Chlapec, který viděl pravdu

Chlapec, který viděl pravdu https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/120893/chlapec-ktery-videl--120893.jpg 4 81 17

Skutečný příběh o tom, jaké je to vidět auru, duchy i skryté myšlenky druhých a žít s tím uprostřed těch, kteří nevidí.

Literatura světová Romány
Vydáno: , Eugenika
Originální název:

The Boy Who Saw True , 1953


více info...

Přidat komentář

L.u.c.i.e1986
26.01.2024 4 z 5

Skvěle popsáno, jak tito výjimeční lidé vnímají energie, auru lidí. Četlo se mi to moc dobře.

gabriela8704
10.02.2023 5 z 5

Úžasný příběh dítěte, které mělo dar, ale okolí ho nepochopilo. Nepochopení v rodinách máme pro min. Mějme rádi děti jaké jsou, většinou to má skrytý význam, co mi dospělý nevidíme.


Pettato
16.04.2022 5 z 5

Krásné vyprávění chlapce, který měl dar jasnovidění a jasnoslyšení. Zachytil ve svém deníku to, co je většině lidí skryto, provází nás jím a přibližuje setkání se svými učiteli. Je úžasné vidět auru, duchy, anděly, lidský i duchovní svět zároveň a on nám ho zde přiblížil. Vše, co zde bylo uvedeno již dávno znám, ale přesto to bylo velmi milé čtení.

worka
23.03.2021 3 z 5

Za mě asi spíš trochu zklamání. Přijde mi umělé, vše do sebe až příliš hladce zapadá. Tím mi připomíná podvržené "Poselství od protinožců". Aniž bych zpochybňoval, že je např. možné vidět (vnímat) auru atd, tak celkové vyznění mi nějak nesedí.

Vendul_ka
15.10.2020 5 z 5

Tahle úžasná a milá knížka se stala jednou z mých nejoblíbenějších. Smála jsem se u ní, plakala jsem u ní... Ráda se k ní vracím. Pohled malého jasnovidného chlapce na tento svět mě hrozně baví a vždy mi zvedne náladu.

Rihatama
10.10.2019 5 z 5

Krásné a upřímné vyprávění jasnovidného chlapce/muže. Učení o příčině a následku, lásce, pochopení a odpuštění. A barvách. To by se mi líbilo, kdybych všechny kolem sebe mohla vidět v barevných, mlžných závojích... Zajímavé ve všech ohledech. Mimo-smyslové vnímání, cítění, vidění, slyšení, prožitky jednoho chlapce, ale i reakce jeho okolí. Proč člověk, když něčemu nerozumí, musí to zatracovat, bát se toho a nakonec ubližovat... Tomu vážně nerozumím. Nebo spíš nechci rozumět. Jedna věc je, že "nevidím" a proto nevěřím. V pořádku. Ale proč ponižovat a ubližovat těm, co "vidí", zejména když to přesvědčivě prokazují? Velká škoda. Pro obě strany.

Jedno si neodpustím. Název je bohužel trochu zavádějící. To, že někteří jsou schopni "vidět" víc, než jiní, neznamená, že ti, co "nevidí", žijí automaticky ve lži. Jenom nemají schopnosti, které by jim umožnily vidět lidskou auru, duchy, anděly, víly, elfy, minulost, budoucnost, lidský svět, astrální svět aj. Kéž bychom všichni "viděli". Ale nezoufám. Intuice je člověku v tomto ohledu také dost nápomocná. Jestliže "nevidím", tak alespoň naslouchám svému nitru. Nebo se aspoň snažím. Na každý pád inspirující dílko. Přečetla jsem dvakrát po sobě :-).

Marllo
07.08.2018 4 z 5

Náhled do dětské duše, která měla dar a díky dobrému učiteli věděla jak jej uchopit. Tento deník chlapce z minulého století by neměl minout nikdo kdo věří ve " víc " . Někdo kdo dokáže více chápat síly, které nás obklopují a nebojí se přiznat že opravdu existují. Protože jestli opravdu bedlivě sledujete či nasloucháte svému okolí, tak možná,možná prozříte a zjistíte že nikdy není opravdový konec a procházíte další cestou sebepoznání.

PeM
22.06.2018 3 z 5

První půlka velmi zajímavá, druhá nestála za nic. Dloooooouhé "chytrácké" řeči "Ježíše" jsem přeskakovala - pro člověka (nejen já), který o reinkarnaci už slyšel, je to jen opakování toho, co už zná.....

Alma5
26.09.2017 5 z 5

Tahle knížka byla opravdu půvabná, škoda že deník tak náhle končí. Líbily se i ty části z dospělosti, a není náhodou že mnoho z toho co tam bylo předpovídáno už se splnilo.

JanaJaroš
09.05.2017 5 z 5

Konečně kniha, kde nejsou jen nějaké vymyšlené názory a teorie. Je tam přesně to, co klučina viděl a slyšel. Též jasně přepsaná slova moudrých lidí. Viděl něco, co já nevidím, ale vím, že to existuje. Pro mne to je velmi přínosná kniha.

miri.f
17.03.2017 3 z 5

Nebýt mé kolegyně v práci, asi bych se k této knize nedostala. Příběh malého chlapce mne však po přečtení několika odstavců zaujal. Líbila se mi hlavně naivita jeho projevu; "Frojlajn", "májodomus" atd...
Posledních pár stran, které vznikly v období autorovy dospělosti, mne už však tolik neoslovilo. Malý chlapec dospěl a právě ten byl tím nejzábavnějším a nejzajímavějším článkem knihy.

812kopretina
29.04.2015 5 z 5

Úžasný životní příběh plný "zázraků".... Životních lekcí a pohledu na svět.
Čtivě napsaný deník mě vtáhl do děje, spolu s autorem jsem "viděla", jaký může být svět.
Děkuji za to.

sirah
16.11.2014

Knížka se mi líbila i když jsem trošičku očekávala,že se toho dozvím více.,co se týče této tématiky.
Doporučuju je to zajímavé..

AlisonGross
28.04.2014 4 z 5

Knížka je zajímavá, člověk přemýšlí o věcech, kterým ne každý věří Jenže, co když? A.

Mikisan
15.01.2014 3 z 5

Zajímavé, avšak kniha mě bavila tak do půlky...To už jsem si líp prošel Youngovu Chatrč.

Znovuzrozená
24.06.2013 5 z 5

Na první pohled nenápadná knížka, hluboká však svým neotřelým a jedinečným obsahem, který odkrývá závoj naší nevědomosti a iluze naší mysli, která vytváří a žije v nejednotě, tedy odddělenosti od ostatního bytí a tím pádem i v utrpení. Krásná knížka o tom, že za naším viditelným světem existují jiné neviditelné světy, o nic méně reálnější a skutečnější. Jsou však přístupny pouze tomu, kdo je připraven a ochoten naslouchat a není svazován různými předsudky. Přesně jak je uvedeno v závěru knihy " Když je žák připraven, učitel jej vyhledá " . Je to kniha plná Světla, Lásky, Naděje a Chápání souvislostí bytí, která dává možnost stát se vidoucím a nechat se vést svým srdcem a vnitřní moudrostí.

witko
05.03.2013 5 z 5

Jedna z nejlepších knih, co jsem zatím za poslední rok četl. Vyprávění nadaného chlapce formou denníkových zápisků. Místy mne kniha rozesmála. Odpočinkové a relaxační počtení.