TallulahBee TallulahBee komentáře u knih

☰ menu

Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Rychleji mluvit nedokážu: Od Gilmorových děvčat ke Gilmorovým děvčatům (a všechno mezi tím) Lauren Graham

Jedním slovem bomba!
https://ctuproradost.blogspot.cz/2017/10/rychleji-mluvit-nedokazu-od-lauren.html

23.10.2017 5 z 5


Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Skvěle napsaná fantasy, která dokáže vtáhnout do děje. Více: https://ctuproradost.blogspot.cz/2017/10/ses-vran-leigh-bardugo.html

09.10.2017 4 z 5


Poločas rozpadu Poločas rozpadu František Kotleta (p)

Jedná se o neskutečnou jízdu. Celý příběh jsem si neskutečně užila, tak doufám, že poslední díl bude stejně dobrý :). Už, aby byl listopad.

03.09.2017 5 z 5


Se záští Se záští Eileen Cook

Knihu 'Se záští' jsem si užila. Příběh se četl sám. Hlavní hrdinka je sympatická mladá slečna, která se snaží vyrovnat s událostmi, které si nepamatuje. Snadno si jí oblíbíte, přestože je občas až otravná. Původně jsem plánovala dát pouhé 4 hvězdy, ale pak mi došlo, že bych to neměla hodnotit jakožto milovník nadpřirozena a v tu chvíli se z toho vyklubalo hvězd 5. A ano, skutečně vás příběh přiměje zamyslet se nad tím, komu věříte a koho považujete za přátele.

31.08.2017 5 z 5


Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Po této knize jsem sáhla z jednoduchého důvodů- připravuji se na říjnový Humbook. Moc jsem si od toho neslibovala, dívčích románů jsem přečetla mraky, ale čekalo mě příjemné překvapení. Děj není složitý a ze začátku jsem se nedokázala začíst, ale pak se to změnilo a příběh se četl sám. Jen mám menší problém s hlavní hrdinkou, která se na svůj věk občas chová dětinsky.
Jedná se o milý, oddechový příběh, kterých je spousta. V každém případě si přečtu i pokračování, protože podobných příběhů není nikdy dost a dobře se u nich relaxuje :).

11.08.2017 3 z 5


Psí poslání Psí poslání W. Bruce Cameron

Nádherný příběh, který budu ještě dlouho vstřebávat. Posledních 15 minut tu sedím a snažím se přijít na správná slova, která by mé pocity správně vyjádřila. Panu Cameronovi se povedlo, že jsem skutečně uvěřila, že pejskové takhle uvažují a začala jsem pohlížet na svého chlupáče trošku jinak.
Jedná se o knihu, která chytne za srdce a nepustí. Doporučuji si ke čtení vzít dostatek kapesníků, protože mě osobně nestačily :'( :).

09.08.2017 5 z 5


Smrtná zima Smrtná zima Kate A. Boorman

Knihu jsem přečetla během jednoho dne. Ne, že by byla tak skvělá, jen se čte sama, což je rozhodně plus. Příběh i postavy byly fajn, ale něco mi tam chybělo, jen si nejsem jistá co přesně. V každém případě se těším na pokračování, ke kterému se sad brzy dostanu :).

13.07.2017 3 z 5


Lovcův odkaz Lovcův odkaz Alex Drescher

Skvělá kniha. Prokopa si člověk snadno oblíbí a stejně to je i s Damiánem a Kyrou. Jedna akce střídá druhou, ale občas se tam naskytne nudnější část (aspoň pro mě). Jen jediné co mi vadilo, bylo časté střídání "pohledů"- chápu, že to pro příběh má smysl, ale ze začátku jsem se, kvůli tomu nemohla pořádně začíst. V každém případě se těším na pokračování a doufám, že se shledám s některými postavami :).

11.07.2017 4 z 5


Osm Osm Radka Třeštíková

Jedná se o první knihu autorky, která se mi dostala do ruky. Četla jsem na to samou chválu a asi proto to bylo takové zlamání. Vadil mi styl psaní- kdo potřebuje větu, která je dlouhá osm řádků? akorát to čtenáře zmate- a vyzrazování děje. Taky postavy mi přišli hnány až moc do škatulek a díky tomu jsem si je nedokázala oblíbit. Jinak se to naštěstí četlo rychle, za což jsem jedině ráda.

26.06.2017 2 z 5


Všechno nebo nic (I+II) Všechno nebo nic (I+II) Eva Urbaníková

Jako první jsem viděla film, který jsem si zamilovala. Nejspíš proto byly začátky krušné. Permanentně jsem knihu s filmem srovnávala, ale v okamžiku, když jsem s tím přestala, jsem si knížku užila.

17.02.2017 3 z 5