sirah sirah komentáře u knih

☰ menu

Tajné vánoční recepty naší babičky Tajné vánoční recepty naší babičky Klára Trnková

Peču cukroví každý rok z této knížečky a je výborné. ????

07.12.2020 5 z 5


Astrální cestování - Techniky a cvičení pro opouštění hmotného těla Astrální cestování - Techniky a cvičení pro opouštění hmotného těla Bruce Goldberg

Také velmi dobrá kniha o astrálním cestování. Hodně praktických cvičení.

02.12.2019


Astrální cestování v praxi - Kompletní kniha o mimotělních zážitích Astrální cestování v praxi - Kompletní kniha o mimotělních zážitích Robert Bruce

Jedna z nejlepších knih o astrálním cestování. Některé kapitoly je nutné přečíst víckrát pro lepší pochopení. Hodně informací, doporučuju.

02.12.2019


Thovt - projekt lidstvo Thovt - projekt lidstvo Kerstin Simoné

Jsem více jak v půlce a skutečně tato kniha bude mít dvě skupiny čtenářů . První ji bude považovat za blábol, nesmysly a odpad a ta druhá bude nadšená. Já musím říct, že už jsem četla dost ezo, duchovní literatury, ale až obsah této knihy mi zapadl do celé té skládačky. A to opakování určitých vět je záměr, dokonce si myslím, že nestačí přečíst knihu jednou, určitě se k ní někdy vrátím. Já s touto knihou rezonovala. Patřím do té druhé skupiny nadšenců.

16.11.2018


Pamatuji si vás všechny Pamatuji si vás všechny Yrsa Sigurðardóttir

Knihu jsem četla před nějakou dobou, ale musím říct, že jsem od ní čekala víc, místy mi to přišlo takové naivní, ale vcelku špatná nebyla. Hodnotím 3 hvězdičky.

09.08.2018


Mimo prostor a čas Mimo prostor a čas Johannes von Buttlar

3 hvězdičky

09.08.2018


Skrze prostor a čas Skrze prostor a čas Trutz Hardo

První část knihy mě bavila, protože byla více psaná jako příběh autora a jeho zážitky z astrálního cestování.

09.08.2018


Vaříme pro kojence a batolata Vaříme pro kojence a batolata Olga Mengerová

Knihu jsem koupila v akci a nelituju, pěkně přehledné, rozepsané zvlášt recepty pro kojence od prvních příkrmů , až po složitější recepty pro batolata. Recepty jsou rozděleny podle druhů jak miminko postupně jí. V knize jsou rady ohledně výživy, co miminka smí a nesmí v určitých měsících. Skvělé pro maminky, které začínají s příkrmy, hlavně pro začátečnice.

25.03.2018


Reconnection - návrat k léčivé energii Reconnection - návrat k léčivé energii Eric Pearl

Abych řekla pravdu,můj první dojem byl takový,že jsem nevěděla,co si o Ericovi myslet a zavánělo mi to byznysem. Kniha je čtivá, snaží se i lehce fascinovat,ale žádné návody jak provádět léčení nečekejte,pouze okrajově. Mám pocit,že je to stále tatáž energie pod různými jmény, problém spíš je,že ji hledáme pořád okolo sebe nebo přes někoho.

21.03.2016


Marťan Marťan Andy Weir

Jsem ráda,že jsem Marťana četla dříve , než jsem se podívala na film,kniha je samozřejmě lepší, až na různé technické výpočty a údaje. Ačko-li jsem se snažila tomu porozumět,později mě to již štvalo,ale pak jsem si řekla,že asi nemá cenu o tom tolik přemýšlet, důležitý je hlavně děj.To , co se mi opravdu líbilo, byl smysl pro humor hlavního hrdiny a zajímavé prostředí Marsu.Kdybych to měla shrnout, tak knížka mě bavila,vtáhla mě do děje a s každou stránkou se těšila jak to dopadne.

