Předurčena do hrobu

Předurčena do hrobu https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/159468/predurcena-do-hrobu.jpg 4 432 51

Noční lovci série

< 4. díl >

Poloviční upírka Cat Crawfieldová a její nemrtvý milenec Bones se potkali před šesti lety a od té doby bojovali proti zákeřným nemrtvým, utkali se s pomstychtivým Mistrem upírem a stvrdili své vzájemné pouto krví. Nyní je čas dát si oddych. Ale naděje na bezchybnou dovolenou v Paříži se zhroutí v okamžiku, kdy se Cat jedné noci probudí z hrůzostrašného snu. Pronásledují ji vidiny, v nichž se zjevuje upír jménem Gregor. Ten je mocnější než Bones a má vazbu na její minulost, o níž neví ani sama Cat. Gregor věří, že Cat patří jemu a nedá si pokoj, dokud ji nedostane. Začíná bitva mezi upírem, který ji straší ve snech, a tím, kdo má její srdce. A je to jedině Cat sama, kdo dokáže Gregorovu moc zlomit. Aby zničila nejhoršího upíra, jakému kdy čelila, bude muset sebrat veškerou možnou sílu. I kdyby takové síly mohla dosáhnout jedině předčasnou cestou do hrobu... 1. vydání. – zdroj: www.legie.info –... celý text

Romány Fantasy Dívčí romány
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Destined for an Early Grave , 2011


více info...

Přidat komentář

Artep071
22.01.2024 3 z 5

Začátek super.... Prostředek nuda a mišmaš..... Závěr super
:) jde se na další díl :)

luculi
16.10.2023 2 z 5

Tak tohle byl zatím nejblbější díl. Ty neustálé rozchody a znovuchození je fakt úlet. A celá ta zápletka s Gregorem totálně trapná. Tohle už bylo těžce od průměrem, očividně došly dobré nápady...


Senza Jenka
27.09.2023 3 z 5

(SPOILER) Na scéně se objeví exmanžel, o kterém nikdo neví, že jím je. Bones je naštvaný, že mu Cat neříká všechno, ani ho nenechá bez omezení nahlížet do své hlavy, sám se ale chová stejně. Seznámíme se s ghůlí královnou New Orleans i dalšími pravidly nemrtvého světa. Do party přibrán duch. Rodney zemře. A Justýna už to má taky za sebou.
Mno - zápletka působí trochu uměle, jako by docházely nápady. Neustálé přesuny a duševní veletoče hlavních postav jsou spletité, málo pochopitelné a těžko uvěřitelné. Závěr dobrý.

petraj30
26.09.2023 3 z 5

Myslím, že by by stačil jeden díl, maximálně dva, ale tohle je jen zbytečně natahované, nemá to žádnou váhu a Cat mi pomalu začíná jít na nervy.. Kdyby byl každý díl o někom jiném, bylo by to mnohem lepší. Sice se to pořád dobře čte, ale už se objevují i pasáže, které přeskakuju. První díl byl překombinovaný, ale čím víc dílů mám za sebou, říkám si, v čem asi spisovatelka jede, že má tak bujnou fantazii.
Možný spoiler:
Myslí, že už se stalo asi všechno, co se mělo stát. Nebo přeměna Cat byl jen začátek? Co přijde dál?

monika3332
07.01.2023 5 z 5

Tuhle Cat si člověk musí zamilovat.
Stále další a další nástrahy - stále je se nac těšit.
Paráda

eliska2126
11.12.2022 5 z 5

Nechápu, jak to autorka dělá, ale i když v každém díle připraví pro Cat a Bonese další a další překážky, ani jednou jsem si neřekla: "pane bože, už zase něco? Ti dva nemají chvíli klidu."
Přijde mi, že je to díl od dílu lepší a lepší.

Další věc, kterou na sérii miluju je chemie mezi Bonesem a Cat. Jejich charaktery nejsou ploché, každý je jedinečný a to, jak to mezi nimi jiskří, je neskutečné.
Je pravda, že v tomhle díle jsem byla napjatá jak kšandy, protože to s hlavními hrdiny nevypadalo moc dobře. Připomněli chyby, které lidé dělají v reálném partnerském životě a to byl nedostatek komunikace. Takže jsem hltala stránku za stránkou, abych zjistila, jak to s nimi dopadne.

