi kniha líbila a doufám, že Kateřina Petrusová bude pokračovat stejně dobře.

04.01.2014 4 z 5


Hot Boys Hot Boys M. T. Majar (p)

Kniha mě velmi pobavila, byla svěží, vtipná, romantická, napínavá a "HOT"!

18.12.2013 5 z 5


Gabrielovo Inferno Gabrielovo Inferno Sylvain Reynard

První půlka knihy mě celkem bavila, druhá půlka mě nudila neskutečnými kecy a chováním hlavních postav a jenom jsem doufala, že už bude konec a konečně se všichni protrpíme k tomu co bylo jasné od začátku......"Nemůžu spát." "Já taky ne." "Mohla bych s tebou mluvit?" Rychle se otočil a napodobil její polohu. "Samozřejmě. Děje se něco?" ...... (u všech bohů romantických chlapů, kteří jsou ochotní si povídat ....jestli někde takový existuje, chci ho!)

17.12.2013 2 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Na poslední stránky jsem přes slzy neviděla, krásná kniha. Stále přemýšlím, jak bych se zachovala, kdybych byla v kůži Louisy. Být v kůži Willa, nad tím raději nepřemýšlím.

23.11.2013 5 z 5