21.03.2016 5 z 5


Daleké cesty - výpravy za hranice reality Daleké cesty - výpravy za hranice reality Robert Monroe

Souhlasím se vším,co napsala Eseter,šla mi z toho hlava kolem a myslela jsem,že to nedočtu.Určitě nestačí přečíst jednou,hlavně na tohle musí mít člověk klid a otevřenou mysl.Některé pasáže jsem nedokázala pochopit rozumem vůbec,ale nějaký kousek mojí duše to přesto chápal.
Přesto si myslím,že něco,ne všechno mohlo být napsáno jednodušeji,skoro mám strach jít do 3dílu.Někdy si to přečtu podruhé ,ale bude to za nějakou dobu,než se mi to usadí a bude vhodný čas.Doporučuji tak jako 1díl.

12.08.2015


Cesty mimo tělo Cesty mimo tělo Robert Monroe

Kniha je velice zajímavá a poučná,místy těžko uvěřitelná..je zvláštní,že takových lidí je velmi málo nebo se aspon o nich nepíše,akorát mě mrzí,že autor už nežije a tyto 3díla jsou skutečně ojedinělá na toto téma.Také se mi líbí, jeho ze začátku racionální pohled na věc a potřeba si věci vědecky ověřovat.
V této oblasti,by se měl udělat nějaký pořádný výzkum,je s podivem,že za celou dobu nic takového nikdo neudělal,ale kdo ví..tenhle svět je jedna velká iluze...
Každopádně už se těším na další díly..

22.05.2015 5 z 5


Tulák po hvězdách Tulák po hvězdách Jack London

Knihu jsem četla v elektronické čtečce a nečekala jsem,že mě tak hned chytne.Autor měl pro mě užasný vypravěčský talent.Téma mě ted v posledních dnech zajímá,jen bych ráda věděla,co přesně bylo vymyšlené a co skutečné?Neví to někdo?
Prostředí věznice bylo skutečné,vězen,co astrálně cestoval možná také,ale co ty detaily ohledně minulých životu a určité dukazy astrálního těla?
Jestli je to z větší části vymyšlené,tak jsem to autorovi, teda docela baštila.

23.04.2015 5 z 5


Svět za oponou: nahlédněte do říše zázraků Svět za oponou: nahlédněte do říše zázraků Alue K. Loskotová (p)

Krásná knížka plná zázraku,napětí a lásky..
čte se jedním dechem..

17.11.2014 5 z 5


Ayahuasca, nesmrtelnost, kosmická integrita a mimozemšťané Ayahuasca, nesmrtelnost, kosmická integrita a mimozemšťané Marcus Pyro Lančarič

Knížka je plná vědeckých poznatku,kterým jsem místy moc nerozuměla..
Spíš bych doporučila těm,co se více zajímají o tuto problematiku,pro mě byla těžší na čtení,i když plná nových a určitě skvělých poznatku,které jsem nikde ještě nečetla..
Možná,kdybych si ji přečetla podruhé,tak bych určitě porozuměla více..

17.11.2014


Ztracen v džungli Ztracen v džungli Yossi Ghinsberg

Dobrá knížka,napínavá..

17.11.2014


Jíst, meditovat, milovat Jíst, meditovat, milovat Elizabeth Gilbert

Kniha se mi také líbila více než film,ale bohužel jsem jí nemohla dočíst do konce,v některých kapitolách jsem se ztrácela..nicméně jako opravdová zkušenost je to super..
Po filmu, který jsem viděla poprvé v kině jsem nemohla hodinu promluvit, jak některé myšlenky souzněly s mojí duší,pravdou..

16.11.2014


Andělé v mých vlasech Andělé v mých vlasech Lorna Byrne

Knížku jsem četla před nějakými roky,kdy jsem pořád kolem ní kroužila v obchodě a pak neodolala.
Jsou dvě věci,které uděláte,bud jí rovnou odložíte, nebo fascinovaně budete číst,až do konce.
U mě to bylo to druhé..

16.11.2014


Chlapec, který viděl pravdu Chlapec, který viděl pravdu neznámý - neuveden

Knížka se mi líbila i když jsem trošičku očekávala,že se toho dozvím více.,co se týče této tématiky.
Doporučuju je to zajímavé..

16.11.2014


Most času Most času Bruce Leininger

Moc hezká knížka a fascinujcí zároven...
Některé kapitoly o pilotech byli trochu zdlouhavé a trochu jsem se pak ztrácela ve jménech,ale člověk to musí brát,že je to podle skutečnosti..
Během čtení mě chvílema hezky mrazilo...
Doporučuji určitě..

16.11.2014