Celou tuhle sérii můžu jen a jen doporučit, je to čtivé, příběh má spád a já se nemůžu dočkat až se pustím do dalších třech dílů, které na mě doma už čekají.

JerryDexter
01.04.2022 3 z 5

Upírka Cat počtvrté, a je to lepší a lepší. O některé postavy přijdeme, jiné ale zase přibudou. Jsem zvědavý, co si pro nás autorka připraví dál.

Evule114
27.07.2021 5 z 5

Další díl, který mě víc než mile překvapil. I když jsem o tom v první třetině knihy moc nevěřila.. doporučuji

Luigi1
15.06.2021 5 z 5

Od začátku až do konce fofr.Moc pěkné i ta nová postava Gregora která tam zapadla úplně plně.

petrulka
10.05.2021 5 z 5

Po prvním díle se mi tento líbil zatím nejvíc, snový zloděj je zajímavá postava. Ačkoliv by se z dvou manželů upírů dalo vytřískat víc :-)

havrmoni
09.10.2020 4 z 5

Tak jo, lepší se to nebo jsem tomu přišla na chuť :))

Kudík
26.07.2020 4 z 5

Tenhle díl mi přišel zatím asi nejslabší, a to protože mi hlavní hrdinové (Cat i Bones) připomínali lidské chyby v partnerském vztahu, a to nedostatek vzájemné komunikace a naopak předpokládáním toho nejhoršího. I zápletka okolo Gregora mi přišla zvláštní, ale opět bylo v tomto díle dost akce a tekla u toho krev, i když někdy jí byla škoda.
Teď už vím, že po tomto díle je dobré si přečíst druhou sérii, a to "Svět nočních lovců". Tím se v 5. díle "Nočních lovců" dost vysvětlí.

denniys
27.12.2018 3 z 5

no dobře, Cat mě sice štve čím dál víc, ale Bones to vynahrazuje, takže pořád ještě budu v této sérii pokračovat.. jak jsem psala u předchozích dílů - nenadchne, neurazí..stále 50/50

Áňa 998
07.10.2018 5 z 5

Ze začátku matoucí, ale nakonec velmi povedený díl :)

paprika75
17.12.2017 4 z 5

Z tohoto dílu mám rozporuplné pocity. Na jednu stranu to mělo spád, dobrou zápletku a moc se mi líbil Bones, který konečně přestal jen zamilovaně vrkat a ukázal, že má koule. Na druhou stranu jsem tam viděla tolik podobností s jinými fantasy sériemi a mnoho dalších provařených klišé ... Tak ani nevím jak hodnotit. Asi 4*

jitka7
22.11.2017 2 z 5

Pro mě nejhorší díl ze všech přečtených (6). Už mi to přišlo trapné. Cat mi přišla trapná. V tomhle díle jsem ji nemohla fakt vystát a strašně těžko se mi to četlo. Cat byla prostě přeci nejlepší, ona je nejchytřejší, nejmocnější, všechny zachrání jen ona. Musí zase opustit Bonese, protože on je přeci slabý jak čajíček. Ah bože. Pro mě děsný díl.

TerezaMondeková
16.11.2017 5 z 5

Úžasný. Další díl plný nebezpečí, napětí, akce, romantiky, lásky, překvapení, dobrodružství... Oblíbila jsem si i novou postavu Gregora, docela mu fandím. Opět nemůžu nic vytknout.

Ferum
18.10.2017 5 z 5

Stojí za přečtení.

Laf
07.03.2017 5 z 5

Skvělé od začátku až do konce...

kyklop123
06.03.2017 5 z 5

Zatím nejlepší díl, nejnapínavější, nejkrvavější a celkově nejvíc brutální. Navíc už jsou opravdu skvělá pouta mezi postavami, takže o to je to zajímavější :).