Elle Kennedy

kanadská, 1982

Diskuze (27)

Přidat příspěvek

Nermal
14.04.2023

Taky mám rád autorku Elle Kennedy, číst její knížky je radost. Akorát si nemyslím, že knížky, co napsala ve dvojici se Sarinou Bowen, jsou ještě lepší. Těžko říct, když Him a WAGs jsou vlastně čtyři knížky a samostatné The Ivy Years od Sariny Bowen zdaleka tak zdařilé nejsou.
Otázkou také je, v jakém poměru se o autorství fakticky podělily, i když navenek je to padesát na padesát.
Poslední dobou už Elle Kennedy píše své série samostatně. Myslím, že udělala dobře.

Nicolka459
28.10.2021

Jadna z mých nejoblíbenějších autorek. Její knihy dokáží člověka vtáhnout rychle do děje. Knihy člvěka baví hned od začátku. Příběhy jsou vtipné a dobře čtivé.


Janulkaxxx
14.07.2021

Moje velmi oblibena autorka, miluju jeji knihy.

EvikU.
15.06.2021

V daném žánru píše autorka velmi čtivě. Mám za sebou zatím jen 2 knihy ze série Briar U. Určitě si vždy po čase od ní něco přečtu. Její knihy jsou uvěřitelné a vtipné. Hezké zápletky a vtipné dialogy mezi hlavními hrdiny a samozřejmě i hezky popsané postelové scény :-). Autorku doporučuji.

Myška43
19.03.2021

Další má velmi oblíbená autorka. Na její knihy se též vždycky třesu a nemůžu se dočkat. Ano, jsem na nich závislá. Když začnu číst, vše okolo mě musí počkat, nevidím, neslyším, dokud není konec. Můj muž už si zvyknul. Moc se těším na Výzvu!!!!!

Vendulik
13.03.2021

Autorka píše velmi čtivé knihy. Někdy je v jejich příbězích velké klišé ale i tak se mi líbí její podání.

ivetapl
11.11.2020

Chtělo by to více takových autorek. Elle Kennedy miluju!! Naprosto mě její knihy dostal❤️

Vendulik
02.10.2020

Autorka píše zajímavé knihy. Jsou čtivé a to ve baví. Je to ale malinko preslazené. A proto se mě to líbí. Jsou to takové oddechové příběhy, při kterých si odpočinu, když děti spí.

havrmoni
02.09.2020

Zkusila jsem Hodný kluk a byla jsem tak příjemně překvapená a tak se mi to líbilo, že jsem udělala věc nevídanou. Tedy u mě. Po přečtení série WAGs jsem se dala do série Him a jelikož jsem to měla číst před WAGs, tak jsem se do Hodnýho kluka pustila znovu. Nechtělo se mi od nich odejít. Zkusím další knihy a uvidím.
Tak jsem přečetla všechno. Musím se , ale přiznat, že knihy, které psala se Sarinou jsou o hodně lepší. I když jsou postavy v těchto příbězích mladší než moje děti, neubírá mi to na potěšení z četby. Já u toho relaxuju, vzpomínám na mládí a je mi fajn.

helenkan
17.08.2020

První jsem od autorky četla Hodnej kluk a docela se mi to líbilo. Teď mě láká Jedna noc s ním. Jsou to takové ty oddychovky,co taky potřebujem a je nám po nich fajn.

Erinien
02.07.2020

Od této autorky si knihu ráda koupím, protože vím, že nebudu zklamaná. Nezačali jsme sice dobře, protože jsem od ní jako první četla Royaly, ale protože je napsala pod pseudonymem, tak jsem to zjistila až po přečtení první knihy z briarske série a Briar je prostě TOP. Velmi oceňuji promyšlené charaktery, snahu aby všichni nebyly "na jedno brdo" i když to občas ujíždí, protože smysl pro humor mají všechny postavy ten její a ten je boží. V knihách je láska, sex, obyčejné problémy a skvělý humor. A hlavně jsou tam sympatičtí hrdinové u kterých velmi oceňuji smysl pro realitu a jejich přímočarý přístup k řešení problémů.

LucySmile
21.06.2020

Elle Kennedy je 100% jistota. Vždy pohodové čtení, knížky velmi čtivé. Ještě nikdy mě její knížky nezklamaly a jsou lékem na špatnou náladu :)

luzajickova
07.02.2020

Erin Watt nebo li Elle Kennedy sem si zamilovala její styl psaní přečetla jsem každou její knihu a u žádné jsem nebyla zklamaná.♥

TerezaMondeková
07.10.2019

Moc se mi líbí, že skoro do každé své knihy přimíchá hokej. Řekla bych, že je to taková její vizitka, poznávací značka. Její příběhy jsou skvěle napsané, chytlavé, promyšlené a napínavé. Jsou tam momenty překvapení, ale i zvrat. Líbí se mi, že svoje knihy dokáže skvěle propojit. Taky je super, že střídá pohledy hlavních hrdinů. Kniha je pak mnohem lepší a zajímavější. V každé její knize je láska, přátelství, problémy běžného života a taky se při každé její knize dobře zasměju.

Jasomknihomolka
03.07.2019

Spisovateľka píše veľmi pútavo a s humorom, ktorý dáva do jej kníh iskru. Všetky postavy v knihách, ktoré som od nej zatiaľ čítala, sú mi sympatické a dej pútavý. Ani sa nenazdáte a ste na konci príbehu. Chválim ju, má veľký talent.

skyscraper
17.12.2018

Moje oblíbená autorka oddychové literatury... baví mě jak v originále, tak překlady do češtiny od Zuzky L'alíkové... Knihy mají spád, skvěle se čtou - navíc jsem propadla jak rodině Royalovic, tak všem "hokejovkám" :D I já, stejně jako ostatní čtenáři (čtenářky) mám ráda střídání pohledů hlavních postav... :)

Lacrimosa
03.07.2018

Autorka píše velmi poutavě, většinou se od jejích knih nemůžu odtrhnout, navíc jsou také vtipné. Zajímavě střídá ženský a mužský pohled. Velmi doporučuju, mám přečtené zatím všechny knihy, které vyšly v češtině a nemůžu se dočkat dalších :)

Karolinka453
05.06.2018

Skvělé knihy! Patří mezi mé nejoblíbenější spisovatelky!

nadenka13
19.02.2018

Skvělé knihy

Lucinka79
03.02.2018

Skvělá spisovatelka