Mona Kasten

německá, 1992

Diskuze (8)

Přidat příspěvek

Ann98
24.07.2023

Skvělá autorka, kterou řadím mezi mé topky, co se týče romantického příběhu. Taky moje nejoblíbenější německá autorka.
Autorka píše čtivě, umí hezky vykreslit scény, má skvěle vykresleny postavy a jejich charakter, chování, emoce. Dokáže mě rozesmát nebo naopak vehnat slzy do očí. Prostě suma sumárum má úžasný styl psaní, knihy jsou čtivé a prakticky se od nich nedá odtrhnout. Těším se na každou její další knihu.

helenkan
07.03.2022

Dočetla jsem první díl Zachraň mě. Vrhám se na druhý a třetí už je skoro na cestě. Troufám si hádat, že budou stejně skvělé jako první. Těším se.


LuckaWeiss
01.02.2022

Romantické příběhy od Mony jsem doslova hltala, čtou se velmi rychle a pohladí Vás na duši. Po dočtení série Znovu, naplnila mé tělo prázdnota, ale poté, co jsem se dozvěděla o sérii Zachraň mě, jsem si připadala spasena a ačkoliv pro mě série Znovu znamená víc, o tuto trilogii jsem neměla v plánu se nechat ochudit. Doufám, že nás autorka poctí ještě velkou spoustou romantických příběhů.

helenkan
22.11.2021

Dočetla jsem sérii Začít znovu a přiznávám, že se mi líbila. Některý díl víc, jiný méně, ale celkově moc pěkná série. A to jsem už poněkud věkově jinde než hlavní postavy v knihách. Opravdu hezké čtení a paní spisovatelka umí. A mě tím na chvilku dostala do mladých let.

MonaLisa42
06.07.2020

Skvělá autorka, která umí ve čtenáři vzbudit velké množství emocí. Její knihy jsou velice čtivé a krásně napsané, postavy si dokážeme v mysli dokonale představit a prožít s nimi celý příběh. Její milostné romány rozhodně ocení mladá čtenářka, ale myslím si, že možná i těm starším se zalíbí... Prvním dílem od Mony jsem si nebyla příliš jistá, ale s každým dalším se dál a dál zlepšuje. A už se nemůžu dočkat dalších knih.
Líbí se mi, že ve knižní sérii Znovu skutečně rozeznávám útržky z reálného života vysokoškoláků. Ráda jsem se při čtení setkala a pobavila s tak úžasnou partou kamarádů. Moc děkuji!!!

TetaPeta
29.03.2020

Mona to umi...jeji knihy ve me vyvolavaji radost, stesti, slzy, smich i smutek...vsechny knihy jsem cetla 2x, coz se mi jeste nestalo. Poprve jsem hltala pribeh a podruhe si uzivala kazde slovo... co me nejvice zklamalo, je cesky preklad, ktery velke nadseni trosku kazi. Jsem moc rada, ze jsem ji objevila❤️

TerezaMondeková
16.02.2020

Pravý spisovatel je pro mě člověk, který ve mě svou knihou něco zanechá. Ať už je to nějaká hluboká emoce, nebo když s jistotou vím, že nikdy nezapomenu, o čem kniha byla. Když tu knihu můžu číst pořád a pořád dokola. A Mona Kasten ve mě zanechala dost hluboké pocity. Těším se na každou její knihu, na každou větu, na každé její slovo. Mona Kasten je opravdu jedinečná a úžasná spisovatelka.
P.S. Musím říct, že je mi opravdu ctí číst knihy, které napsala samotná Mona Kasten!

AmazingUnicorn
26.12.2019

Uzasna autorka, ktera mi vratila lasku ke cteni :)