Alfička03 Alfička03 komentáře u knih

☰ menu

Temnota padá Temnota padá Erin Hunter

Jelikož je zákon smečky moje nejoblíbenější série tak jsem dočista totálně nadšená :D sice zase umřeli nějací psi ale u mě ji nikdo nepřekoná (tuhle sérii) už dávno čtu i 4 díl ale teď jsem to nějak zanedbala takže budu pokračovat v téhle suer sérii dál :D

27.04.2017 5 z 5


Případy inspektora Kopřivy Případy inspektora Kopřivy Marek Veselý

Já ji četla v 10 letech a nechápala jsem to protože jsem ještě neměla fyziku. Případy se moc líbily a některé byly i morbidní ale není nad dektuvské luštění.

06.02.2017 5 z 5


Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Ani bych neřekla že je to lepší než film jéikož v každé (v knize a filmu) je něco jiného. Každé má své kouzlo. Jinak je knížka moc pěkně napsaná a doporučuji ji čtenářům od 9 let.

28.01.2017 5 z 5


Zachráněná sovička Zachráněná sovička Sue Mongredien

Je to kniha do chvílí kdy se člověk cítí sám. Je to jako by se sama nabízela. Moc hezky napsané a některým větám těžko ale přesto s radostí uvěřitelné.

25.01.2017 4 z 5


Našlo se koťátko! Našlo se koťátko! Sue Mongredien

Já to mám a touhle knížkou tak že : mám ráda zvířata a jejich záchranu takže se mi knížka moc moc líbila aby koťátka na konci.

25.01.2017 5 z 5


Dášeňka čili Život štěněte Dášeňka čili Život štěněte Karel Čapek

S touto knihou se mi vrací myšlenky že jsem pod ochranou mích blízkých. Četla mi jí babička když jsem byla úplně malinká a já ( i když jsem to znala naspaměť ) jsem vždycky byla napnutá jak to skončí. Doporučuji dětem mladmím osmi let .

20.01.2017 5 z 5


Pro zvědavá ouška Pro zvědavá ouška Jiří Kahoun

Tahle knížka mi vždy připadala tak vzipná že jsem se často smála i pět minut potom ( u mě úplně normální) ale jinak jsem ji měla moc ráda a doufám že ji budu předčítat jako teta.

12.01.2017 5 z 5


Chumelení Chumelení Jiří Kahoun

Tuhle knížku jsem jako 7letá hrozně zbožňovala. Dostala jsem ji k narozeninám a jakmile jsem dočetla nějakou knížku hned jsem se do ní pustila. Připadala mi jako super čtení pro děti a četla jsem jí s nadšením. Fakt se mi líbila a tak bych jinchtěla doporučit pro ty kteří milují zimu a Vánoce.

12.01.2017 5 z 5


Včelí medvídci od jara do zimy Včelí medvídci od jara do zimy Jiří Kahoun

Jak tipické a roztomilé. Návrat do dětství :"D

12.01.2017 5 z 5


Příhody včelích medvídků Příhody včelích medvídků Jiří Kahoun

Tuhle knížku mám taky moc ráda. Prostě je to návrat do doby kdy jsem byla malá a začínala jsem se učit číst. Doporučuji pro předškoláky.

11.01.2017 5 z 5


Jak se mají včelí medvídci? Jak se mají včelí medvídci? Jiří Kahoun

Když jsem byla malá tuhle knížku jsem si četla pořád do kola hrozně se mi oíbila. Pak jsem ale šla na základku a už mě to moc nebavilo. Ale teď se mi vrátily vzpomínky jak jsem tu hle knížku zbožňovala a tak jí dávám 5 hvězdiček. Doporučuji pro malé, šikovné děti.

11.01.2017 5 z 5


Společenstvo klíčníků Společenstvo klíčníků Daniela Krolupperová

Knihu jsem četla někdy ve 3 zřídě s učitelkou a spolužáky a byla fajn. Děj byl pěkný ale štve mě závěr nebyl prostě jak se to řekne "dokončený" připadalo mi to jako nedokreslený obraz nebo židle bez jedné nohy. Jinak byla kniha velmi hezká plná dobrodružství a o záhadném lásku rozdávajícím Pánu Bohu... Vřele doporučuji a hodnotíme jako skvělý příběh.

10.01.2017 5 z 5


Dračí oheň Dračí oheň Chris D'Lacey

Knížka mě jako jedenácti letou dívku zaujala. Byla fantasi takže jsem očekávala napínavý příběh, ale tu jednu hvězdičku ubírám, protože se mi zdálo že autor do některých částí nevybral úplně vhodná slova. Jinak se mi knížka moc líbila. Vřele doporučuji. :)

10.01.2017 4 z 5


Zaklínačka koní Zaklínačka koní Tamora Pierce

Tahle knížka mě zaujala už hned podle názvu. Navíc mám ráda fantasi knížky takže jsem se hned od začátku do příběhu 15ti leté dívky začetla. Příběh měl děj a byla čtivá. Vřele doporučuji.

08.01.2017 5 z 5


Skrytý nepřítel Skrytý nepřítel Erin Hunter

Já sice ještě tento díl čtu ale některé části jsou až do podrobna popsány takže jsou až příliš přehnané. Tenhle díl je o mnoho smutnější, dranější a temnější než Mrtvé město. Jinak se mi knížka líbí. Vřele doporučuji.

08.01.2017 5 z 5


Divoké kočky Divoké kočky Erin Hunter

Tato kniha je velmi populární. Jen mi je líto i mé sestře že Albatros skončil s překladem u druhého dílu :(. Ale filmové studio Alibaba bude natáčet o válečnících film. Moc se na něj těším. Vřele doporučuji.

04.01.2017 5 z 5


Mrtvé město Mrtvé město Erin Hunter

Na tuto knihu jsem čekala 2 roky. Když jsem dostala sérii 6 knížek skoro se ani nedýchala. Byl to pro mě zázrak protože jsem si ji hrozně přála. Je to jedna z mých nejoblíbenějších knížek. A také souhlasím z Rarášek o Divokých kočkách. Je mi také moc líto že nepřeložili aspoň dalších pár dílů. Ale s touto knihou jsem velmi spokojená. Vřele doporučuji :).

04.01.2017 5 z 5


Volání z hlubin Volání z hlubin Tanya Stewner

Knížka se mi velmi líbila. Měla děj a to se mi na ní nejvíc líbilo. Krásný příběh se spoustou zápletek a přátelstvím. Vřele doporučuji.

04.01.2017 5 z 5